• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk birlikteliğim,en büyük korkularım..

Hoşlanmak, aşık olmak normal ve doğal ama bana göre evlenmeden el ele tutusmak ya da öpüşmek doğru değil ki anladığım kadarıyla sana göre de bunlar yanlış şeyler ve bence bu yüzden kendinden utanıyorsun. Sana tavsiyem yaptığından dolayı tovbe et ve bırdaha senı rahatsız eden bu davranışları yapma. Seviyeli bır ilişkiniz olacaksa tamam ama böyle devam ederse bır sure sonra sen de artık rahatsızlık duymamaya başlarsın ve Allah muhafaza daha ileriye bile gidebilir. Arkadasınla bu konuyu ciddi bir şekilde konuşman gerek.

Opusen birbirini seven el ele gezen ciftleri kinamak yargilamak size mi kaldi? Simdi de senin gibi dusunenler seni yargiliyirdur madem ee sokakta opusmussunuz elbet goren vardir. Rolleri degismissin yani kinadiklarinla. Artik sen kinanan oldun. Madem kaldiramayacaksin bunlarin hepsi senin elindeydi yapmayabilirdin. Demek ki sen de istemissin. Her seferinde biraz daha ileriye giderek devam eder bunlar kolay gelsin. Boyle bir sey istemiyorsan ipleri en basindan tutmam lazimdi artik gec. Ya ayrilacaksin ya da her an sokakta orda burda opecek seni. Insanlari kinamayi da birakin kendi ozelleriyle yaptiklariyla ilgili.

Burada yazdıklarımı okuyup yorum yapan ,beni anlayan veya anlamaksızın sadece yargılayan herkese fikirlerini belirttikleri için Teşekkürler, sanırım herbirinizin dediklerinin ayrı ayrı kendi içerisinde farklı oranlarda doğruluk payı mevcut.
Kendi özeleştirimi ayrıca yapayım ve sizlerin dediklerinize extra bir parantez açarak eklemiş olayım; "Ben sevmek kavramını da inanç kavramını da ilişki kavramını da tersinden anlamış ve de tersinden yaşamışım. Bu saatten sonra da yaşanılacak her türlü şey de ben hayatımın dersini almış olacağım ..."
Bazılarınız çok sert çok incitici (ki zaten incinmiş olan içerim daha ne kadar azaba sürüklenebilir) konuşmuş, Amenna hakettiğim uslup belki de gerçekten budur ki uyanıp kendime gelebileyim..

yuh diyorum size konu sahibi , bu nasıl birikmişlikse daha 1 ay yeni dolmuş sürekli dudak dudağa öpüşmeler falan , sokak ortasında öpüşmeyin sakın biri görür vay işte kapalı kızlara bakın diye resminizi vidyonuzu çeker faceye koyar, twetter a koyar, yapmadıkları şey değil, yani rezil olursunuz.

Arkadaşlar hepinize selamlar,
Belki size çok komik gelecek belki de çok çocukca bulacaksınız ama ben 1 aydır kıvranıyorum..
21 yaşında üniversite öğrencisiyim.Bugüne kadar hiç kimseyle sevgili olmamış ,hiçbir erkeğin eline elim değmemişti tabiri caizse ve bir felsefem vardı; " Arkadaştan sevgili olmaz,bi insana ilk bakışın neyse o baki kalır " derdim her zaman ama hayat sanki bütün büyük konuşmalarımı başımdan aşağı geçirdi şu son 4 aydır...
4 ay önce gerçekten arkadaş olarak gördüğüm okuldan bir arkadaşımla sürekli mesajlaşmaya başladık,klasik bir sürece girdiğinin başlarda farkında değildim ama daha sonra bir baktım ki 28 Eylül itibariyle sevgili olmuşuz..
Hayatımda ilk kez biriyle canımlı/aşkımlı mesajlaşmalar yazıyordum ve bu çok güzel bi histi.. Sevgililiğe dair birşey bilmiyordum ki halen bilmiyorum ve acemiliğimin kurbanı oluyorum her seferinde..
01 Ekim günü koluna girmemi ve elimi tutmamı istedi utana sıkıla dediklerini yaptım ama vicdan azabından öle öle,sürekli olarak ona " Taviz tavizi doğuracak" diyordum ama kendisinden çok emindi..
daha sonra tam bir hafta sonra 8 Ekim de beni eve bırakırken birden öpmeye başladı,dur diyemedim kendimden itemedim ne yapacağımı bilemedim. ve öpmenin sonunda da dudağımdan öptü beni. Ne kadar dağıldığımı ne kadar kötü olduğumu anlayınca yeminler etti bir daha olmayacak söz diye ama aradan bi hafta geçip gidince yine bi gün öpüştük,daha sonra bu her yalnız kaldığımızda fırsat bekleme haline dönüştü. yani daha henüz 37.günümüz daha hepi topu 1 aydır birlikteyiz ama sokakta hayvanlar gibi öpüşmek nedir...
ve ben tesettürlü biriyim,kendimden de örtüm den de utanıyorum. Hele bugün yine beni eve bırakırken uzunca öptü,daha sonra aradı konuştuk ve "Ben kendimden iğreniyorum ,bu yaptığımız gerçekten iğrenç birşey ve sana namusum üzerine yemin ediyorum ki bir daha sana dokunmıycam,dokunursam ayrılalım ,seni gerçekten seviyorum ve bunu anladım." dedi.
bu konuşma yüzünden kendimi daha iğrenç hissettim.İnsanlarda kınadığım ne varsa başıma geldi resmen,ne yaptımsa başıma geldi ve bu öpüşme yüzünden de kendimden ayrıca iğreniyorum. Onun yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum.Namaz kılamıyorum,dua edemiyorum. Gerçekten vicdanen çok kötü haldeyim. Hayatımın ilk el ele tutuşmasını ilk öpüşmesini onunla yaşadım tamam ama ya onunla evlenemezsek? Allahın kaderi evet ama ya bi başkası ile evlenirsek,bunun hesabını ben eşime nasıl veririm? Bu arada benim de onun da ilk sevgilisi.Sözde muhafazakar insanlar olduğumuz için evlilik fikri olmadan kimseyle ilişki yaşamayız düsturumuz vardı...O da bugüne kadar kimseyle bi ilişki yaşamamıs.. İkimiz de birbirimizin ilkiyiz.
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum,bu ilişki nasıl yavaşlatılır veya nasıl düzene girer ben bu azaptan nasıl kurtulurum,ne yapmalıyım nasıl iç huzuru elde ederim eskisi gibi...
Pisman olacaginiz seyleri yapmayin bi daha

Opusen birbirini seven el ele gezen ciftleri kinamak yargilamak size mi kaldi? Simdi de senin gibi dusunenler seni yargiliyirdur madem ee sokakta opusmussunuz elbet goren vardir. Rolleri degismissin yani kinadiklarinla. Artik sen kinanan oldun. Madem kaldiramayacaksin bunlarin hepsi senin elindeydi yapmayabilirdin. Demek ki sen de istemissin. Her seferinde biraz daha ileriye giderek devam eder bunlar kolay gelsin. Boyle bir sey istemiyorsan ipleri en basindan tutmam lazimdi artik gec. Ya ayrilacaksin ya da her an sokakta orda burda opecek seni. Insanlari kinamayi da birakin kendi ozelleriyle yaptiklariyla ilgili.
Herkes evlenmeden opusmeyi dogru bulmak zorunda mi? Bende dogru bulmuyorum kinamak degil ama yapanlari gordugumde uzuluyorum. Herkesin inanci hayat felaefesi baska. Birisi cikip evliligi yanlos buluyorum evlenmeden yasamayi tercih ediyorum dese ki dedide bu forumda birisi ama ordanda yukseleb seslere karsi ciktim. Herkes diledigi gibi yasar. Pismanliklarida olabilir cok dogal

Hormonlar hormonlar...
Hele ki çocuğun ilk sevgilisisin. Bi kere tadını aldı yine öpmek isteyecektir. Hem seni sevdiğimi anladım sana böyle şeyler yapmıycam demek nedir yahu :) seven insan dokunmak öpmek ister tabi ama eğer karşı taraf istemezse eyleme geçmez bekler.
İnancına ters ise yapmayacaksın. Yapıyorsan pişman olmayacaksın...

Burada yazdıklarımı okuyup yorum yapan ,beni anlayan veya anlamaksızın sadece yargılayan herkese fikirlerini belirttikleri için Teşekkürler, sanırım herbirinizin dediklerinin ayrı ayrı kendi içerisinde farklı oranlarda doğruluk payı mevcut.
Kendi özeleştirimi ayrıca yapayım ve sizlerin dediklerinize extra bir parantez açarak eklemiş olayım; "Ben sevmek kavramını da inanç kavramını da ilişki kavramını da tersinden anlamış ve de tersinden yaşamışım. Bu saatten sonra da yaşanılacak her türlü şey de ben hayatımın dersini almış olacağım ..."
Bazılarınız çok sert çok incitici (ki zaten incinmiş olan içerim daha ne kadar azaba sürüklenebilir) konuşmuş, Amenna hakettiğim uslup belki de gerçekten budur ki uyanıp kendime gelebileyim..
taviz bir defa verilmişse istediğiniz kadar konuşun devamı gelecek çünkü yaşarken itiraz etmemiş yaşadıktan sonra pişman olmuşsunuz zamanı kimse geriye alamaz olan olmuş devam edecekseniz dha dikkatli olun ve keskin cümlelerle anlatın pişmanlıgınızı sevgiliniz bir gün dinleyip ikinci gün yaklaşıyorsada kusura bakmayın daha da ileri gidecektir ayrılın derim ben yorumum bu.birde birdaha kimseyi kınamayın ömür bitmedi yaşamadan ölmezsiniz.Rabbim doğru yolu göstersin..

Arkadaşlar hepinize selamlar,
Belki size çok komik gelecek belki de çok çocukca bulacaksınız ama ben 1 aydır kıvranıyorum..
21 yaşında üniversite öğrencisiyim.Bugüne kadar hiç kimseyle sevgili olmamış ,hiçbir erkeğin eline elim değmemişti tabiri caizse ve bir felsefem vardı; " Arkadaştan sevgili olmaz,bi insana ilk bakışın neyse o baki kalır " derdim her zaman ama hayat sanki bütün büyük konuşmalarımı başımdan aşağı geçirdi şu son 4 aydır...
4 ay önce gerçekten arkadaş olarak gördüğüm okuldan bir arkadaşımla sürekli mesajlaşmaya başladık,klasik bir sürece girdiğinin başlarda farkında değildim ama daha sonra bir baktım ki 28 Eylül itibariyle sevgili olmuşuz..
Hayatımda ilk kez biriyle canımlı/aşkımlı mesajlaşmalar yazıyordum ve bu çok güzel bi histi.. Sevgililiğe dair birşey bilmiyordum ki halen bilmiyorum ve acemiliğimin kurbanı oluyorum her seferinde..
01 Ekim günü koluna girmemi ve elimi tutmamı istedi utana sıkıla dediklerini yaptım ama vicdan azabından öle öle,sürekli olarak ona " Taviz tavizi doğuracak" diyordum ama kendisinden çok emindi..
daha sonra tam bir hafta sonra 8 Ekim de beni eve bırakırken birden öpmeye başladı,dur diyemedim kendimden itemedim ne yapacağımı bilemedim. ve öpmenin sonunda da dudağımdan öptü beni. Ne kadar dağıldığımı ne kadar kötü olduğumu anlayınca yeminler etti bir daha olmayacak söz diye ama aradan bi hafta geçip gidince yine bi gün öpüştük,daha sonra bu her yalnız kaldığımızda fırsat bekleme haline dönüştü. yani daha henüz 37.günümüz daha hepi topu 1 aydır birlikteyiz ama sokakta hayvanlar gibi öpüşmek nedir...
ve ben tesettürlü biriyim,kendimden de örtüm den de utanıyorum. Hele bugün yine beni eve bırakırken uzunca öptü,daha sonra aradı konuştuk ve "Ben kendimden iğreniyorum ,bu yaptığımız gerçekten iğrenç birşey ve sana namusum üzerine yemin ediyorum ki bir daha sana dokunmıycam,dokunursam ayrılalım ,seni gerçekten seviyorum ve bunu anladım." dedi.
bu konuşma yüzünden kendimi daha iğrenç hissettim.İnsanlarda kınadığım ne varsa başıma geldi resmen,ne yaptımsa başıma geldi ve bu öpüşme yüzünden de kendimden ayrıca iğreniyorum. Onun yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum.Namaz kılamıyorum,dua edemiyorum. Gerçekten vicdanen çok kötü haldeyim. Hayatımın ilk el ele tutuşmasını ilk öpüşmesini onunla yaşadım tamam ama ya onunla evlenemezsek? Allahın kaderi evet ama ya bi başkası ile evlenirsek,bunun hesabını ben eşime nasıl veririm? Bu arada benim de onun da ilk sevgilisi.Sözde muhafazakar insanlar olduğumuz için evlilik fikri olmadan kimseyle ilişki yaşamayız düsturumuz vardı...O da bugüne kadar kimseyle bi ilişki yaşamamıs.. İkimiz de birbirimizin ilkiyiz.
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum,bu ilişki nasıl yavaşlatılır veya nasıl düzene girer ben bu azaptan nasıl kurtulurum,ne yapmalıyım nasıl iç huzuru elde ederim eskisi gibi...

Kardeşim bak sende yanlışların farkındasın gel burda ki yorumları vesile olarak gör. Gel dön yalnişlarindan.. Rabbine yönel. Tamamen ayrıl. Daha önce nasıl sevgilin olmadan yaşadiysan yine aynı hayatı dim dik alnIn ak yaşaya bilirsin..
Namazlarini da kilamiyorsun bak .. kendinden utandığın için işte.. kendin itiraf ediyorsun ..hadi ilk adımı atın, gerisi de gelir Allahın izniyle..
Sevgilin gerkecekten iyiliğini istiyorsa senden ayrılmayı kabul edecektir. Allah büyük bi bakmişsin kaderiniz bir yazılmış ileriki zamanda helal daire çerçevesinde evlilik görünür. Belki de o senin için hayırlı değil.

Allah hakkında hayırlı olanı gönlüne razi eylesin..

Öpüşmek dunyanin en igrenc seyi gibi gosterilmesi nedir? Kimse zorlamadi canin istemis opmussun arkasinda dur pisman oluyorsan yapma. Adamin ilk optugu olsan nedir? Onemli olan sen varsan sadik mi,aşık mi,guvenilir mi? Bunlara bak

ya demekki neymiş
acıklara namussuz gözüyle baktığınızda
sizin örtülerinizin altında öpüşüyormuşssunuz vay vayyyy vay

bi öpüştü diye evlen demem kimseye ama seni oldukça rahatsız etmiş bu durum evlenme şansınız yok mu seni bir tek o rahatlatır sanırım

bi öpüştü diye evlen demem kimseye ama seni oldukça rahatsız etmiş bu durum evlenme şansınız yok mu seni bir tek o rahatlatır sanırım

ay öyle yönlendirmeyin kimse kimseye mecbur değil
onu rahatlatacak olan evlenmesi değil
tövbe etmesi kesinlikle çünkü sonra sonu gelmeyen fedakarlıklar ayrılınca bunalımlar bilmemneler
hem ayrıca bu Allah'la arasında bir mevzu o çocukla değil aslında...

Öpüşmekte ne varmış?Bazen söyleyemediğin bir çok sözü tek bir öpücük anlatır.Ayrıca senle birlikteyse tabiki seni öpecek.Bu kadar abartmanıza gerek yok.Ha diyelim size göre yanlış öpüşmeyin o zaman.Erkekler gibi kadınlar için de dokunmak öpüşmek önemli şeylerdir.Hepimiz isteriz.Fakat çevreden gelen baskılar sonucu hislerimize engel olmaya çalışırız.Öpüşünce namusun falan gitmiyor rahat ol.Kapalı olabilirsin bu hislerinin olmadığı anlamına gelmez.Ne istiyorsan onu yaşa kimseden akıl alma.Hayat senin hayatın.

cnm kapalı acık olman farketmez.. sonucta ınsanız ozellıkle kadınlar sevılmek ıstıyor. sende sevdigine guvenmıssın ve karsılık vermişsin.. vıcdan azabı cekme. ama eger cekıyorsanda bugun yenı bı gundur. tobe et ve hayatına sıfırrdan basla. sıfırdan basla demekle ayrıl demıyorum. gene o cocukla ılıskın olsun ama sınıırların olsun. bilmem anlatabıldımmı

Erkek arkadaşınız o kadar muhafazakarsa sizi sokak ortasında öpmesin bi zahmet.
Beni yanlış anlamayın. Ama sokakta bu tip davranışlar çok itici.
Sizde mesafenizi koruyun ahlayıp vahlayacağınıza.
Hep yaşayıp sonra bir daha olmayacak denen ve sözde anlaşılan , ortak karar alınan bir durum var ortada ve tekerrür ediyor sürekli. Kendi kendine kalkmaz bu durum ortadan bunuda bilin. Net ve kararlı olun bu kadar etkileniyorsanız. Hooop demeyi bilin.

Back
X