İlk birliktelik?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.

Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.

Gereksiz tartışma çıkmasını istemiyorum sadece insanlardan yardım istedim tecrübesiz olduğum bir konuda. Başka yerlere çekmeyin lütfen.

Walla ben bir sey yazmadim da cekmedim de izleyici olarak katiliyorum :)))

Kendi özgür iradeniz tabiki ,kimse sizi yadirgamaz tek diyeceğim eğer böyle birşey yasayacaksaniz kendiniz istediğiniz için yaşayın ve hiçbir zaman pişmanlık duymayin...
Benim hormonal problemlerim olduğu icin o hap,iğne vs olaylara doktor izin vermedi .Diğer iki yöntemle idare ediyoruz mecburen

Kendi özgür iradeniz tabiki ,kimse sizi yadirgamaz tek diyeceğim kendiniz istediğiniz için yaşayın ve hiçbir zaman pişmanlık duymayin...
Benim hormonal problemlerim olduğu icin o hap,iğne vs olaylara doktor izin vermedi .Diğer iki yöntemle idare ediyoruz mecburen

Bende tahlil yaptıracağım zaten doktorlar görüşüp eğer hapta karar kılarsam.
Teşekkür ederim.

Neden birlikte olmak istediginizi konuştunuz konusarak mi oluyor bu işler? Merak ettim de.
Aslında en güzelini yaptıklarını düşünüyorum. Fikir alışverişinde bulunup uygun olunup olunmadigini konuşmak bence çok yararlı. İki kişinin kararı birlikte vermesinden daha güzel ne olabilir:) bir anlık şehvete kapilmaktansa :)

Hmm.. bağ senin bahçe senin😁ama madem kararınızı verdiniz bence erkek arkadaşın bir zahmet korunsun...bu iki tarafın sağlığı için son derece yararlı.

Benimde düşüncem aslında bu yönde ilaç beni düşündürüyor zararı var mıdır diye. Neden kendime zarar vereyim sonuçta eğer öyle bir şey varsa. Ama internette bilgi kirliliği çok fazla net bir bilgiye ulaşamadım.
Teşekkür ederim.

Bende tahlil yaptıracağım zaten doktorlar görüşüp eğer hapta karar kılarsam.
Teşekkür ederim.
Doktora danışın tabi ama hap işine çok girmeyin derim yine de vücudun hormon dengesi bozuluyor .Gebeliği engelleyici bir dış etken veriliyor bu da genelde hormon içeriğini bilmiyorum ama prolsktin hormonu mesela gebeliği ilk etapta engelleyen bir hormon .

Pişman olmayın yeter,
Erkek arkadaşınız bir zahmet korunuversin. Geri çekilme korunma yöntemi değildir.

Bende aslında bunu anlatmaya çalıştım. Tamamen şans eseri her şey olabilir.
Ayrıca erkek arkadaşım bile olsa olası herhangi bir sağlık problemini önlemek için sanki prezervatif daha sağlıklı gibi. Ama ilacı araştırıyorum şimdilik.
Teşekkür ederim.

Benimde düşüncem aslında bu yönde ilaç beni düşündürüyor zararı var mıdır diye. Neden kendime zarar vereyim sonuçta eğer öyle bir şey varsa. Ama internette bilgi kirliliği çok fazla net bir bilgiye ulaşamadım.
Teşekkür ederim.
En oluru ve normali o .. erkek arkadaşınız bu konuda lütfen bencillik yapmasin.o sevmiyor diye vücuduna ekstradan bir müdahale olacağına bir zahmet bazı zevklerinden feragat etsin😊

Kadın kontrol hapları herhangi bir zarar yok ama içine sinmiyor ise iğne yani asi yaptira bilirsiniz ilişkiniz ise sizin aranızda yaşanıyor kimseyi ilgilendirmez boş yorum yapilmamalı😉

Anlasmali seksi ilk defa duydum :KK53:

Konum troll konusu değil. İnsanların tercihleriyle ilişkileriyle dalga geçmeniz gerçekten hiç hoş değil. Burası bir derdini anlatma, forum platformu ve bende yardım istedim insanlardan. Eğer hazmedemediğiniz bir durum varsa açık açık söyleyin bu kadar ıkınmayın.

Back
X