- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Merhaba arkadaşlar.Öyle bir derde düştüm ki,yardım edin,ne yapacağımı bilmiyorum
Hayatımda ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum ve her zaman kendine öz güveni olan,hayata mutlu bakan ben bile dondum.. Şöyle anlatayım..27 yaşındayım ve öğretmenim.Bundan bir ay önce bi internet sitesinde biriyle tanıştım.Biliyorum internet deyince insan bi garip oluyor ama durum biraz farklı.O da öğretmen.Konuşurken aynı ilde çalıştığımızı öğrendik.Hatta ilçelerimizin arasında 20 km. var.Aaa ne güzel diye düşünebilirsiniz,ki ben de başta öyle demiştim.Facebooktan birbirimizi ekledik ve bir aydır hem facete hem de telde görüşüyoruz.Çooooookkk yakışıklı biri ve işte sorun da tam da burda başlıyor.Kendimi onun yanına yakıştıramadım bi türlü..Dedim ya,daha önce hiç böyle bişey hissetmedim.Hiç daha önce öz güven eksikliğim olmamıştı.Neden kaynaklandığını da bilmiyorum ama durum bu.Bi taraftan diyorum ki,sonuçta facebookta dünya kadar resmim var,beğenmese söylerdi değil mi? Eylülün 2'sinde görev başlıyor bizim ve çalıştığım ile gidicem.E haliyle o da gelicek.Bana hep "gidince şunu yaparız,şuraya gideriz,tavla oynarız" vs diyor.Sevgili olmadık henüz,çünkü ne kadar yakışıklı olursa olsun yüzyüze görüşmeden böyle bir şeye karar veremem.Ama bana hep "canım,hayatım,aşkım,tatlım" diye hitap ediyor.O da yalnız yaşıyor,ben de yalnız yaşıyorum.Arabası da var,yani istediğimiz zaman gelip gidebiliriz.Ama ben korkuyoruuuuuuuuuummmm :18: Hem de çokkk korkuyorummm :18::18: Hatta bu yüzden sanırım bi hata yaptım,dedim ki ilk bende buluşalım.Biraz otururuz sohbet ederiz,eğer benden hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin dedim.O da ya sen benden hoşlanmazsan dedi,ben de o zaman gitmeni söylerim rahat ol dedim.Bla bla..Kızlar yardım istiyorum.Ne yapabilirim??? Yani bu kaçınılmaz gün elbette ki gelicek,evimde misafir olucak.(neden dışarda oturmuyorsunuz derseniz,çok küçük bi ilçedeyiz,park bile yok). Ne yapıcam ben o zaman? Bana kendini liseli aşık gibi hissettiğini söyledi ama biz liseli aşıklar değiliz.27 yaşındayız ve öğretmeniz.Buna yakışanı yapmalıyız,değil mi? Ooofff
( Akıl akıldan üstündür arkadaşlar,ne yapayım ben? Yani öyle bişey olmalı ki,hem benden hoşlanmalı,hem benim kolay lokma olmadığımı bilmeli..