- 25 Aralık 2014
- 21
- 8
- 3
- Konu Sahibi ladymirian
evleneli 5 yıl oldu kocamla öncesinden 3 yıllık bi ilişkimiz var 8 yıldır hayatındayım çok yakışıklı ve esprili birisidir. zekasına hayran oldum herşeyden önce ama bir o kadar da yakışıklı ve karizmatik ti verdiği cevaplar yaptığı planlar seçimleri tercihleri adeta beni büyülerdi. gel gelelim şimdi ki zamana o adam gitti 120 kg (o 118 diyo herseferinde ama :):) ) bi adam iyice saldı ben çok dikkat ediyorum sürekli bakımlıyım sırf onu biraz kıskandırıp hani kışkırtıp hırslandırmak için zayıflasın diye ama yok her açıdan performansı düştü ilişki esnasında nefes nefese kalıyor merdiven çıkarken en ufak bir vidayı sıkarken bile herşeyden önemlisi sağlığı çok önemli ben çok seviyorum kocamı ömrümün sonuna kadarda değişmez bu beni hiç kırmaz üzmez evimizi huzurlu sıcacık bir yuva yapar şakaları esprileri anlattıkları ile sevmeyi sahiplenmeyi çok iyi bilir ama bu kilo problemi canımı sıkıyor çünkü hem kendine güveni azaldı belli etmesede hemde içine kapanmaya başladı ne yapmam lazım bi akıl verin onu kırmadan başka şeyler düşündürtmeden onun iyiliği için istediğimi nasıl anlatırım ne gibi bi çözüm bulabiliriz