İlk buluşma..Allah aşkına bi akıl verin kızlar :(

bunun birebir aynısını değil ama benzerini ben de yaşadım, kimse kimseyi doğramadı onu belirteyim. istenmeyen veya nahoş bir durum asla yaşanmadı. tam tersi birbuçuk yıldır o görüştüğüm adamla beraberim ve mutluyum. onunla tanışana kadar hayatıma kimseyi sokmamıştım, insan bilemiyor işte doğru adamın nasıl karşısına çıkacağını. hatta iyi ki buluştuktan sonra eve davet etmişim dedim. çok güzel muhabbet ettik, filmler izledik ve sevgili olmaya karar verdik. direk eve çağırma konusunda dediğim gibi biri gelir bir saat durur kalkar mesela. ama bu kadar tepkiyi de hak etmiyor arkadaşımız.

cok sacma.yanı dıyosunuzkı kucuk yerde velıler görse sıkıntı olur konu komsu görse bıde nereye gıdıcez.ama evde bulusmaya cekınmıyosunuz kucucuk yerde.evde bulusunca asıl sıkıntı olucak bırı görucek dıcekkı aa evde basbasa kaldılar kucuk yerlerde yakıstırmalar olur sonucta bu sefer daha kötu dısarda görseler bıle sızı ne var arkadasım dıyebılırsınız sorun olmaz ama evde görseler bnce yaptıgınız acıklamalara bıle kımse ınanmaz.ya acıklama yapmak zorunda degılsınız tabı sızın hayatınızda ben hanı velıler görse sıkıntı olur lafınza hıtaben bunları yazdım.ılk defa göruscenız ınsanla ev bıraz abartılı olmus.demekkı her tanıstıgnla evde görusebılıyo dıyede dusunebılır sızın ıcın ben olsam dusunurdum.

Ya inanın öyle kötü bi durum yok ortada,yani evet öyle hitap ediyor ama ne bilim sesinden konuşmasında belli bazı şeyler..ayrıca başka okullarda ortak arkadaşlarımız da var..benim çalıştığım ilçede arkadaşları var benim tanıdığım.yani bana kötü bişey yapmaya cesaret edemez.tamam yine de söylediklerinizi dikkate alıp başka bir ilde buluşmayı teklif edicem.Benim sıkıntım ilk buluşmada nasıl olmalıyım? Yüzyüze görmesem de hoşlandım yani adamdan :(

Sizi tanımıyorum, ahlak kültür vs hiçbir anlamda sizi tanımam. Ancak ben erkek olsaydım, bu şekilde konuştugum bir kadın beni evine davet edip beğenirsen kalırsın yoksa söylerim gidersin deseydi bunun benim için bir tek anlamı olurdu :/

Ha bu şekilde tanışıp mutlu olan bir arkadaş varmış yazmış yukarda Allah daha da mutlu etsin ama bence genel olarak söylüyorum erkekler böyle birşeyi bu kadar doğal bulup da bunu yapan bayana evlenilecek bayan gözüyle bakmaz bence gibi geliyor.

Bu tamamen benim kişisel görüşüm Allah herkesi mutlu etsin tabii :32:

bunun birebir aynısını değil ama benzerini ben de yaşadım, kimse kimseyi doğramadı onu belirteyim. istenmeyen veya nahoş bir durum asla yaşanmadı. tam tersi birbuçuk yıldır o görüştüğüm adamla beraberim ve mutluyum. onunla tanışana kadar hayatıma kimseyi sokmamıştım, insan bilemiyor işte doğru adamın nasıl karşısına çıkacağını. hatta iyi ki buluştuktan sonra eve davet etmişim dedim. çok güzel muhabbet ettik, filmler izledik ve sevgili olmaya karar verdik. direk eve çağırma konusunda dediğim gibi biri gelir bir saat durur kalkar mesela. ama bu kadar tepkiyi de hak etmiyor arkadaşımız.

Allah mesut etsin arkadaşım..Ben de gayet masum duygularla evde buluşuruz demiştim..arkadaşlardan gelen mesajları görünce şaşırdım..evet haklılar,tanımadığım bi adam,herşey olabilir..zaten ev fikrinden vazgeçtim,korktum :(

Ya inanın öyle kötü bi durum yok ortada,yani evet öyle hitap ediyor ama ne bilim sesinden konuşmasında belli bazı şeyler..ayrıca başka okullarda ortak arkadaşlarımız da var..benim çalıştığım ilçede arkadaşları var benim tanıdığım.yani bana kötü bişey yapmaya cesaret edemez.tamam yine de söylediklerinizi dikkate alıp başka bir ilde buluşmayı teklif edicem.Benim sıkıntım ilk buluşmada nasıl olmalıyım? Yüzyüze görmesem de hoşlandım yani adamdan :(

Kasmadan,rahat bir şekilde gideceksiniz.Ne çok süslü,ne de çok paspal görüneceksiniz.Ve elden kaçırma korkusuyla her söylediğine olur demeyeceksiniz,açık ve net olacaksınız yani.:30:

oldukça cesursunuz.. neler okuyoruz neler duyuyoruz. umarım şanslısınızdırda o günü sorunsuz atlatırsınız. eve çağırmak genelde erkekler için farklı anlamlar içerir. tanımadığı birini hemde.

Sizi tanımıyorum, ahlak kültür vs hiçbir anlamda sizi tanımam. Ancak ben erkek olsaydım, bu şekilde konuştugum bir kadın beni evine davet edip beğenirsen kalırsın yoksa söylerim gidersin deseydi bunun benim için bir tek anlamı olurdu :/

Ha bu şekilde tanışıp mutlu olan bir arkadaş varmış yazmış yukarda Allah daha da mutlu etsin ama bence genel olarak söylüyorum erkekler böyle birşeyi bu kadar doğal bulup da bunu yapan bayana evlenilecek bayan gözüyle bakmaz bence gibi geliyor.

Bu tamamen benim kişisel görüşüm Allah herkesi mutlu etsin tabii :32:

haklı sayılırsınız aslında. bu sizin davranışlarınızla şekillenecek bir şey. daha da önemlisi karşıdaki adamın aç olup olmamasıyla ilgili. anlamak çok zor değil böyle adamları zaten artık.

diğer konuyla ilgili de, çok sade olun. başta tutukluk olur normaldir. konuştukça açılırsınız. ilk başta çok utanabilirsiniz, konuşmakta zorlanabilirsiniz ama ortak noktalardan yola çıkarak konuştukça zamanın nasıl geçtiğini bile fark etmezsiniz.

Kasmadan,rahat bir şekilde gideceksiniz.Ne çok süslü,ne de çok paspal görüneceksiniz.Ve elden kaçırma korkusuyla her söylediğine olur demeyeceksiniz,açık ve net olacaksınız yani.:30:

Anlıyorum..

oldukça cesursunuz.. neler okuyoruz neler duyuyoruz. umarım şanslısınızdırda o günü sorunsuz atlatırsınız. eve çağırmak genelde erkekler için farklı anlamlar içerir. tanımadığı birini hemde.

Ev fikrinden vazgeçtim zaten..

kendinde söylemişsin 27 yaşında,koca insanlarsınız.. ne diye saklı kapaklı buluşasınız ki.. illa illa vardır biryer.. orda yaşayanlar evlerinde tıkılımı yaşıyolar.
yinede sen bilirsin ama eve gelmesine izin verme derim.. kimseye bile güvenme,geri dönüşü olmayabilir sonra:34:

haklı sayılırsınız aslında. bu sizin davranışlarınızla şekillenecek bir şey. daha da önemlisi karşıdaki adamın aç olup olmamasıyla ilgili. anlamak çok zor değil böyle adamları zaten artık.

diğer konuyla ilgili de, çok sade olun. başta tutukluk olur normaldir. konuştukça açılırsınız. ilk başta çok utanabilirsiniz, konuşmakta zorlanabilirsiniz ama ortak noktalardan yola çıkarak konuştukça zamanın nasıl geçtiğini bile fark etmezsiniz.

Telde konuşurken bile tutuklaşıyorum,utanıyorum.Benim buraya yazma sebebim de oydu zaten..Hani nasıl davranabilirim,nasıl sıkmam onu felan ama farklı boyuta geldi.. :(

canım bende erkek arkadaşımla facebooktan konuştum buluştuk bi kafede üç ay sonra falanda çıkmaya başladık. iki yıldır sevgiliyiz şimdi. evde buluşmayın bence de seni keser doğrar o yüzden demiyorum ama insanın duygularını kontrol etmesi daha zor olur evde film izlerken hemen bi yakınlık da kurmaya çalışabilir soğursun belki o hareketlerinden. başka bir ilde deme o çok komik duruyor :) bu ilçede insanların yemek yediği bir restoran da mı yok? buluşun bir şeyler yemeye gidin bir iki saat yeter zaten ilk buluşma için. yanına giderken de nasılsan öyle ol. normal halinden ne daha bakımlı ol ne de doğal olucam diye daha bakımsız. kendince konuşacak konular belirle okulla ilgili olabilir,tayin olabilir, çevrenin durumu olabilir, vizyona giren bir film olabilir hem belki sinemaya gidelim diye de sözleşebilirsiniz, beğendiğin sanatçılar olabilir burda insanlar şöyle müzik dinliyorlar ben hiç sevmem ben bunları severim gibi konuşabilirsin almak istediğim bi albüm var ama daha alamadım de düşünceli ve sana karşı ilgiliyse o almak isteyecektir sana hem ilgisini test edersin hem de konuşmuş olursunuz. bir de ben hesap konusuna çok dikkat ederim. eğer o geliyorsa senin yaşadığın yere hesabı da sen öde beni kullanıyo mu acaba diye düşünüyo artık erkeklerin büyük çoğunluğu. umarım yardımcı olabilmişimdir. allah nasip ederse iyi haberlerini de bekliyoruz :)

ben erkek arkadaşımdan çok daha güzelim ama adam öyle bi psikolojiye soktu ki sanki o brad pitt yani mesele özgüven canım benm

canım bende erkek arkadaşımla facebooktan konuştum buluştuk bi kafede üç ay sonra falanda çıkmaya başladık. iki yıldır sevgiliyiz şimdi. evde buluşmayın bence de seni keser doğrar o yüzden demiyorum ama insanın duygularını kontrol etmesi daha zor olur evde film izlerken hemen bi yakınlık da kurmaya çalışabilir soğursun belki o hareketlerinden. başka bir ilde deme o çok komik duruyor :) bu ilçede insanların yemek yediği bir restoran da mı yok? buluşun bir şeyler yemeye gidin bir iki saat yeter zaten ilk buluşma için. yanına giderken de nasılsan öyle ol. normal halinden ne daha bakımlı ol ne de doğal olucam diye daha bakımsız. kendince konuşacak konular belirle okulla ilgili olabilir,tayin olabilir, çevrenin durumu olabilir, vizyona giren bir film olabilir hem belki sinemaya gidelim diye de sözleşebilirsiniz, beğendiğin sanatçılar olabilir burda insanlar şöyle müzik dinliyorlar ben hiç sevmem ben bunları severim gibi konuşabilirsin almak istediğim bi albüm var ama daha alamadım de düşünceli ve sana karşı ilgiliyse o almak isteyecektir sana hem ilgisini test edersin hem de konuşmuş olursunuz. bir de ben hesap konusuna çok dikkat ederim. eğer o geliyorsa senin yaşadığın yere hesabı da sen öde beni kullanıyo mu acaba diye düşünüyo artık erkeklerin büyük çoğunluğu. umarım yardımcı olabilmişimdir. allah nasip ederse iyi haberlerini de bekliyoruz :)

he işte ya tam benim aklımdan geçenler. tamamen katılıyorum yazdıklarınıza. görürlerse görsünler yahu koca kadınsınız, sanki ayıp bir şey yapıyorsunuz. hepimiz artık çevre korkusundan eve girip çıkarken bile tedirgin olur hale geldik.

Çok teşekkür ederim,bu yazdıklarını dikkate alıcam.İnşallah :)

ben erkek arkadaşımdan çok daha güzelim ama adam öyle bi psikolojiye soktu ki sanki o brad pitt yani mesele özgüven canım benm

İşte ben o öz güveni nedense kaybettim :(

he işte ya tam benim aklımdan geçenler. tamamen katılıyorum yazdıklarınıza. görürlerse görsünler yahu koca kadınsınız, sanki ayıp bir şey yapıyorsunuz. hepimiz artık çevre korkusundan eve girip çıkarken bile tedirgin olur hale geldik.

Ben 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve küçük bi yer olduğu için tanınıyorum.Ev diye düşünmemin sebebi de,evim biraz ilçe dışında.Sıkıntı olmazdı eve geldiğinde etraf açısından.Ama diğer türlü düşünmemiştim hiç hani keser doğrar felan diye..

canım kardeşim ev çok tehlikeli ateşle barut yani.ha göze aldıysan o başka tabi kimse karışamaz.bu erkek milletine güven olmaz gelir evine şimdi ilişkiniz ilerleyince başına kakar.başkalarını da böyle aldın mı der.türkiyede yaşıyoruz.bir de erkeklerin yüzde doksanı internette yalan söylüyormuş.okadar yakışıklı işgüç sahibi adam niye internette arasın ki?seninle sadece heyecan düşünüyor olabilir.arkadaşımın bir yıl konuştuğu zaman zaman gelip yüzyüze görüştüğü adam evli çıktı.nekadar ağırdan alırsan okadar makbulsündür.kesinlikle dışarda buluş.gerekirse başka şehirde... gözünü seveyim temkinli ol.resim falan çektirme.sapık olur tehtid edr her şey olur.

aynı yaşlara yakın bir hemcinsin olarak herkesin şaşırdığı ve belirttiği gibi öncelikle ev konusunu tekrar gözden geçir derim ben senin dşüncelerinde kötü niyetler yer almayabilir karsındakinede konduramazsın belki bu tarz şeyleri ancak insanoğlu bu beşer şaşar demişler sana karşı fiilen bir şey yapması mümkün olmuycak olsa bile (ortak arkadaslarımız var diyorsun) maneviyatta ve kendi düşüncelerinde seninle ilgili neler düüşündüğünü ya da düşüneceğini bilemezsin senin ilk bulusma noktası olarak evi belirlediğin düşünce belkide o kişinin kafasında ilerleyen günlerde ya da adım atılıcak daha ciddi konularda şüphe yaratma ihtimali çok yüksek bu yüzden yaşları müsait medeni insanlar olarak ilçeniz ufak bile olsa bi pastahanede oturmanızın hiç ama hiç bir sakıncası yok pastanede sizi görücek olan ayşe mehmet fatma dedikodunuzu yapıcak olsa bile evine girerken görücek olan ayse fatma mehmet daha farklı seyler konusurlar şüphesiz..

gelelim giyim kuşam konusuna.küçük bir ilçede öğretmenlik yaptığınıza göre ve erkeklerin doğallıktan hoşlandığı gerçeğini göz önünde bulundurursak abartmaya hiç ama hiç gerek yok bir kot bir tşört ya da bluz yeter önemli olan senin içtenliğin mesafen ve duruşundur seni 5 kilo makyajla abartılı saçlarla 20 cm topuklu ayakkabılarla beğenicekse o kişinin kadınlar üzerindeki tatmin ve sevgi duygusundan zaten şüphe ederim.eşimle ilk tanıştığımda ki normal masada yabancı biriydi o zamanlar üzerimde bluz pantolon vardı saçlarım tepeden toplu ve suratımda sıfır makyaj ve beni bu halimle sevdi aşık oldu olduk ;) bu yüzden şekilci olma ve böyle şeylere çok takılma sadelik candır..

konu komşunun ne dediği önemli olmamalı bence,görse nolucakki..sürekli farklı erkeklerle gözükmüyorsanız tabi ;)
yazık ki kendinizi çok ucuz etmişsiniz:50:

Back
X