- 24 Aralık 2012
- 1.840
- 237
- 163
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Gerçekten öğretmen olduğuna emin misiniz acaba? Yanlış anlamayın bazen öyle şeyler olabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen kesmez doğramaz diyenler sivrilmiş ortaya evet 3. sayfa haberlerindekiler de haber vermişlerdi zaten önceden
1 senelik ilişkiden bahsetmiyor farkındaysanız bir aylık ve daha önce görmediği mimiklerini bile bilmediği biri bu
bazen diğer yorumlardan farklı olabilmek adına bir insanı yanlış sonuçlara ulaştırabilirsiniz şaka gibi şaştım kaldım yoruma![]()
Gerçekten öğretmen olduğuna emin misiniz acaba? Yanlış anlamayın bazen öyle şeyler olabiliyor.
Tabi..zaten karşımdaki arkadaş evli,bebeği var.Onlar da gelir rica etsem..Bunu düşünmemiştim hiç..
Gerçekten bi yer yok..Park köşesinde bankta oturacak yaşı da çoktan geçtik diye düşünüyorum..
Evet ondan rica edebilirim ama bu sefer de demez mi arkadaşların niye geldi diye??
evim ilçenin daha dışında demişsin canım..birde 5yıldır ordayım,tanınıyorum demişsin.
E madem öyle evine giren bir erkeği görseler daha mı iyi olur? (ha bana kalsa kime ne, ama sen görürler rahatsız olurum diye yazmışsın o yüzden dedim,deminde dedim şimdide diyorum evine davet etmek gibi bir yanlış yapma,uyma şeytana,ama siz bilirsiniz tabi
)
canım ben senin ne anlatmak istediği anlıyorum eve davet etmen yanlış olmuş ama sonradan farkına varmışsın zaten onu eve davet etmende onun gözünde iyi bi izlenim oluşturmaz bana göre ama çok güvenme bu kişiye kaç kızla daha konuşuyor bilemeyiz sakın ama sakın hemen güvenme başka da bi tavsiyem yok sana internetten tanışmış olabilirsn nasip kısmet sonuçta iyi şanslar canım umarım herşey istediğin gibi gider :)
Merhaba arkadaşlar.Öyle bir derde düştüm ki,yardım edin,ne yapacağımı bilmiyorumHayatımda ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum ve her zaman kendine öz güveni olan,hayata mutlu bakan ben bile dondum.. Şöyle anlatayım..27 yaşındayım ve öğretmenim.Bundan bir ay önce bi internet sitesinde biriyle tanıştım.Biliyorum internet deyince insan bi garip oluyor ama durum biraz farklı.O da öğretmen.Konuşurken aynı ilde çalıştığımızı öğrendik.Hatta ilçelerimizin arasında 20 km. var.Aaa ne güzel diye düşünebilirsiniz,ki ben de başta öyle demiştim.Facebooktan birbirimizi ekledik ve bir aydır hem facete hem de telde görüşüyoruz.Çooooookkk yakışıklı biri ve işte sorun da tam da burda başlıyor.Kendimi onun yanına yakıştıramadım bi türlü..Dedim ya,daha önce hiç böyle bişey hissetmedim.Hiç daha önce öz güven eksikliğim olmamıştı.Neden kaynaklandığını da bilmiyorum ama durum bu.Bi taraftan diyorum ki,sonuçta facebookta dünya kadar resmim var,beğenmese söylerdi değil mi? Eylülün 2'sinde görev başlıyor bizim ve çalıştığım ile gidicem.E haliyle o da gelicek.Bana hep "gidince şunu yaparız,şuraya gideriz,tavla oynarız" vs diyor.Sevgili olmadık henüz,çünkü ne kadar yakışıklı olursa olsun yüzyüze görüşmeden böyle bir şeye karar veremem.Ama bana hep "canım,hayatım,aşkım,tatlım" diye hitap ediyor.O da yalnız yaşıyor,ben de yalnız yaşıyorum.Arabası da var,yani istediğimiz zaman gelip gidebiliriz.Ama ben korkuyoruuuuuuuuuummmm :18: Hem de çokkk korkuyorummm :18::18: Hatta bu yüzden sanırım bi hata yaptım,dedim ki ilk bende buluşalım.Biraz otururuz sohbet ederiz,eğer benden hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin dedim.O da ya sen benden hoşlanmazsan dedi,ben de o zaman gitmeni söylerim rahat ol dedim.Bla bla..Kızlar yardım istiyorum.Ne yapabilirim??? Yani bu kaçınılmaz gün elbette ki gelicek,evimde misafir olucak.(neden dışarda oturmuyorsunuz derseniz,çok küçük bi ilçedeyiz,park bile yok). Ne yapıcam ben o zaman? Bana kendini liseli aşık gibi hissettiğini söyledi ama biz liseli aşıklar değiliz.27 yaşındayız ve öğretmeniz.Buna yakışanı yapmalıyız,değil mi? Ooofff
( Akıl akıldan üstündür arkadaşlar,ne yapayım ben? Yani öyle bişey olmalı ki,hem benden hoşlanmalı,hem benim kolay lokma olmadığımı bilmeli..
Kızlaaaarr sonunda dün buluştuk :) Evde Murat adında bi arkadaşım ve Murat'ın annesi üçümüz oturuyorduk.Benimki aradı,müsaitsen görüşelim dedi ve ben de Muratların evde olmasını fırsat bilerek eve davet ettim.Geldi,hep beraber oturduk,sohbet ettik,ortam yumuşadı biraz..Arada bakışıyoruz felan,heyecandan kalbim güm güm :) 1 saat kadar oturduk Muratlarla,sonra onlar kalktılar.Biz başbaşa kaldık.Kahve içtik,sohbet ettik,ne düşündüğümü sordu,HOŞGELDİN dedim gülümseyerek,BEN DE GERÇEKTEN ÇOK HOŞBULDUM dedi o da :) Mesaj alındı yaniiiiii :) Tv izledik,sohbet ettik vs derken vakit geçti..Meslek aynı olunca okuldan,öğrencilerden vs konuştuk.Üstümde de kot ve tişört vardı,saçım at kuyruğu,sadece göz kalemi sürmüştüm,ki ona özel hazırlanmamıştım çünkü dediğim gibi evde misafirim vardı zaten.Çok hoş vakit geçirdik,kesinlikle kötü bi elektrik almadım.Aksineeee çoooooooookkk hoşlandım :))))) Anladığım kadarıyla,sözlerinden,hal ve hareketlerinden felan,o da hoşlandı benden :) oooy oooyy ooooyyy :))) Halaa heyecanlıyım yaaa :)))
![]()
canım bence dikkatli ol. 1 ay tanıdğı birine canım ,tatlım, aşkım demesi adamın tehlikeli olduğunu gösterir. çok hızlı gidiyor. başka düşünceleri olabilir.adam yalnız yaşıyorsa senin üzerinden ihtiyaçlarını gidermek isteyebilir. çok dikkatli ol derim. evine davet ederse gitme.
![]()
bence o arkadaşın yakışıklılığına fazla güveniyor, aşkım, hayatım demesi biraz da bunu gösteriyor. sakın kendi özgüvenini kaybetme. kendine güvendiğini bilsin ve fazla yüz verme lütfen. Ben pek sağlam görmedim bu ilişkiyi nedense:26:
iyi ne güzel ilk buluşma iyi geçmiş
YANLIŞ ANLAMAYIN AMA AKIL VERİN KOLAY LOKMA OLMADIGIMI BİLMESİ LAZIM DEMİŞSİNİZ HEMDE HİÇ TANIMADIGINIZ Bİ ADAMI DANNNN DİYE İLK BULUŞMA İÇİN EVİNİZE ÇAGIRMIŞSINIZ
BU HAREKETLE SİZİN İÇİN NE KADAR HANIM İYİ AİLE KIZI BİLMEM NE DİYE İLK İZLENİM EDİNMESİNİ BEKLEMEK BİRAZ ÇELİŞKİLİ DEĞİLMİ ?????
İŞE EVLERDEN BAŞLAMAK GARİP GELDİ![]()
Buluşma güzel geçmiş gözünaydın. :) Peki yakınlaşmaya çalıştı mı nasıl geçti? İlk buluşma onun için de bundan sonrasına nasıl devam etmeye karar vereceği bir an. Eğer sadece cinsellik yaşamayı düşünüyosa ve sen böyle bir şey istemediğin için muhtemelen bu mesajı ona vermişindir. 27 yaşındasın da yanlış bir hareketin olmamıştır. Hala kafasında cinsellik varsa bundan sonraki görüşmelerinizde ortaya çıkar illa ki. Anlattıgın durumda evine gelmesi normal. sıkıntı yapmana gerek yok nasıl davranacağınla ilgili bence.
Bu arada aşkım demesi olayına takıldım ben sadece. Keşke baştan orda bir ağırlık koysaydın. Aramızda bunu demeni gerektirecek boyutta bir ilişki yok diye..
canım ben o erkek arkadaşın için söyledim. Fazla özgüveni var diye. Benim nacizane fikrimdi. Hakkında hayırlısı o zaman[/Q]
Çok teşekkür ederim :)
merhaba arkadaşlar.öyle bir derde düştüm ki,yardım edin,ne yapacağımı bilmiyorumhayatımda ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum ve her zaman kendine öz güveni olan,hayata mutlu bakan ben bile dondum.. şöyle anlatayım..27 yaşındayım ve öğretmenim.bundan bir ay önce bi internet sitesinde biriyle tanıştım.biliyorum internet deyince insan bi garip oluyor ama durum biraz farklı.o da öğretmen.konuşurken aynı ilde çalıştığımızı öğrendik.hatta ilçelerimizin arasında 20 km. Var.aaa ne güzel diye düşünebilirsiniz,ki ben de başta öyle demiştim.facebooktan birbirimizi ekledik ve bir aydır hem facete hem de telde görüşüyoruz.çooooookkk yakışıklı biri ve işte sorun da tam da burda başlıyor.kendimi onun yanına yakıştıramadım bi türlü..dedim ya,daha önce hiç böyle bişey hissetmedim.hiç daha önce öz güven eksikliğim olmamıştı.neden kaynaklandığını da bilmiyorum ama durum bu.bi taraftan diyorum ki,sonuçta facebookta dünya kadar resmim var,beğenmese söylerdi değil mi? Eylülün 2'sinde görev başlıyor bizim ve çalıştığım ile gidicem.e haliyle o da gelicek.bana hep "gidince şunu yaparız,şuraya gideriz,tavla oynarız" vs diyor.sevgili olmadık henüz,çünkü ne kadar yakışıklı olursa olsun yüzyüze görüşmeden böyle bir şeye karar veremem.ama bana hep "canım,hayatım,aşkım,tatlım" diye hitap ediyor.o da yalnız yaşıyor,ben de yalnız yaşıyorum.arabası da var,yani istediğimiz zaman gelip gidebiliriz.ama ben korkuyoruuuuuuuuuummmm :18: Hem de çokkk korkuyorummm :18::18: Hatta bu yüzden sanırım bi hata yaptım,dedim ki ilk bende buluşalım.biraz otururuz sohbet ederiz,eğer benden hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin dedim.o da ya sen benden hoşlanmazsan dedi,ben de o zaman gitmeni söylerim rahat ol dedim.bla bla..kızlar yardım istiyorum.ne yapabilirim??? Yani bu kaçınılmaz gün elbette ki gelicek,evimde misafir olucak.(neden dışarda oturmuyorsunuz derseniz,çok küçük bi ilçedeyiz,park bile yok). Ne yapıcam ben o zaman? Bana kendini liseli aşık gibi hissettiğini söyledi ama biz liseli aşıklar değiliz.27 yaşındayız ve öğretmeniz.buna yakışanı yapmalıyız,değil mi? Ooofff
( akıl akıldan üstündür arkadaşlar,ne yapayım ben? Yani öyle bişey olmalı ki,hem benden hoşlanmalı,hem benim kolay lokma olmadığımı bilmeli..
canım evde buluşmakta nerden çıktı ya saçmalamışsın kolay lokma değilim imajı vermek istiyorsun tam tersi hareket ediyorsun sen bu adamı tanımıyon etmiyon adam belkide evli barklı çocuklu ne biliyosun belki sapık manyak sen nasıl evde buluşmayı teklif edersin bulunduğun il-ilçe de illa illa gidebileceğin bir yer vardır ilk buluşma için bari ev demeseydin bence hata yapmışsın o kadar küçük tutucu bir ilçede dışarda çay içmeye çekinen sen komşularıdan çekinmeyecekmisin peki buda ayrı bir muamma