İlk buluşma..Allah aşkına bi akıl verin kızlar :(

Hayırlı olsun arkadaşım, ben bile heyecanlandım :16:
Unutmayın "sevgi" iki insan arasındaki 5 elma gibidir. Bazen 2 verip 3 alınır, bazen 3 verip iki alınır. Siz ona 5 elma verirseniz onun size verecek elması kalmaz. Mutluluklar...

Hayırlı olsun arkadaşım, ben bile heyecanlandım :16:
Unutmayın "sevgi" iki insan arasındaki 5 elma gibidir. Bazen 2 verip 3 alınır, bazen 3 verip iki alınır. Siz ona 5 elma verirseniz onun size verecek elması kalmaz. Mutluluklar...

Çok teşekkür ederim canım..Evet çok doğru söylüyorsun..Aramızdaki şey henüz SEVGİ olacak kadar değil ama ilerde olmasını isterim..

aradaki mesajları okudunuz mu??? Lütfen..

yorum yazdıktan sonra okudum ve herkes benimle aynı fikirde fakat siz ısrarla adamı koruyup kendinizce uygun bahaneler türetmişsiniz ve nitekim evde de buluşmuşsunuz bence hiç uygun değil yarın buraya başka bir konu açmazsınız umarım kandırıldım aldatıldım yada erkek arkadaşım beni oyalıyor mu acaba yada bana saygı duymuyor diye inşallah herşey gönlünüzce olur inşallah yarın öbür gün kötü şeyler yaşamazsınız ama ilk adımı yanlış atmışsınız ev tamamen hata arkadaşlığınızdan ilişkinizden emin oluncaya kadar ev muhabbetine girmemen gerekliydi ailen ile birlikte otursaydın ilişkinden emin olup ciddi adım attığınızda ailen ile tanıştıracak eve davet edecektin aynı şey yani bu benim fikrim

Back
X