- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grinin elli tonu benimde aklıma geldiGözlüksüz gitmeyin ben olsam röportaj içinde özel sorular da sorardım.Aklıma bir film geldi nedense![]()
Bende aklıma gelen mi kaç şeyi yazayım. Bece güzel bir diksiyon ve ses tonu çok önemli. Konunuza çok iyi hazırlanıp gidin. Iııı eeee gibi sesler çıkarmadan akıcı yalın konuşun :)
Gülümsemek çok önemli uygun yerlerde gülümsemeyi ihmal etmeyin, sıkıcı izlenimi vermek istemezsiniz. Tertemiz ve bemyaz dişleriniz olsun. Bir naneli şeker ya da naneli sakız çiğnemeyi ihmal etmeyin gitmeden.
Makyajda gözler önemli iyi bi kuaföre doğal takma kirpik taktırıp ince bi aylaynır çektirebilirsiniz. Ruj sürmeseniz de olur. Hoş ağır olmayan bi parpüm kullanın.
Her ihtimale karşin akşamdan manikürünüzü yapıp ellerinizi bol bol kremleri yumuşacık olsun
Kıyafetleriniz de spor şıklığı tarzında olsun.
Ve özgüveniniz tam olsun (en önemlisi bu )
bence sade olun,curcunali bi kiyafet secmeyin.
ilk bulusma icin beyaz / kirik beyaz tonlari kiyafet,bluz,gomlek vs guzel oluyor,tabi ten renginize de bagli..
hafif bi makyaj ve bakimli saclar guzel eller.
erkeklerin ilk dikkat edecegi yer aslinda disler ve gozler -kuzenlerim,esim kardesim dahil etrafimdaki tum erkeklerden duydugum bu..bide tuysuz kollar
tabi en onemli sey muhabbet,bol sans.![]()
yine bir doktor hikayesi ....
hep de aynı şekilde tanışmalar ....
kaç tane okudum burda sayısını unuttum . çok sık gördüğüm bir konu ... genç kızımız yada yakını doktora gider . hayatında ilk defa böyle aşık olur bir kere gördüğü elin adamına ...sonra fırsat kollar çıkmak için ....bir şekilde yolunu bulur ve adamı tavlar çıkmaya başlarlar sonra evlenirler ardından 3 çocuk ....
ayy neyse ne o değil de arkadaşım nasıl emin oldun hayatında kimse olmadğından . bazı tipler hiç paylaşmıyor özelini sosyal medyadan . bunlardan biride benim ...hiç bir sevgilimin resmini ismini cismini koymam koymadım ...benim gibi yapıyor olabilir yani buna dikkat et . emin oldum deme bence ..
fifty shades of greyyy:)))Gözlüksüz gitmeyin ben olsam röportaj içinde özel sorular da sorardım.Aklıma bir film geldi nedense![]()
o tiplerin hayatında hep birileri olur zaten ama paylaşmazlar ... o yüzden uyarayım dedim ...Açıkçası evlenmek gibi bir düşüncem şu aşamada yok çünkü sadece dış görünüşten etkilendim, belki o gün bambaşka bir noktaya gidecek ve "bu muymuş" diyeceğim. Tabi sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla kimse yok, yani şu noktada benim bu adamla görüşmemem için hiçbir sebep yok.
Ayrıca genç kızımız sıfatı için teşekkür ederim, 30 yaşındayım hoşuma gitti :)
o tiplerin hayatında hep birileri olur zaten ama paylaşmazlar ... o yüzden uyarayım dedim ...
umarım istediğin gibi olur herşey ..
inşallah gerçekten hayatında biri yoktur çnkü bazı evli erkekler bile sosyal medyada evli olduklarını gizliyor. mesela çok derin bir açığını bulmasan evli oldğunu anlayamazsın falan durumnda olanlar oluyor
inşallah güzel olur canım :)Evet öyle bir durum da var, o yüzden temkinli yaklaşmakta fayda var ama yine de umarım güzel olur benim için :)
bence kalem etek beyaz gömlek giy . siyah kalem etek dar üste oturan bir beyaz gömlek ... saçınıda topla topuz gibi birşey yap yaa at kuyruğu ...
çok spor olma biraz kadınsı ol .. seksi bir parfum sür bak bu çok önemli ....
makyaj kesinlikle yapmalısın . nude bir ruj sür gözlerini ön plana çıkar . tırnakların mutlaka bakımlı olmalı ...french manikur yaptır ...
hafif tapuklu giy ... dediğimi yap bence ...
öyle spor olucam diye kotla gitme .