• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma clupta olması

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar selam ben bir süredir biriyle konuşuyorum kendisi bir süredir tatildeydi istanbulda yaşıyor normalde yeni döndü buluşma ayarlayacaktık bir türlü ayarlayamadık benim takvimim yoğun oda çalışıyordu vs ve uzak oturuyoruz ilk konuşmaya başladığımız zamanlar arkadaşlarıyla planı varmış beni çağırmıştı cluba gideceklerdi sizce kız arkadaşlarımla bende onun yanına gitmeli miyim

Kızlar selam ben bir süredir biriyle konuşuyorum kendisi bir süredir tatildeydi istanbulda yaşıyor normalde yeni döndü buluşma ayarlayacaktık bir türlü ayarlayamadık benim takvimim yoğun oda çalışıyordu vs ve uzak oturuyoruz ilk konuşmaya başladığımız zamanlar arkadaşlarıyla planı varmış beni çağırmıştı cluba gideceklerdi sizce kız arkadaşlarımla bende onun yanına gitmeli miyim
İlk buluşma arkadaşlarla beraber değil de baş başa olsa daha güzel olur.

Seni ciddiye almıyor takılmalık kız olarak görüyor bence. Mantıken düşün ilk buluşmada club olur mu kalabalık gürültülü ne olacak ne bekliyorsun saçmaa

Gitmeyin bence.

Kısa ve net hayır

İlk buluşmada club mu? Sesten dolayı konuşamayacaksınız bile. Bu nasıl buluşma? Clube gidecek eşantiyon olarak seni de çağırıyor işte. Arkadaşlarında diğer çocukların gönlünü hoş edecek sözde. Clup cıkısı da ''hadi bize geçelim'' derler . Arkadaşlarını katma.

''Ben club sevmiyorum normal bir kafede görüşelim'' de. Bakalım cevabı ne olacak?

Senle buluşmak için zamanı yok!
Clube gitmek için var.
Bide ayağına git.
Harikasınız.
O değil de masum kızları niye sürükleyeceksiniz?
Adam in mi, cin mi?
Daha sen tanımıyorsun !
İlk buluşmayı clube yönlendiren insan kesin club çıkışı bize gidelim de der. Amaçları o çünkü. Saftirik konu sahibi de arkadaşlarını ayarlamaya calısıyor diğer çocugun arkadaşlarına meze olsun diye. Şaka gibi

Churchill için iyi mekan jdjd

Yerinde olsam alır kız arkadaşlarımı başka bir yerde doyasıya eğlenirdim. Eğlence mekanında kasıntı flörtü ne çekeceksin?

ben mi çok geri kafalıyım acaba ilk buluşmada clube çağıran erkeğin amacı bellidir yani. Yanlış anlaılmasın yorumum amacım yargılamak değil ama sizin ne beklediğinize bağlı takılmalık düşünüyor belliki siz de o kafadaysanız gidin tabiki ama bana çok ters bi durum ben öyle birini direkt engeller geçerdim hatta😂 ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı arkadaşlarla takılayım eğlenelim kafasındysanız gidilir ama ciddi uzun ilişki peşindeyseniz beni eğlencek kız olarak görmesin diyorsanız net ve sert bir dille tepkinizi koymalısınız

İlk buluşma clup iyiymiş, çıkışta evine gidersin artık,hadi sen başını yakmaya dünden razısın kız arkadaşlarının ne günahı var??? ipsizmi sapsızmı belli değil derdim de ilk buluşmaya clube çağıranın ne mal olduğunu anlamamak imkansız

ben mi çok geri kafalıyım acaba ilk buluşmada clube çağıran erkeğin amacı bellidir yani. Yanlış anlaılmasın yorumum amacım yargılamak değil ama sizin ne beklediğinize bağlı takılmalık düşünüyor belliki siz de o kafadaysanız gidin tabiki ama bana çok ters bi durum ben öyle birini direkt engeller geçerdim hatta😂 ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı arkadaşlarla takılayım eğlenelim kafasındysanız gidilir ama ciddi uzun ilişki peşindeyseniz beni eğlencek kız olarak görmesin diyorsanız net ve sert bir dille tepkinizi koymalısınız
Adamlar zaten clube kız düşürmek için gidiyor baktı zaten gelen var konu sahibini davet ediyor arkadaşlarını da al diyor. Diyorum ya işte arkadaşlarını oğlanın arkadaşlarına meze edecek kendisi dahil çünkü bunun sonu hadi bizim eve gidelim oluyor. Gerçekten tanışmak isteyen insan clube davet etmez hatta tanışmak istediği insanı öyle ortama sokmak bile istemez.

Adamlar zaten clube kız düşürmek için gidiyor baktı zaten gelen var konu sahibini davet ediyor arkadaşlarını da al diyor. Diyorum ya işte arkadaşlarını oğlanın arkadaşlarına meze edecek kendisi dahil çünkü bunun sonu hadi bizim eve gidelim oluyor. Gerçekten tanışmak isteyen insan clube davet etmez hatta tanışmak istediği insanı öyle ortama sokmak bile istemez.
Ben de hem fikirim sizinle ama böyle takılmayı seven kızlar da var. Benim de böyle arkadaşlarım oldu zamanında ergenlik döneminde çocuklar çok zengin mekan çok güzel hesabı da ödeyecekler takılırız diyen. Konu sahibinin de amacı bu yöndeyse bizim yazdıklarımız ona çok tezat gelecek😂

Back
X