• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma clupta olması

Cok yakın bi arkadasım vardı 5 yil önce clube cocukla takılmaya gitti o gün tanistilar, bi anda sevgili oldular simdi o adamdan cocugu var evliler ve cok mutlular hatta ben ilk gece ya sacmalama güven olur mu demistim. Biz suan gorusmuyoruz ama böyle.
Yinede güven olmaz kaanatindeyim

Kızlar selam ben bir süredir biriyle konuşuyorum kendisi bir süredir tatildeydi istanbulda yaşıyor normalde yeni döndü buluşma ayarlayacaktık bir türlü ayarlayamadık benim takvimim yoğun oda çalışıyordu vs ve uzak oturuyoruz ilk konuşmaya başladığımız zamanlar arkadaşlarıyla planı varmış beni çağırmıştı cluba gideceklerdi sizce kız arkadaşlarımla bende onun yanına gitmeli miyim
bence gitmemelisin
Yeterince tanımıyorsunuz çok da güvenilir gelmedi bana.
daha sonra sakin bir yerde kahve ya da yemek olabilir.
Hem daha iyi gözlemleme fırsatınız olur

Kızlar selam ben bir süredir biriyle konuşuyorum kendisi bir süredir tatildeydi istanbulda yaşıyor normalde yeni döndü buluşma ayarlayacaktık bir türlü ayarlayamadık benim takvimim yoğun oda çalışıyordu vs ve uzak oturuyoruz ilk konuşmaya başladığımız zamanlar arkadaşlarıyla planı varmış beni çağırmıştı cluba gideceklerdi sizce kız arkadaşlarımla bende onun yanına gitmeli miye
eşli olarak clube rahat rahat girecekler oh ne güzel dünya! Adamı tanımıyorsun,yanındakileri de senin arkadaşlarınada belki asılacak belki clupten sonra sizin için farklı planları olacak yanındakilerle ne gerek var otur bı kahve iç bi yerde

Kızlar selam ben bir süredir biriyle konuşuyorum kendisi bir süredir tatildeydi istanbulda yaşıyor normalde yeni döndü buluşma ayarlayacaktık bir türlü ayarlayamadık benim takvimim yoğun oda çalışıyordu vs ve uzak oturuyoruz ilk konuşmaya başladığımız zamanlar arkadaşlarıyla planı varmış beni çağırmıştı cluba gideceklerdi sizce kız arkadaşlarımla bende onun yanına gitmeli miyim
ilk buluşmayı cluba sıkıştırmak bana pek flört gibi gelmedi açıkçası arkadaş planı varmış da araya sen eklenmişsin gibi duruyor ilk kez görüşülecek biriyle müzikten konuşamayıp masada kaybolmak bana çok cazip gelmezdi tanımadığın insanla kalabalık ortamda ne hissedeceğini bilemezsin

Back
X