ilk bulusma heycani yüzünden panik atak olacagim sanirim

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
mrb arkadaslar,

ben bir arkadas vasitasiyla biriyle tanistim..artik allah izin verirse evlenmek istiyorum...onu facebook linkini vermisdi ilk basta ama biz nette fazla konusmadin, telefonda görüsüyoruz...bulusacagiz ve onu begenmem diye korkuyor...iki üc kez su lafi söylemistir: "ben aslinda kizlara pas vermyiorum, cok seciciyim bu yüzden evlenmedim hci bi kiza kolay kolay canim demem ama sana cok alistim vs." dedi bende neden böyle söyledigini sordum, o kadar kiz arasinda beni begendigini mi ifade etmek sitedi sadece bunu ögrenmek istedim o da aynen üzerine bastin dedi...haftaya görüscez ve o cok mutlu...ya simdi ilk bulusmada ben nelere dikkat edecegim ve ne demek istedi kendimi düsünmekden deli ettim ya...nasil olayim ben hoslandim

çok fazla kasmanıza gerek yok. demekki buraya onunla iligili konu açtığınıza göre sizde hoşlanmışsınız. hakkınızda hayırlısı iyi düşün iyi olsun.. bol şanslar..

öncelıkle su heycanı panıklemeyı bırakırsannn gerısı gelecektır :)) hade bol şans :))

biz sevgilimle ilk buluşmamızda (sabah buluşmuştuk) kahvaltı yapmıştık
ikimiz de çok yiyen insanlarız
ama o sabah hiç bişey yiyememiştik heyecandan ikimiz de
seni görünce iştahım kaçtı falan diye de takılmadan edemedik
ama alışınca bana, çifter çifter götürdü kokoreçleri

heyecanını yenememen normal
sadece çok düşünmemeye çalış
çok düşünürsen bi aksilik çıkar

en mutlu cıft kokorec yıyen cıfttır bence :)) bizde cok severız amannnn azcık heycan olurda cok abartmamak gerek yoksa o gunden tat alamazsın

en mutlu cıft kokorec yıyen cıfttır bence :)) bizde cok severız amannnn azcık heycan olurda cok abartmamak gerek yoksa o gunden tat alamazsın
ilk görüş heyecanı geçer
elele tutuşma heyecanı başlar
o geçer sarılma heyecanı başlar
o geçer...
gerisini söylemeyeyim
heyecan biter mi kıııız

bulusmaya gıdecegın gun cok erken kalk bırazcık kendıne gel heycanını gıder bıraz yoksa bu heycanla konusamıcaksın gıbı gelıo

iyi fikir deniycem bunu:))) az kendime geliym aceleyle aksilikle bisey olmasin...ayyy su hoslanti olmasaydi ben böyle olmazdim yaaaaaaaaa

ayy ne güzell bir ani canim yaaa...cok eglenceli gecmis:))))bide bana yerken bakio mu heycanida var bunda:)) harikaaaa cok imrendim ya

ayy ne güzell bir ani canim yaaa...cok eglenceli gecmis:))))bide bana yerken bakio mu heycanida var bunda:)) harikaaaa cok imrendim ya
benim sevgilim kahvaltıda yüzüme baktı
ama akşam kokoreç yerken öküz hiç bakmadı bana
yemek yerken gözü hiç bişey görmüyo
ama tabi ilk görüşmede yemek yemeye dikkat etmek lazım
ama dikkat etmesen de olur
ben eski erkek arkadaşım benim yemek yemem ile çok dalga geçerdi ama çok da severdi mesela
kendin olmalısın yani bence..

ilk görüş heyecanı geçer
elele tutuşma heyecanı başlar
o geçer sarılma heyecanı başlar
o geçer...
gerisini söylemeyeyim
heyecan biter mi kıııız

önce acilcak bana sonra ileriyi konusucaz ayyyy....bide korkuo begenmem onu diye ama ya keske sunlari yenebilsekkkk...etap etap hersey:)))

önce acilcak bana sonra ileriyi konusucaz ayyyy....bide korkuo begenmem onu diye ama ya keske sunlari yenebilsekkkk...etap etap hersey:)))
ilk görüşte kesin begenmeyeceksin baştan söyliyim
sonra onu dinledikçe yüzüne alıştıkça seveceksin
sakın bu çocuk çok çirkin ay dayanamıyorum diyip kaçma haaa

ecrinnur profilime girip bizim resmimize bakar mısın
övgü almaya doyamıyorum da bugün :))

hehe demek yemege dalmisdi:))

canim tamam kacmam bu cocuk da neymis öyle diyip

cok keyıflı bı konu olmuş
umarım ılk bulusmanızda hersey istediginiz gibi olur,

ben şimdiki eşimle ilk buluştugumda o karşımda rahat rahat profiterol yerken
ben saçmalamakla meşguldüm..cümleye giriş yapıyodum ama yüklemı bulamıyodum
en sonunda cıkıp biraz hava alalım ben ıyıce sacmalamaya basladım demıstım
oda valla sana şöyle bi tokat atsam kendıne gelecek gibi duruyosun demişti:)
bide uzanıp elını elımın üstüne koyup ooo buz gibi demişti:)
bu erkekler çok taktikçi:)

umarım güzel bi gün geçirirsin benım tavsyem görüşmeye giderken falan ya birilerıyle tlfnda görüşüp oyalan yada muzık dinle kulaklıkla
cok odaklanma:)

Bizde ilk bulşmamızda heycandan bişey yiyemedik hele ben bi görsen böyle çıtı pıtıı bişey yemeeez tabi sora sora açıldık Sinemaya girmiştik bileti kaybetmiştim ben

Valla inşallah her şey istediğin gibi gider :)) Benim rezillik dolu bi buluşmaydı makyajım akmış buzda falan kaymıştım :)) Yemek de yemedik bişeyler içtik sonra soğukta 2 saat gezdik,karnı acıktı, ben yemicem gezelim dedim hasta olduk :)) ne günlerdi ya :)
Her şey gönlünce olur inşallaaahhhh :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…