- Konu Sahibi _ecrinnur_
-
mrb arkadaslar,
ben bir arkadas vasitasiyla biriyle tanistim..artik allah izin verirse evlenmek istiyorum...onu facebook linkini vermisdi ilk basta ama biz nette fazla konusmadin, telefonda görüsüyoruz...bulusacagiz ve onu begenmem diye korkuyor...iki üc kez su lafi söylemistir: "ben aslinda kizlara pas vermyiorum, cok seciciyim bu yüzden evlenmedim hci bi kiza kolay kolay canim demem ama sana cok alistim vs." dedi bende neden böyle söyledigini sordum, o kadar kiz arasinda beni begendigini mi ifade etmek sitedi sadece bunu ögrenmek istedim o da aynen üzerine bastin dedi...haftaya görüscez ve o cok mutlu...ya simdi ilk bulusmada ben nelere dikkat edecegim ve ne demek istedi kendimi düsünmekden deli ettim ya...nasil olayimben hoslandim
tsk edeirm kizlar uff su heycani bi yensem allahim yaaa nasil yenicem:)
biz sevgilimle ilk buluşmamızda (sabah buluşmuştuk) kahvaltı yapmıştık
ikimiz de çok yiyen insanlarız
ama o sabah hiç bişey yiyememiştik heyecandan ikimiz de
seni görünce iştahım kaçtı falan diye de takılmadan edemedik
ama alışınca bana, çifter çifter götürdü kokoreçleri
heyecanını yenememen normal
sadece çok düşünmemeye çalış
çok düşünürsen bi aksilik çıkar
ilk görüş heyecanı geçeren mutlu cıft kokorec yıyen cıfttır bence :)) bizde cok severızamannnn azcık heycan olurda cok abartmamak gerek yoksa o gunden tat alamazsın
bulusmaya gıdecegın gun cok erken kalk bırazcık kendıne gel heycanını gıder bıraz yoksa bu heycanla konusamıcaksın gıbı gelıo
biz sevgilimle ilk buluşmamızda (sabah buluşmuştuk) kahvaltı yapmıştık
ikimiz de çok yiyen insanlarız
ama o sabah hiç bişey yiyememiştik heyecandan ikimiz de
seni görünce iştahım kaçtı falan diye de takılmadan edemedik
ama alışınca bana, çifter çifter götürdü kokoreçleri
heyecanını yenememen normal
sadece çok düşünmemeye çalış
çok düşünürsen bi aksilik çıkar
en mutlu cıft kokorec yıyen cıfttır bence :)) bizde cok severızamannnn azcık heycan olurda cok abartmamak gerek yoksa o gunden tat alamazsın
benim sevgilim kahvaltıda yüzüme baktıayy ne güzell bir ani canim yaaa...cok eglenceli gecmis:))))bide bana yerken bakio mu heycanida var bunda:)) harikaaaa cok imrendim ya
ilk görüş heyecanı geçer
elele tutuşma heyecanı başlar
o geçer sarılma heyecanı başlar
o geçer...
gerisini söylemeyeyim
heyecan biter mi kıııız
ilk görüşte kesin begenmeyeceksin baştan söyliyimönce acilcak bana sonra ileriyi konusucaz ayyyy....bide korkuo begenmem onu diye ama ya keske sunlari yenebilsekkkk...etap etap hersey:)))
benim sevgilim kahvaltıda yüzüme baktı
ama akşam kokoreç yerken öküz hiç bakmadı bana
yemek yerken gözü hiç bişey görmüyo
ama tabi ilk görüşmede yemek yemeye dikkat etmek lazım
ama dikkat etmesen de olur
ben eski erkek arkadaşım benim yemek yemem ile çok dalga geçerdi ama çok da severdi mesela
kendin olmalısın yani bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?