kizlaaaar ilk bulusmamiz rüya gibiydiiiiiiii masallah ins. hep böyle olur
yaa saate hic bakmadik 1 de bulusdugmuzu hatrliorum sonra bi baktik ki saat 8 olmusss...öyle güzeldi ki hersey yaa laf lafi acti, sohbet ilerledi cafede 4 saat oturmusuz hic farketmedin nasil gecti ki zaman bisey anlamadik:))) sonra beraber yemek yedik ee o kadar saat konusa konusa:))) yaa o beni izledi ben yavas yedigim icin arkada kaldim cok utandim daha da yavas yedim...bulusmadan öncede farkettiik bicok seyimiz ne kadar benzyiordu ama yemek zevkimize dikkat ettim o bile ayni sonra kan grupumuz her detay benzio benims evdigim seyleri sevio sevmedigimi sevmio harika yaa cok güldüüük...beni cok güldürdü hatta giderken beni gülme krizine soktu
bulusmaya giderken cok asiri heycan yoktu ama dakikalar kalinca bi heycana basti ki hic sormayinnnn...o gelirken beni gördügünü söyledi aha sen ordasinnn diye:)) sirf resmlerden birbirmizi taniyamayiz diye düsündük cünki her resimde farklicikabilior insan (bi arkadas vasitasiyla tanisdik hep tel msj oldu)..o beni hemen tanidi bende onu:))) ayni kafamda canlandirdigim gibiydi yaaaa hic sasirtmadin beni dedim...bide yürürken cok bakanlar oluodu bana oda "yah manken gbi kizla gezmek ne zormus, ama hepsine pis pis baktim" dedi:)))) cok efendiydi hic basini kalkrip baska yerlere bakmadi özellikle dikkat ettim buna...istasyona kadar yanimdaydi ve ben bindikten sonra arabasina gitti ve park ettigi yeri unuttu bi saat arabasini aradi bide yazik ya sogukda hem uzak olan istasyona kadar benmle geldi bide sonra üstüne de bi saat arabasini aradi...
sana bu güzel gün icin cok tesekkür ederim beni öyle mutlu ettin ki dedi...bulusmamiz öyle masumdu ki böyle güzel seyler daha önce hic yasamamisdik hersey safca masumcaydi, ne dokunma nede ellesme vardi bu cok hosdu ya cocuk gibiydik aynen:)))