Merhabalar ben yeni uye oldum. Erkek olarak dunyaya gelmisim ama kendimi hep kiz gibi hissettim. Cinsiyet degisimi icin surec tamamlanmak uzere. Fiziksel olarak kizdan farkim yok.Yakinda ameliyatla cinsiyet degistirip kiz olucam.
Biriyle bulusacagim bu aksam. Bulusacagim erkek benim durumumu biliyor ve aksam beni bi restorana goturecek.
Size danismak istedigim ilk bulusmada nasil bi elbise giymeliyim ve tavirlarim nasil olmali?
Artı, anasıyla aynı evde yaşamaya zorluyorlar,yapıyorlar da,sonra evinin koltuğuna karışıyorlar falan da falanAman olma kadın falan. Sonra yemeğini beğenmeyip duvara fırlatıyorlar
Kizdan farki yok fizigimin ya. Bardagin ustunde parmak gezdirme iyi bir oneri:)Erkek halinle elbise mi giyeceksin?
Tavırların şuh olsun; bardağın üstünde parmak gezdir.
Yarın sınav haftası bizim okulda, sizinkiler bitti galiba.Kizdan farki yok fizigimin ya. Bardagin ustunde parmak gezdirme iyi bir oneri:)
Aman olma kadın falan. Sonra yemeğini beğenmeyip duvara fırlatıyorlar
Belki de gercektir.Neden yani kiz gibi hisseden bir erkek baska bir erkekle bulusamaz mi?Türkiye'de bunun pek cok ornegi var Merkür Can ve Arda Bektaş en basit ornekleri youtubede adını duyuran.fiziki olarak erkek ama kendini kadın gibi hissediyor.
bir erkekler buluşmaya gidiyor ve öneri istiyor.
fake olmama ihtimali ne olabilir sizce?
azıcık mantıklı konuşun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?