• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk bulusma ile ilgili

olurmukii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
5
3
1
28
Merhabalar ben yeni uye oldum. Erkek olarak dunyaya gelmisim ama kendimi hep kiz gibi hissettim. Cinsiyet degisimi icin surec tamamlanmak uzere. Fiziksel olarak kizdan farkim yok.Yakinda ameliyatla cinsiyet degistirip kiz olucam.
Biriyle bulusacagim bu aksam. Bulusacagim erkek benim durumumu biliyor ve aksam beni bi restorana goturecek.
Size danismak istedigim ilk bulusmada nasil bi elbise giymeliyim ve tavirlarim nasil olmali?

Merhabalar ben yeni uye oldum. Erkek olarak dunyaya gelmisim ama kendimi hep kiz gibi hissettim. Cinsiyet degisimi icin surec tamamlanmak uzere. Fiziksel olarak kizdan farkim yok.Yakinda ameliyatla cinsiyet degistirip kiz olucam.
Biriyle bulusacagim bu aksam. Bulusacagim erkek benim durumumu biliyor ve aksam beni bi restorana goturecek.
Size danismak istedigim ilk bulusmada nasil bi elbise giymeliyim ve tavirlarim nasil olmali?

Ilk bulusma yatakta sonlanirsa olacaklari dusunemedim :olamaz:

Trol niye yapiyim boyle bi konuda? Ayrica resim nasil atiliyo ki buraya?

Aman bayan olma biz oldukta noldu nerdeyse ben bi tane taktırıp erkek olacam :KK48::KK48::KK48:

Aman olma kadın falan. Sonra yemeğini beğenmeyip duvara fırlatıyorlar
:KK19: Çok şekersiniz ya. :)
Bu arada fake falan olabilir ama, yine de yorumlara dikkat edelim lütfen. Aşırıya kaçmadan, makul yorumlar yaparsak daha iyi.
İlk buluşmalar konusunda bir uzmanlığım yok fakat asla yapılmaması gereken bir şey varsa o da çok konuşmak ve kendinle alakalı ne var ne yok anlatmak. :stop:

fiziki olarak erkek ama kendini kadın gibi hissediyor.

bir erkekler buluşmaya gidiyor ve öneri istiyor.

fake olmama ihtimali ne olabilir sizce?

azıcık mantıklı konuşun :)

fiziki olarak erkek ama kendini kadın gibi hissediyor.

bir erkekler buluşmaya gidiyor ve öneri istiyor.

fake olmama ihtimali ne olabilir sizce?

azıcık mantıklı konuşun :)
Belki de gercektir.Neden yani kiz gibi hisseden bir erkek baska bir erkekle bulusamaz mi?Türkiye'de bunun pek cok ornegi var Merkür Can ve Arda Bektaş en basit ornekleri youtubede adını duyuran.

Back
X