İlk buluşma nasıl olmalı?

Merhabalar dün birisiyle tanıştım yaşadığım şehirde ama ben üniversite için 2 saat uzaktayım kendisi 25 yaşında askeri okul bitirmiş saygılı birisi ama bana fazla şov yapan birisi geldi kendisine okuduğum şehre gelmesini söyledim ailem baskıcı ve sorun çıksın istemiyorum bana yanaktan öpeceğini söyledi bende olmaz dedim öpmek masum dedi ama şu laflarıda hoşuma gitti buluşmalar kalabalık yerlerde olmalı karşındakini tanımıyorsun sizce buluşayım mı ben 22 ye gireceğim bu arada cumartesi geliyor sizce nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkür ederim.Bu arada şov geldiden kastım daha ilk tanışmışız çocuklarımın annesi olacaksın felan dedi bu baya şov bende lafa değil icraate bakacağımı bunlara inanmadığımı tanıdıkça böyle şeylerin olabileceğini dedim fazla gereksiz romantik güven pek oluşturmadı ama bakalım.
Amaan gına geldi bu tiplerden. Çocuklarımın anası nedir yaa. Daha tanımadığın insana böyle salak saçma nasıl bir şey dersin. Millet 20 yıllık karısını/kocasını tanımıyor. Teeyy yavrum teyy😂

Zaten öpmeyi reddettiğim için dengesizsin diyip konuşmayı kesti bende şöyle yazdım "dengesiz felan değilim dengesiz olduğumu düşünüyorsan dengin olan kişilerle konuş bu da benden sana bir tavsiye hadi iyi günler"
Soru sahibi bu tipler hep aynı ya reddedilince hemen bi hakaretler hemen bi kudurmalar :D Boşver nextt

Zaten öpmeyi reddettiğim için dengesizsin diyip konuşmayı kesti bende şöyle yazdım "dengesiz felan değilim dengesiz olduğumu düşünüyorsan dengin olan kişilerle konuş bu da benden sana bir tavsiye hadi iyi günler"
Çok affedersiniz, tabiri maruz görün ama "bu bana vermeyecek" demiş, siniri ondan.

Daha yolun başı bile değil, yol ayrımından dönmüşsünüz. Geçmiş olsun.

Merhabalar dün birisiyle tanıştım yaşadığım şehirde ama ben üniversite için 2 saat uzaktayım kendisi 25 yaşında askeri okul bitirmiş saygılı birisi ama bana fazla şov yapan birisi geldi kendisine okuduğum şehre gelmesini söyledim ailem baskıcı ve sorun çıksın istemiyorum bana yanaktan öpeceğini söyledi bende olmaz dedim öpmek masum dedi ama şu laflarıda hoşuma gitti buluşmalar kalabalık yerlerde olmalı karşındakini tanımıyorsun sizce buluşayım mı ben 22 ye gireceğim bu arada cumartesi geliyor sizce nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkür ederim.Bu arada şov geldiden kastım daha ilk tanışmışız çocuklarımın annesi olacaksın felan dedi bu baya şov bende lafa değil icraate bakacağımı bunlara inanmadığımı tanıdıkça böyle şeylerin olabileceğini dedim fazla gereksiz romantik güven pek oluşturmadı ama bakalım.
Aleni yalan söylüyor.
Seni evimin kadını, çocuklarımın anası yapacağım.
1980 dönemi türk filmi repliği.

abartı olarak söylenen herşey yalandır bunu unutma ablacığım adam daha gelmeden pazarlığa tutuşmuş eşşeğin bi s*ki deseydın gönder gitsin sana gram faydası olmaz balım benım

ilk buluşmada neden öpmekten bahsediyor ki bence amacı farklı seni yokluyor gibime geldi

Buluşmayalım demedim kendisi durup dururken dengesiz birisin kafa buluyorsun benimle dedi çünkü ona çok gereksiz samimi olduğunu ve bundan hoşlanmadığımı dile getirdim.
Bu film serisini çok seyrettim :)

geçmişte ben de bu tiplerle karşılaştım. inan ki bu tipik bir manipülasyon tekniği. amaç tamamen cinsellik olduğu için karşı taraf da çok tecrübeli ve sabırsız olduğu için senle zaman kaybetmek istemiyor. sıradaki avlarına yönelecek. senden ekmek çıkmayacağını anladı. sıradaki kurbanlarına gitti.

Bundan sonra sen de akıllan ve bu tiplerle asla zaman harcama.

Bence siz bir süre bu flört falan işlerini biraz salıp kendinize odaklanın ve kendinizi geliştirmeye bakın derim. Açtığınız bütün konular bu tarz şeyler. Konuştuğum çocuğun anlamsız hareketleri, eski toxic sevgilim, ilk buluşma nasıl olsun bilmem ne. Anlıyorum tam yaşınızın buhranları ama kendinizi değiştirmediğiniz sürece hep böyle absürt tipler çıkacak karşınıza. bir olsa iki olsa tesadüf şanssızlık falan denir ancak her konunuzda böyle değişik seçmece tipler var. Arkadaşlarınızla ilgili açtığınız alıngan mıyım diye sorduğunuz konuda da haklı olduğunuz noktalar olmakla beraber iletişiminiz/yaklaşımınız sorunluydu (Uygun şekilde tepkinizi verin, içinize atıp takıntı yapmayın demiştim. Ayrıca sizle alakalı olmayabilecek bir konuyu direkt kişisel algılıyor olabilirsiniz demiştim). Kısacası kendinize, kişisel gelişiminize, düşünce ve ruh dünyanıza, kendinizi anlamaya ve en iyi haliniz olmaya odaklanın. Sonrasında karşınıza çıkan tipler de daha düzgün tipler olacaktır.

"Çocuklarımın anasi olacaksin"
ve opme pazarligi.

Adam resmen skor pesinde, bence ilk bulusma nasil olmali yanlis soru, bu adami engellemek en mantiklisi olur.

Bu film serisini çok seyrettim :)

geçmişte ben de bu tiplerle karşılaştım. inan ki bu tipik bir manipülasyon tekniği. amaç tamamen cinsellik olduğu için karşı taraf da çok tecrübeli ve sabırsız olduğu için senle zaman kaybetmek istemiyor. sıradaki avlarına yönelecek. senden ekmek çıkmayacağını anladı. sıradaki kurbanlarına gitti.

Bundan sonra sen de akıllan ve bu tiplerle asla zaman harcama.
Neyin tecrübesi olacak bu salaklarda.ellerine hiçbir şey geçmiyor ama hâlâ aynı saçma taktiklere devam.bu şekilde bir kızla birlikte olabildiklerine inanmıyorum ben.

Back
X