ilk buluşma ( nereye gidilmeli )

merhaba kızlar, buraya uzun süredir üyeyim . birçok konuyu burada ki arkadaslarımın tavsiyesi sayesinde çözdüm. Yardımınıza ihtiyacım var :)

yaklaşık 2 yıldır kimseyle görüşmüyorum. En son evlenme hayalleriyle kandırılıp aldatıldıktan sonra kimseye güvenim kalmadı. herneyse yaklaşık bir kaç haftadır birisiyle konuşuyorum.. Kensidiyle ortak bir ark. vasıtasıyla tesadüfen tanıştım.. Tanısıklıgımız nerdeyse 5 yıla dayanıyor. Ama hep normal arkadastık öyle foto beğenmeden naberden öteye gitmeyen bir arkadaslık :)

kendisiyle birkaç haftadır sürekli konuşuyoruz, bana karşı birşeyler hissediyor söyledi de ( yüzyüze hiç görüşmedik ) bnde birşeyler hissediyorum, yani ilgisi falan hoşuma gidiyor. Bu pazar yüzyüze görüşücez kısmetse. İzmitte oturuyor ( Mersin'deydi İzmit'e yeni taşındı.) demem o ki buraları pek bilmiyor. Şimdi ev sahibi modunda kaldım:KK53: İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Sizce nerelere götürebilirim . ilk görüşme olduğu için haldır haldır gezmek istemiyorum, sakin bir yerde oturup bişeyler içip sohbet etmek tercihim..:kahve:

Amacım benden hoşlanmasını falan sağlamak değil , o kadar çok önemsemiyorum.. Sadece döndüğünde geldiğine değmiş olmasını istiyorum.. İlgilenmedi gibi olmasın. Güzel bir gün olsun istiyorum ..

Tavsiye ettiğiniz birşeyler var mı :işsiz: benim beynim durmuş durumda :olamaz:

şimdiden teşekkürler:KK37:
Anadolu yakasında nerde oturuyorsunuz ? Maltepe sahilinde şato cafe diye bi yer var görüntü itibariyle şatoya benzoyor eger begenmezseniz değişik cafe seçenekleride var ayrica hemen karşısı kocaman sahil yemek yedikten sonra yürüyüş yapabilir . Oturabilirsiniz tavsiye ederim:)

merhaba kızlar, buraya uzun süredir üyeyim . birçok konuyu burada ki arkadaslarımın tavsiyesi sayesinde çözdüm. Yardımınıza ihtiyacım var :)

yaklaşık 2 yıldır kimseyle görüşmüyorum. En son evlenme hayalleriyle kandırılıp aldatıldıktan sonra kimseye güvenim kalmadı. herneyse yaklaşık bir kaç haftadır birisiyle konuşuyorum.. Kensidiyle ortak bir ark. vasıtasıyla tesadüfen tanıştım.. Tanısıklıgımız nerdeyse 5 yıla dayanıyor. Ama hep normal arkadastık öyle foto beğenmeden naberden öteye gitmeyen bir arkadaslık :)

kendisiyle birkaç haftadır sürekli konuşuyoruz, bana karşı birşeyler hissediyor söyledi de ( yüzyüze hiç görüşmedik ) bnde birşeyler hissediyorum, yani ilgisi falan hoşuma gidiyor. Bu pazar yüzyüze görüşücez kısmetse. İzmitte oturuyor ( Mersin'deydi İzmit'e yeni taşındı.) demem o ki buraları pek bilmiyor. Şimdi ev sahibi modunda kaldım:KK53: İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Sizce nerelere götürebilirim . ilk görüşme olduğu için haldır haldır gezmek istemiyorum, sakin bir yerde oturup bişeyler içip sohbet etmek tercihim..:kahve:

Amacım benden hoşlanmasını falan sağlamak değil , o kadar çok önemsemiyorum.. Sadece döndüğünde geldiğine değmiş olmasını istiyorum.. İlgilenmedi gibi olmasın. Güzel bir gün olsun istiyorum ..

Pendikte de marina var ve hemen yani sahil marina karsisinda cafeler var güzelce oturabileceginiz hem de güzel bi yer pendik küçük bir kasaba gibi :dondurma:

Üsküdar'da Fethipaşa Korusu olabilir. Hem sosyal tesisler var orada. Yemekleri lezzetli, fiyatları uygun, manzarası çok güzel. Önce yemeğinizi yer, üstüne yürüyüşünüzü yaparsınız koruda. Koru harika zaten. Yukarıda köprülü bir seyir alanı var, yürüyüş yolunda, çok çok güzel. Sonra da sahile iner birkaç durak ötede Çengelköy'e geçersiniz. Tatlınızı yer, çayınızı kahvenizi içer, muhabbete devam edersiniz. Çınaraltı, Çikolata Kahve İstanbul, Hatr-ı Kahve veya Kemal Usta Waffle'a gidebilirsiniz. Mekanlara internetten bakın, hepsi çok güzel. Benim favorim Çikolata Kahve :)

Biz eşimle önceden de hep buraları gezerdik. Çok güzel yerler, hala tatillerde filan gideriz :KK36:

nerede oturuyorsunuz? oturduğunuz semtteki sakin kafelerden birine gidip kahve için işte, en temizi.
sahilde çocuklar, çiçekçiler, rüzgar, güneş derken ilk buluşma kaosa dönüşebilir.
açıkcası ben böyle bir ilk buluşma için sakin ve nezih bir kafeyi seçerdim, ille deniz, manzara, çayır çimen aramazdım.

burayı ilk defa duyuyorum az önce baska bir arkadaş daha tavsiye etti . Nasıl bir yer , araçsız ulaşımı zor mudur ?
Otağtepe düşünme çok eziyetli gidiş dönüş yolda geçer,tavsiyem kadıköy de moda da şirin sakin cafeler var oralara gitmeniz sonra ordan moda sahilinde yürümeniz daha güzel olur ha yok bunu istemiyorum dersen,çengelköy tarihi çınaraltı çay bahçesine gidebilirsiniz ama hafta sonu kalabalık olur şimdiden söyleyeyim,ordan yürür fethi paşa korusuna gidersiniz yine yürür sahil şeriti boyunca üsküdara geçersiniz. Üsküdar beşiktaş motorları var ordan beşiktaşa da gecebilirsiniz motorla 10 dakika falan beşiktaş çarşıda cafe önerebilirim yine sahil şeridi boyunca yürüyüp ortaköye gidip kumpir yiyebilirsiniz :)

Otağtepe düşünme çok eziyetli gidiş dönüş yolda geçer,tavsiyem kadıköy de moda da şirin sakin cafeler var oralara gitmeniz sonra ordan moda sahilinde yürümeniz daha güzel olur ha yok bunu istemiyorum dersen,çengelköy tarihi çınaraltı çay bahçesine gidebilirsiniz ama hafta sonu kalabalık olur şimdiden söyleyeyim,ordan yürür fethi paşa korusuna gidersiniz yine yürür sahil şeriti boyunca üsküdara geçersiniz. Üsküdar beşiktaş motorları var ordan beşiktaşa da gecebilirsiniz motorla 10 dakika falan beşiktaş çarşıda cafe önerebilirim yine sahil şeridi boyunca yürüyüp ortaköye gidip kumpir yiyebilirsiniz :)
Maşallah turist rehberi gibi :halay:

Sakin bi yerde oturma
Ac mı tok mu sorup ona göre tercih kullanırsınız
Sonra kucuk bi şehir gezdirme
O şehri degıl sizi görmeye geliyor turis rehberi gibi davranmayın bence

istanbulda olmadığım için yer öneremeyeceğim ama bazen spontone takılmak daha iyi oluyor :)

Uskudar fethi pasa korusunun karsisinda sahilde pasa limani kafe.
Fethi pasanin icinde dilruba restoran.
Kizkulesinin az ilerisinde filizler koftecisi.
Kizkulesinin karşisinda simit sarayinin yaninda Mado.

Anadolu yakasında nerde oturuyorsunuz ? Maltepe sahilinde şato cafe diye bi yer var görüntü itibariyle şatoya benzoyor eger begenmezseniz değişik cafe seçenekleride var ayrica hemen karşısı kocaman sahil yemek yedikten sonra yürüyüş yapabilir . Oturabilirsiniz tavsiye ederim:)
tuzlada oturuyorum.. evet şato cafeyi biliyorum.. hiç aklıma gelmemişti .. sahilin karsısında olması avantaj :)

Pendikte de marina var ve hemen yani sahil marina karsisinda cafeler var güzelce oturabileceginiz hem de güzel bi yer pendik küçük bir kasaba gibi :dondurma:
pendik'i çok iyi biliyorum. zaten kendisi pendikte inicek trenle gelecekmiş .. ordan marinaya inebiliriz ..

istemezsek sahil den otobüse binip başka bir yere geçebiliriz. şimdilik fikrim bu yönde . Yoldan gelicek otobuslerde sürünmemiş oluruz .. Pendik marinaya gitmek var aklımda.

nerede oturuyorsunuz? oturduğunuz semtteki sakin kafelerden birine gidip kahve için işte, en temizi.
sahilde çocuklar, çiçekçiler, rüzgar, güneş derken ilk buluşma kaosa dönüşebilir.
açıkcası ben böyle bir ilk buluşma için sakin ve nezih bir kafeyi seçerdim, ille deniz, manzara, çayır çimen aramazdım.
oturdugum semttin sahilinde çalışma var orası maalef uygun olmuyor birde tanıdık çok fazla var o yüzden kendi semtimi düşünmüyorum. ztn buranın bir sahile bir de marinası var sahilinde calışma var dediğim gibi .. Pendik marinayı düşünüyorum. çayır çimen yok orası sakin kalıyor. Denize de sıfır

ortaköy ' e falan geçsek bütün günümüz yolda geçer , arkadaslarla bu dediğiniz turu yaptıgımızda eve pert dönmüştük :) bu kadar gezdırmeyı planlamıyorum.. oturup konuşmak birbirimizi tanımak maksadıyla daha sakin kafa dinleyebileceğim bir yer arayışındayım.. ama ileri görüşmelerimiz olursa bu dediğiniz turu yapabilirim :) teşekkür ederim

oturdugum semttin sahilinde çalışma var orası maalef uygun olmuyor birde tanıdık çok fazla var o yüzden kendi semtimi düşünmüyorum. ztn buranın bir sahile bir de marinası var sahilinde calışma var dediğim gibi .. Pendik marinayı düşünüyorum. çayır çimen yok orası sakin kalıyor. Denize de sıfır

evet mesela pendik marina çok uygun, ordaki kafelerden birine oturun rahat rahat sohbet edin, önce bir tanıyın birbirinizi, gezme işini sonraki buluşmalara bırakırsınız.

Sakin bi yerde oturma
Ac mı tok mu sorup ona göre tercih kullanırsınız
Sonra kucuk bi şehir gezdirme
O şehri degıl sizi görmeye geliyor turis rehberi gibi davranmayın bence
aynen zaten amacım istanbulu gezdirmek değil.. Daha önce gelmişliği var zaten.. sakin güzel bi yerde oturup sohbet etmek için güzel bir yer arıyorum sadece .. çok özensiz olmasın , bir planım olsun ki ee napıcaz dediğinde kal gelmesin bana fikrim olsun , ortaklasa da karar verelim..

Belki de hiç planladığım gibi bile olmaz , kendisi ne kadar biliyor burayı pek bilmiyorum.. Kendsi de birşeyler düşünmüş olabilir . ayy uzun süre sonra biriyle görüşüceğim için biraz panikledim sanırım:KK53:

Back
X