merhaba kızlar, buraya uzun süredir üyeyim . birçok konuyu burada ki arkadaslarımın tavsiyesi sayesinde çözdüm. Yardımınıza ihtiyacım var :)
yaklaşık 2 yıldır kimseyle görüşmüyorum. En son evlenme hayalleriyle kandırılıp aldatıldıktan sonra kimseye güvenim kalmadı. herneyse yaklaşık bir kaç haftadır birisiyle konuşuyorum.. Kensidiyle ortak bir ark. vasıtasıyla tesadüfen tanıştım.. Tanısıklıgımız nerdeyse 5 yıla dayanıyor. Ama hep normal arkadastık öyle foto beğenmeden naberden öteye gitmeyen bir arkadaslık :)
kendisiyle birkaç haftadır sürekli konuşuyoruz, bana karşı birşeyler hissediyor söyledi de ( yüzyüze hiç görüşmedik ) bnde birşeyler hissediyorum, yani ilgisi falan hoşuma gidiyor. Bu pazar yüzyüze görüşücez kısmetse. İzmitte oturuyor ( Mersin'deydi İzmit'e yeni taşındı.) demem o ki buraları pek bilmiyor. Şimdi ev sahibi modunda kaldım

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Sizce nerelere götürebilirim . ilk görüşme olduğu için haldır haldır gezmek istemiyorum, sakin bir yerde oturup bişeyler içip sohbet etmek tercihim..
Amacım benden hoşlanmasını falan sağlamak değil , o kadar çok önemsemiyorum.. Sadece döndüğünde geldiğine değmiş olmasını istiyorum.. İlgilenmedi gibi olmasın. Güzel bir gün olsun istiyorum ..
Tavsiye ettiğiniz birşeyler var mı

benim beynim durmuş durumda
şimdiden teşekkürler