ilk tanistigin gunlerde soyismi kendi soyisminin arkasina yakisiyormu diye bile bakariz, gorustukten sonrada nasil kacacagimizi sasiririz. niye cok tanidik geldi bu sahneler bana.
bana kitap yazdirsinlar bu konuda hahah..
konuya donelim. biraz ekmegine gore kofte vereceksin canim. naz sanabilir, israrla devam edebilir, inada bindirebilir bazilari. bazilarinin ise empati duygusu yuksektir, hemen anlar davayi. kirici olmamak gerekir bence. ama iste bazen kirilabiliyorlar. bazende kiriyorlar ayrica. yani cok uzun uzunlamasina inceleme dusunme derim.
Haklısınız ne diyim biz de az değiliz kadın milleti olarak

ben de sosyal medyadaki profilinden paylaştıklarından yola çıkarak düzgün biri anlaşabiliriz arkadaş olabiliriz en azından, karşılıklı hoşlantı olursa ilerletiriz diye düşünmüştüm. Ama ben bunu ona da öncesinde söylemiştim ses tonu, konuşma biçimi, hareketler falan çok önemli diye. Hem arkadaş seçiminde hem özel hayatta.yakışıklı olmak da bi yere kadar yani.
Size de teşekkürler yorumunuz için.