İlk Buluşma Sonrası

Her ne kadar ''benim açımdan '' arkadaşça bir buluşma olsa da ben sırf siyaset konuşmak için buluşmadım sonuçta. Eğer yüz yüze birbirimize karşı olumlu şeyler hissetseydik arkadaşlıktan öteye gidilebilirdi. Ama gerçekten arkadaş olarak da anlaşamayağım bir tip olduğu için bu sorunları yaşadım.
Teşekkür ederim size de yorumunuz için :)

ya haklısınız. sonradan okudum 'sen anlamazsın' fln demiş. bu gerçekten itici. ablam bile bana dese nerden biliyosun derim :işsiz:

ya haklısınız. sonradan okudum 'sen anlamazsın' fln demiş. bu gerçekten itici. ablam bile bana dese nerden biliyosun derim :işsiz:
onun okuduğu bölüm siyasete ilgili benim ki ise sağlık sektörü çok farklı yani. Biraz da aşağılık kompleksine girip kendini iyi olduğu alanlarda ön plana çıkarmak istediğini farkettim.

• Beğen
Reactions: KV_
aynen zaten siyasetle içli dışlı biri de değili çok bunu da önceden konuşmuştuk. bir de iki de bir sen anlamazsın şimdi tabi ama diye konuya girdi. Neyse inşallah o da anlamıştır sıkıldığımı.
Su gunlerde moda siyaset ;)
Iki ay once birsey sorsan bon bon yuzune bakacak insanlar simdi duayen oldular ;) bosver kaale bile alma.

Birinden hoşlanmaya başladım bir anda oldu vs deyin . Sanki kankanıza anlatıyor gibi.. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi aşk mı bu acaba vs deyip kaçmasını bekleyin :KK70:

Sen hiç mesaj atma, onun attığı mesajlara da seyrek ve kısa cevaplar ver. Yani 5 tane atarsa 1 tanesine cevap yaz. Böyle yapınca anlar herhalde, anlamaz da noldu falan diye sorarsa açık açık söylersin zaten romantizme çekmeye çalışıyormuş baksana.

Ya da başka birinden hoşlanıyormuşsun gibi bir izlenim de verebilirsin mesajlarında ama bu hem yalan söylemek olur hem de karşı taraf daha çok üzülür gibime geliyor. Hırs yapan bile var.

Birinden hoşlanmaya başladım bir anda oldu vs deyin . Sanki kankanıza anlatıyor gibi.. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi aşk mı bu acaba vs deyip kaçmasını bekleyin :KK70:
ay bu çok ağır olmaz mı ya :) hem anlar bence yalan olduğunu bi günde ne değişti kime aşık oldun demez mi :D neyse ama cok ileri giderse boyle yaparim.tesekkur ederim :)

Adamdan hoşlanmayabilirsiniz de neden eziklemeye çalıştığınızı anlayamadım. Hoşlanmamak ayrı iğrenmiş gibi bahsetmek ayrı. İstemiyorsanız silersiniz zaten oda anlar. Ama sağlık okuyorum ben o kendini ezik hissetti diye düşünmeniz yanlış. Sanki sağlık okumak diğer insanlardan üstün birşey mi.. Sizi kimse görüşmeye zorlamamış sonuçta.

Back
X