İlk Buluşma Sonrası

Normal iki arkadas gibi mi bulustunuz, ozel bi gorusme miydi? Yani simdi normal bi bulusma gibi olduysa, elektrik alamadim dediginde bozabilir seni.. Yavas yavas kesmek daha iyi gibi sanki..
Konuyu o acarsa direkt soyle ama.. Uzatma kesinlikle..

Adamdan hoşlanmayabilirsiniz de neden eziklemeye çalıştığınızı anlayamadım. Hoşlanmamak ayrı iğrenmiş gibi bahsetmek ayrı. İstemiyorsanız silersiniz zaten oda anlar. Ama sağlık okuyorum ben o kendini ezik hissetti diye düşünmeniz yanlış. Sanki sağlık okumak diğer insanlardan üstün birşey mi.. Sizi kimse görüşmeye zorlamamış sonuçta.
Neden tek seferde silmediğimi açıkladım başka mesajlarda da. Buraya konu açacak kadar dert edinmişsem inanın kimsenin kırılmasını istemediğim, makul bir yolla iletişimimizi koparmak istediğim içindir. Yoksa tek tuşla her yerden engellemem benim de kolayıma gelir.
Sağlık okuma konusuna gelecek olursak, bunu kendisiyle bölümlerimizin çok farklı olduğunu belirtmek için yazdım. Sen anlamazsın ama diyerek sürekli siyasetten bahsetmesini, iyi olduğu alanda ön plana çıkmak istemesine bağladım ben. Zaten bunu kendisi de her fırsatta söylüyordu.sen genel kültür ,siyaset işlerini bana bırak gibisinden.
Ben kimsenin kimseden üstün olduğunu düşünmem hele ki okuduğu bölümle asla.
Neyse yorumunuz için teşekkür ederim.

Normal iki arkadas gibi mi bulustunuz, ozel bi gorusme miydi? Yani simdi normal bi bulusma gibi olduysa, elektrik alamadim dediginde bozabilir seni.. Yavas yavas kesmek daha iyi gibi sanki..
Konuyu o acarsa direkt soyle ama.. Uzatma kesinlikle..
Benim açımdan normal arkadaş gibiydi. Ama mesajlaştığımız zamanlarda hoşlandığını belirten cümleler kuruyordu ben hep önünü kesmeye çalışıyordum. Çünkü yüz yüze görüşmeden hoşlanmak normal gelmiyor bana. O yüzden de ben de sizin gibi düşünüyorum artık yavaş yavaş kesmek en iyisi gibi. Normal arkadaş olarak da itici geldi bana sorun burda zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Benim açımdan normal arkadaş gibiydi. Ama mesajlaştığımız zamanlarda hoşlandığını belirten cümleler kuruyordu ben hep önünü kesmeye çalışıyordum. Çünkü yüz yüze görüşmeden hoşlanmak normal gelmiyor bana. O yüzden de ben de sizin gibi düşünüyorum artık yavaş yavaş kesmek en iyisi gibi. Normal arkadaş olarak da itici geldi bana sorun burda zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Ne zaman görüştünüz yüzyüze? Ve msj filan atmadi mi görüşmenin sonrasında?

Cui Bono Cui Bono dün öğlen görüştük. bi kaç saat sonra naptın falan diye yazdı, ben de dışardayım şimdi sonra konuşsak olur mu dedim ( onunla buluştuktan sonra dışarda bi işim olduğunu biliyordu)
o da olur tabi demiş. hala mesaj atmamış benim ona dönmemi bekliyor galiba.

Cui Bono Cui Bono dün öğlen görüştük. bi kaç saat sonra naptın falan diye yazdı, ben de dışardayım şimdi sonra konuşsak olur mu dedim ( onunla buluştuktan sonra dışarda bi işim olduğunu biliyordu)
o da olur tabi demiş. hala mesaj atmamış benim ona dönmemi bekliyor galiba.
Sen bisey yazma bence..

ay bu çok ağır olmaz mı ya :) hem anlar bence yalan olduğunu bi günde ne değişti kime aşık oldun demez mi :KK70: neyse ama cok ileri giderse boyle yaparim.tesekkur ederim :)
Sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda değil bilmem anlatabildim mi beybiii? Deseniz :KK70: Ayrıca bugün kırılmazsa ilerde gerçekten biriyle tanıştığınızda illa kırılacak . Yok yere hayatınızda neden tutasınız ? :dondurma:

Siz burada baya uzmeyeyim triplerine girerken adamdan da ses yok yalniz. Bi tek naptin mesajiyla yetinmis. Bulusmadan once her gece konusuyodunuz muhtemelen dimi? Belli ki o da bekledigini bulamamis. Sizden bekliyo mudur bilmem ama carpilsa her turlu sansini denerdi bi erkek.

Herkese merhabalar, ben de bir çoğumuz gibi ara ara forumu okuyan şimdi de bi sorununu sizlerle paylaşmak için yeni üye olan biriyim..
Ben yaklaşık 1 aydır instagram üzerinden tanıştığım birisiyle mesajlaşıyordum, ama kesinlikle gayet normal, okulumuzdan falan bahsediyorduk,ikimiz de ünv okuyoruz. Sonraları da her gün günaydın mesajları, günün nasıl geçiyorlar falan. Başlarda buluşma fikri beni çok korkutsa da cesaretimi toplayıp kalabalık bi mekanda buluştum onunla. Fakat gelin görün ki bi türlü ısınamadım, konuşması, hareketleri, mimikleri çok itici geldi. Oturduğumuz 1 saat süre zarfında hep kendinden bahsetti, hep siyaset konuştı bilmiş bilmiş, susmadı bile anlayacağınız.
Sonuç olarak ben görüşme olumsuz geçtiği için arkadaşlığımı da çok uzatmak hergün mesajlaşmak, konuşmak falan istemiyorum. Şimdi onu kırmadan kibarca anlaşamayacağımızı bu yüzden görüşmek istemediğimi söylemeli miyim?
Yoksa onun mesaj atmasını bekleyip normal arkadaşça konuşmaya devam edip yavaş yavaş mı keseyim?
Açıkçası kimsenin kalbini kırmak da istemiyorum ama ne bileyim beni yanlış anlayıp sürekli araması,rahatsız etmesini de istemiyorum.
Teşekkür ederim :))

Sonucta ne amacla bulustunuz ? Karislikli begeni merak oldugundan bulustunuz dimi birdaha sana yazarsa ona gore tavir alirsin olur biter hic takmana gerek yok bence.

ilk tanistigin gunlerde soyismi kendi soyisminin arkasina yakisiyormu diye bile bakariz, gorustukten sonrada nasil kacacagimizi sasiririz. niye cok tanidik geldi bu sahneler bana.

bana kitap yazdirsinlar bu konuda hahah..

konuya donelim. biraz ekmegine gore kofte vereceksin canim. naz sanabilir, israrla devam edebilir, inada bindirebilir bazilari. bazilarinin ise empati duygusu yuksektir, hemen anlar davayi. kirici olmamak gerekir bence. ama iste bazen kirilabiliyorlar. bazende kiriyorlar ayrica. yani cok uzun uzunlamasina inceleme dusunme derim ben.

Siz burada baya uzmeyeyim triplerine girerken adamdan da ses yok yalniz. Bi tek naptin mesajiyla yetinmis. Bulusmadan once her gece konusuyodunuz muhtemelen dimi? Belli ki o da bekledigini bulamamis. Sizden bekliyo mudur bilmem ama carpilsa her turlu sansini denerdi bi erkek.
evet belki o da beni itici buldu, zaten suratımdan anlamış olacak ki sıkıldın ben den çok konuşuyorum di mi dedi. zira hep kendini anlattı, kendi fikirlerini paylaştı. inşallah hiç yazmaz da bu olay onun da yardımıyla kapanmış olur.
Tesekkür ederim yorumunuz için.

hak
ilk tanistigin gunlerde soyismi kendi soyisminin arkasina yakisiyormu diye bile bakariz, gorustukten sonrada nasil kacacagimizi sasiririz. niye cok tanidik geldi bu sahneler bana.

bana kitap yazdirsinlar bu konuda hahah..

konuya donelim. biraz ekmegine gore kofte vereceksin canim. naz sanabilir, israrla devam edebilir, inada bindirebilir bazilari. bazilarinin ise empati duygusu yuksektir, hemen anlar davayi. kirici olmamak gerekir bence. ama iste bazen kirilabiliyorlar. bazende kiriyorlar ayrica. yani cok uzun uzunlamasina inceleme dusunme derim.
Haklısınız ne diyim biz de az değiliz kadın milleti olarak :D ben de sosyal medyadaki profilinden paylaştıklarından yola çıkarak düzgün biri anlaşabiliriz arkadaş olabiliriz en azından, karşılıklı hoşlantı olursa ilerletiriz diye düşünmüştüm. Ama ben bunu ona da öncesinde söylemiştim ses tonu, konuşma biçimi, hareketler falan çok önemli diye. Hem arkadaş seçiminde hem özel hayatta.yakışıklı olmak da bi yere kadar yani.
Size de teşekkürler yorumunuz için.

Neden tek seferde silmediğimi açıkladım başka mesajlarda da. Buraya konu açacak kadar dert edinmişsem inanın kimsenin kırılmasını istemediğim, makul bir yolla iletişimimizi koparmak istediğim içindir. Yoksa tek tuşla her yerden engellemem benim de kolayıma gelir.
Sağlık okuma konusuna gelecek olursak, bunu kendisiyle bölümlerimizin çok farklı olduğunu belirtmek için yazdım. Sen anlamazsın ama diyerek sürekli siyasetten bahsetmesini, iyi olduğu alanda ön plana çıkmak istemesine bağladım ben. Zaten bunu kendisi de her fırsatta söylüyordu.sen genel kültür ,siyaset işlerini bana bırak gibisinden.
Ben kimsenin kimseden üstün olduğunu düşünmem hele ki okuduğu bölümle asla.
Neyse yorumunuz için teşekkür ederim.
Bence o zaman boşuna kafanızı yormayın. Görüştünüz olmadı bitti bu kadar. Sanırım o da çok memnun kalmamış ki ısrar etmemiş. Boşverin ben olsam söylerdim eğer karakterliyse anlayışla karşılık verecektir, yok değilse belli eder zaten tümden kurtulmuş olursunuz.

Back
X