Arkadaşlar merhaba herkese...Fazla uzatmadan konuya gireyim :) Ben üniversite biirnci sınfta İstanbul'da okuyorum.Daha bu sene geldim.Benm çok yakın bir erkek arkadaşım var erkek arkadaşım derken kankam yani :) Oda başka bir ilde okuyor görüşürüz sürekli msnden olsun başka yerde olsun akrabamda zaten.Bnun en yakın bi arkadaşı var biliyorum ben ama tanısmadık hiç çoçukluk arkadası bir kere memleketmde sokakta görmüştüm o beni hiç görmemiştir sanıırm.Neyse buda iknci terchlerle gelmiş istanbula burda okuyormuş bilmiyordum yeni öğrendim daha ben bi zmanlar bu çoçuktan hoşlanmıstım ama kmseye söylememiştim o zamanlar öyle olur ya bide ergenlikte zaten çokta görmemiştim bi kaç kere yolda.neyse ben bunun burda olduğunu duyunca heyecanlandım arkadasım söyledi benim yakın arkadasımda senin oraya felan geldi dedi çok şaşırdım aradada faceden denk geldğinde bakardım ona ama arkadas bile değiliz faceden normalde zaten tanımıyoruz birbirimizii.arkadasım bizi tanıstırdı tel numaralarmızı felan aldık facede arkadasız artık konusuyoruzda güzel daha tanısalı bi hafta felan oldu bide babamla babasıda akraba gibi bişeymiş sanıırm öylede bi sohbet ortamı yarattı bu durum.konustuk destek oluruz birbimize dedik daha tanımak için çok erken bi insanı ama bende güzel bi izlenim bıraktı kendisi düzgün biri olduguna inandım bi kaç arkadasıma da sordum çok iyi insandır dediler neyse böyle knusrken futboldan açıldı konu ben gidemiyorum bi türlü kısmet olmuyo dedm maçlara maçları çok severm.oda dedmki o zman ben seni iknci dönem bi maça götüreym dedi farklı takımlardanız bu arada.şakalaştık bile öylece otururum stadda benden bişey bekleme felan dedi ama seni götürürüm dedi.ondan sonra daha çok gezememiş.ordanda bi muahhbet açıldı o zman gttiğin yerlere benide götür dedi haftaya bi aksilk çıkmazsa berbaer gezmeye gidicez öyle anlaştık ve ilk buluşmamız olacak ben çok heyecanlıyım buraya bunu yazmamın asıl sebebide bu zaten neler yapmam gerekiyor öncelikle şunu biliyorumki arkadas olmadan olmaz bu işler bende öncelikle arkadas olmak istiyorum ama haftaya heyecanıma kaplıp belli etmekten korkuyorum bana neler önerebilirsniz ilk bluşma neler giyeyim nasıl davranayım nasıl olmalııyım şimdiden herkese teşekkürler :)