• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma ve heyecandan mide bulanması!

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Kızlaar hem çok mutluyum hem de çok kötü hissediyorum :18:
Sevdiğim çocukla yarın ilk buluşmamız olacak ilk kez buluşacağız :16: Ama düşündükçe resmen midem bulanıyor hatta o yanımdan geçerken bile midem bulanıyordu başım dönüyor sanki tansiyonum düşüyormuş gibi oluyor :14:
Kendimi bayılacak gibi hissediyorum yarın da kesin böyle olacak ne yapmalıyım lütfen bana yol gösterin yarın midem bulanırsa çok ama çok kötü hissederim kendimi of :50:

Benim de çok heyecanlanınca ellerim titrer keşke midem bulanıyo olsaydı:1:

Kendini ferahlat, derin nefes al ve kusmayı aklından çıkar. Naneli şeker ya da tuzlu bi'şeyler ye. Ama gel gör ki bunlar psikolojik şeyler olduğu için kafada bitiyo olay.

Oturduğunuzda ilk 10 dakika kasılırsın bence, sonra konuştukça rahatlarsın :)

Son düzenleme:
Benim de çok heycanlanınca ellerim titrer keşke midem bulanıyo olsaydı:1:

Kendini ferahlat, derin nefes al ve kusmayı aklından çıkar. Naneli şeker ya da tuzlu bi'şeyler ye. Ama gel gör ki bunlar psikolojik şeyler olduğu için kafada bitiyo olay.

Oturduğunuzda ilk 10 dakika kasılırsın bence, sonra konuştukça rahatlarsın :)

Elini mi sıksam sarılsam mı öpsem mi ne yapsam :31:
Tuzlu kurabiyeyle giderim çocuğun yanına :1: Ah bu psikolojik şeyler ya, kendime hiç hakim olamıyorum

Elini mi sıksam sarılsam mı öpsem mi ne yapsam :31:
Tuzlu kurabiyeyle giderim çocuğun yanına :1: Ah bu psikolojik şeyler ya, kendime hiç hakim olamıyorum

Ya bu heyecanın bile tadını çıkar bence. Bizim iki buçuk yıl oldu isterdim şahsen şimdi heyecandan elim ayağım dolaşsın:9:
Çantanda tuzlu çubuk kraker bulundur ben kendimi bildim bileli çantamın demir başıdır.
Çocuğa da sabah mesajlaşırken midem bulanıyo bugün biraz ama dışarı çıkıp temiz hava almak iyi gelecek falan dersin.
Hani onun heyecanıyla olduğunu anlamasın:9:Hem böylelikle nazlanabilirsin bi'taşla iki kuş:37:

O el tutma, öpme olayını düşünme o anlık gelişir. Büyük ihtimal öpersiniz, ayrılırken sarılırsınız:1:

yaa bana da hep öyle olurdu yanına gittiğim an ona odaklandığımdan geçedi :1: yani o titreme mide bulanması yanına gidene kadar ha ilk on dakika devam eder de sonra alıştıkça geçer alışırsın :16:

Ya bu heyecanın bile tadını çıkar bence. Bizim iki buçuk yıl oldu isterdim şahsen şimdi heyecandan elim ayağım dolaşsın:9:
Çantanda tuzlu çubuk kraker bulundur ben kendimi bildim bileli çantamın demir başıdır.
Çocuğa da sabah mesajlaşırken midem bulanıyo bugün biraz ama dışarı çıkıp temiz hava almak iyi gelecek falan dersin.
Hani onun heyecanıyla olduğunu anlamasın:9:Hem böylelikle nazlanabilirsin bi'taşla iki kuş:37:

O el tutma, öpme olayını düşünme o anlık gelişir. Büyük ihtimal öpersiniz, ayrılırken sarılırsınız:1:

Bir de ne kadar tipsizim bilemezsiniz beni görünce ıyyyy kezo demesin? :27: Saçımı nasıl yapayım makyaj ne kadar olsun ayy ne kadar oturayım :35:

yaa bana da hep öyle olurdu yanına gittiğim an ona odaklandığımdan geçedi :1: yani o titreme mide bulanması yanına gidene kadar ha ilk on dakika devam eder de sonra alıştıkça geçer alışırsın :16:

İlk 10. dakikada kalkmayı düşünüyorum zaten :D Hatta telefonumun sahte arama modunu mu ayarlasam :27:

İlk 10. dakikada kalkmayı düşünüyorum zaten :D Hatta telefonumun sahte arama modunu mu ayarlasam :27:

Bunları ne çok düşünürdüm :9: :9: Ama onun yanına gittikten sonra rahatlarsın hele ki muhabbet sararsa kalkmak bile istemeyebilirsin.. :1:
Kafanda normal bir arkadaşınla buluşurmuşcasına düşün ve öyle git :34:

Bir de ne kadar tipsizim bilemezsiniz beni görünce ıyyyy kezo demesin? :27: Saçımı nasıl yapayım makyaj ne kadar olsun ayy ne kadar oturayım :35:

Tipsizim moduna girdiğine göre yaş daha 20lerde değil sanıyorum?:1:
Bu ilk buluşmamı, nerde tanıştınız yani hiç görüşmediniz mi? Yaşın kaç?
Bunları belirtirsen saç makyaj konusunda yardımcı olabilirim.
Şöyle diyeyim saçına hangisi yakışıyo dalgalı mı, düz mü? Mesela benim hep çoğu yana ayrık bi'şekilde dalgalıdır düz yakışmaz hemen kabarır zaten.
Makyajda da abartma günlük bi'makyaj yap rimel, göz kalemi hafif bi'ruj allık :31:

Bende bulanti titreme falan olmazdida super sacmalardim sohbette konustukca batardim hey gidi gunler ..hahaahaaaa

gece gece gözlerimi doldurdun.. Nasıl midem bulanmıstı, nasıl basım dönmüştü bana sarıldıgında bayılacaktım neredeyse.. Yanı demem o kı cok guzel bişey bu inşallah yuzunuz hep güler. :16:

Sen yazınca fark ettim ki bizim içimiz ne kadar geçmiş :1: nerede o heyecanlanmalar o stres.4 yıl geçti üstünden değil heyecanlanmak sinirli isen ilk saniyeden çemkirmeye başlıyorsun :27:

Derin nefes al burnundan al ağzından ver bu mide bulantılarını hafifletir.Çok heyecanlandığında aklına yanında rahat olduğun birilerini getir buda seni rahatlatır.Konuşurken heyecandan takılırsan su iç.Ve derin konulara girme yoksa daha da şaşırırsın günlük şeylerden konuş :1:

Son düzenleme:
bundan 3 yıl önce erkek arkadaşımla ilk buluşmamıza giderken mideme ağrı girmişti. öyle bi' ağrıydı ki yolda yürüyemedim, soğuk soğuk terler boşalıyordu vücudumdan. :1: hala her buluşmamıza giderken kalbimin ritmine bi' bozukluk gelir, midemde kelebekler uçuşur falan ama dediğin gibi heyecanları yaşamayı çok özledim. o kadar güzel bir duygu ki şu an bu yaşadığın...sana ne kadar özendim anlatamam...sadece kendin ol, doğal ol. gerisi çorap söküğü gibi geliverir zaten hiç merak etme :)

Son düzenleme:
nasıl yani seviyorsun ve ilk kez buluşucaksınız doğru mu anladım?
buluşmadan önce sevdiğine göre telefonda ya da nette başlayan bi aşk galiba
neyse rahat ol yine de :)

Bu mide sorunu bende de var:)

Asik olursam iki haftada 6 kilo birden veririm, ayrildiysam ayni şekilde :) ilk sevgili oldugumda 1 ay yemek yiyemem heyecandan hele yaninda hic hic yiyemem

benim kalp midede atiyor sanki:)

Ben çözüm bulamadim vallahi şimdiye kadar istifra etmediğim surece sorun yok:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlaar hem çok mutluyum hem de çok kötü hissediyorum :18:
Sevdiğim çocukla yarın ilk buluşmamız olacak ilk kez buluşacağız :16: Ama düşündükçe resmen midem bulanıyor hatta o yanımdan geçerken bile midem bulanıyordu başım dönüyor sanki tansiyonum düşüyormuş gibi oluyor :14:
Kendimi bayılacak gibi hissediyorum yarın da kesin böyle olacak ne yapmalıyım lütfen bana yol gösterin yarın midem bulanırsa çok ama çok kötü hissederim kendimi of :50:

Aynı sorun bendede vardı eşimle sevgiliyken yanına gitmeden baslardı bulantım ve yanındaykende çok kustgm olmstur 😆😆 yapcak brsy yok valla tuzlu seyler yesende oluyor yemesende piskolojik bir rahatszlkms bu durum allah kolaylk versn cnm

Seni zaten gormedi mi bu cocuk?
Neden tipsiz oldugunu düşünüyorsun ki. Bende gayet rahat ol hic panik yapma o da insan sonucta hem sevdiğim demissin yani neden 10. Dakikada kalkmak istiyorsun ki tadini cikart. Midem bulaniyor falan da deme cocuga sakin:51:

Back
X