• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk buluşma ve içimden geçenler

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
103
Merhaba KK üyeleri,

Daha önceki konularımdan bilen bilir. Biri var aklımda ama yaşı küçük, bir de karşı komşunun oğlu var beni çok beğendiğini söyleyip hiç adım atmayan. Bu süreçte bir tanıdığımın referansı ile biri önerildi. Ben de telefon ve mesaj ile bir kaç hafta konuştum. İtiraf edeyim gelecekte bu kadar uygun bir kısmeti tepmiş olmanın pişmanlığını yaşamamak için görüşeceğim. Yarın görüşeceğiz. Nelere dikkat edebilirim?

Doğal olun.
Ne çok süslenin nede çok bakimsiz gidin.
Sakin olun.
Normal bi arkadaş gibi düşünün.
Çok konusmayın.
O gereksiz konulara girerse yüz ifadenizle belli edin rahatsizliginizi.
O kadar.
Hayırlısı neyse o olur inşALLAH :)

bekaret raporu iste :KK48: yada akli denge raporu filan .bu zamanda adamlar hepten cozuttu .çoğu yamuk çıkıyor.hadi hayırlısı

Konunuzu hatırlıyorum. 1. Ve 2.yi geçip 3.yü düşünmeye başlayacak kadar neden acele ediyorsunuz anlamadım.

Yani bu zamana kadar ne kimseye seni şununla tanıştırayım dedim ne de birisi bana böyle birşey söyledi bekarken.

Bu şekilde tavsiye ile olacağını sanmıyorum bu işlerin. Hele ki biri varsa gönlünde...

görüşmeye gitmeyin kimseyle.
en azından aklınızdaki kişiyi tamamen silmeden.
sizinle yarın görüşecek kişi aklında başka bir kadın olmasına rağmen sizinle görüşseydi hoşunuza gider miydi?

Back
X