- Konu Sahibi Latinachica
-
Soyle bir durum var. Baska bir sehirden gelecek. Ve iki gun kalmayi planliyor. Biz simdiden iki gun icin de plan yaptik. Ikinci gun konsere gitmeyi dusunuyoruz hatta. Bu da garip sanki degil mi. Birbirimizden elektrik almazsak ikinci gun nasil gecicek merak ediyorum. Belki de boylesi daha iyo olucak. Ilkinden bir sey anlamazsak ikincisinde kararimiz netlesir diye dusundum. Su anki modumuz sanirim bulusmayi aradan cikaralim da adini koyalom artik gibi :)))Süpersin . Kasma yahu dur , tarzına göre giyinip bakımlı temiz bir şekilde gidersin işte . Abartma makyaj falan bence yapıyorsan tabi , zaten sıcak .
Vaay süper olmuş bu daha iyi bence , kös kös bi kafede oturup hadi tanışalım tamam şimdi kalkalımdan daha iyi , sonra koca gece oturup mesaj atacakmı diye bekleyecektin . Daha çok şey paylaşmış olacaksınız böylelikle , çok sevindim hadi hayırlısı bakalım .Soyle bir durum var. Baska bir sehirden gelecek. Ve iki gun kalmayi planliyor. Biz simdiden iki gun icin de plan yaptik. Ikinci gun konsere gitmeyi dusunuyoruz hatta. Bu da garip sanki degil mi. Birbirimizden elektrik almazsak ikinci gun nasil gecicek merak ediyorum. Belki de boylesi daha iyo olucak. Ilkinden bir sey anlamazsak ikincisinde kararimiz netlesir diye dusundum. Su anki modumuz sanirim bulusmayi aradan cikaralim da adini koyalom artik gibi :)))
İki gün kalmayı planlıyor saçma değil mi demişsiniz ya demek ki adamın pek de görsel kaygısı yokSoyle bir durum var. Baska bir sehirden gelecek. Ve iki gun kalmayi planliyor. Biz simdiden iki gun icin de plan yaptik. Ikinci gun konsere gitmeyi dusunuyoruz hatta. Bu da garip sanki degil mi. Birbirimizden elektrik almazsak ikinci gun nasil gecicek merak ediyorum. Belki de boylesi daha iyo olucak. Ilkinden bir sey anlamazsak ikincisinde kararimiz netlesir diye dusundum. Su anki modumuz sanirim bulusmayi aradan cikaralim da adini koyalom artik gibi :)))
Ayy tsk ederim. Paylasirim sonucu da. Umarim guzel seyler paylasirim. Bulusma temmuzun ilk haftasonuBu buluşma beklenir.Sonucu heyecanla bekliyorum. İnşallah iki taraf da birbirini beğenir. Yakın tarih dediğiniz ne zaman mahsuru yoksa tabi? L Latinachica
Evet beni gordu aslinda. Ama tabi ozenle sectigim birkac fotograftan:) bu arada cok ilginc ki fotograflarima da hic yorum yapmadi. Sadece tam dusundugum gibisin fln dedi. Yani en kotu ihtimalle "gideri var" diye dusunuyordur herhalde.Bence zaten karşıdaki kisi sizi görmüş. Begenmese konuşmaz zaten.bir dr siz kendinizi cok iyi ifade eden birisiniz anladığım kadariyle. Karsiindaki insani bakisiniz, durusunuz, konusmaniz, gülüsünüz kafa yapınız, fikirleriniz ile etkileyebilirsiniz. Görüşürsünuz olmadi saglik olsun tanimis oldum der konu kapanır. Önünüze bakarsinuz ama ben inaniyorum ki sonuc olumlu olacak. Artk herkes sosyal medyada tanışıyor. Bu ayip degil kimseye hesap vermek zorundada degilsiniz. Hepimiz o cagi geçtik zaten kendinize inanin özgüveniz olmasaydı zaten o kisi ile iki ay görüşmezdiniz
Ben biraz konusmalarimiza takildim sanirim.İki gün kalmayı planlıyor saçma değil mi demişsiniz ya demek ki adamın pek de görsel kaygısı yoksizinle ilgili aradığı şey görsellik değil demek ki diye kendinizi rahatlatabilirsiniz. Eminim güzelsinizdir. Benim de hayatıma ilk giren kişide aynısı olmuştu. Ben de sizin gibi erteledim durdum. Ki çocuk beni canlı görmüş birçok kez biz tanışmadan önce :)
benim onu gördüğümden çok daha fazla gözlemlemişti beni. Ben fotoğraf falan da atmadım hiç o her gün kendini atıyordu. Allahım ben bu çocuğu hakediyor muyum diye triplere girmiştim. Halbuki çevreye sorsanız yulin o at hırsızına nasıl baktın ya diyorlar. Diyeceğim o ki rahat olun hiçbir erkek arada kaldığı kız için başka şehre gitmez bence. Erkekler potansiyel görmedikleri kızlarla kolay kolay arkadaş bile olmuyor inanın
Erkeklere göre bütün güzel kadınlar onları beğenir, onlara hasta :) öyle sansınlar onlar da...Ben biraz konusmalarimiza takildim sanirim.
Eleman cok yakisikli degil esasen. Ama anladigim kadariyla bakimli, mesela giyimine asiri dikkat ediyor ki bu benim icin cok onemli. Eski sevgilisinden bahsetmisti. Cok guzel oldugundan kendini ona yakistiramadigindan filan. Guzellikle ilgili bir muhabbette de bu zamana kadar hep cok guzel kizlarin kendisiyle ilgilendigini soylemisti, kendisinin yakisikli olmamasina ragmen. Ve guzel kadin sevdigine eminim. Tabi hangi erkek sevmez de...Bundan kendimi kasiyorum sanirim. Ben cok guzel degilim cunku. Beni de gordu evet. Birkac cumleden ibaret oldu hakkimdaki yorumlari. Nasil olacak merakla bekliyorum
Yengeç misinKafam allak bullak
hangi birini soracagimi bilmiyorum
bir forumda biriyle tanistim. Yaklasik 2 bucuk aydir gece gunduz konusuyoruz nerdeyse. Frekanslar tuttu. O bircok foto gonderdi. Bense birkac tane. Icimde asamadigim sorular var
ilki internetten tanismayi kendime yakistiramiyorum. Arkadaslarim gercek hayatlarini yasarken ben bu yasimda cok sacma seylerle ugrasiyorum gibi geliyor. Cok ezikce geliyor. Sanki reelde kimse bulamamis da kis oyle bu seviyeye gelmis gibi hissediyorum. Ama bu kisiylr bir sey olsun diye de konusmamistim. Sadece bir vesileyle muhabbet acildi ve sardi. Ote yandan kim nedir gercek anlamda bilemiyorsun. Nasil guvenicem bilmiyorum.
Diger cekincem ise benim ic dunyamla ilgili. Defalarca bulusalim demesine ragmen hep erteliyorum. Bulusmak istedigim halde. Cunku begenilmeme kaygim var. Iyi giden muhabbet sonrasinda begenilmedigim durumla bu isin sonlandirilmasindan felaket korkuyorum. Ve sanki o benim sorunsuz kabulum de kendimi begendirme telasindayim gibi. Ki o bircok foto gonderdi bense yine kendime guvenemedigim icin birkac tane. O da mukemmel degil. Bu kadar ozguvensizim ama ben. Belki sen onu canli gordugunde begenmiyceksin diyemiyorum kendime. Cunku biliyorum ki begenmesem de o beni begenmese bile beni begenmedi noktasina takilip kalicam. Normal hayatta da insanlarin dusuncelerini cok onemseyen biriyim.
Yakin zamanda bulusma karari aldik. Çünkü önümü gormek istiyorum galiba. Ama deli gibi korkuyorum beni begenmeyecek, cirkin bulacak diye. Napicagimi bilmez haldeyim. Bir yanim bosver gorusmeyi kes bunlari yasama diyor. Bir yanim telefonda da olsa sohbet guzel belki guzel seyler olur, kim bilir seni begenecek belki diyor.
Fikirlerinize ihtiyacim var. Mantikli dusunemiyorum sanirim.
Valla boyle seyler anlatti. Bilmiyorum. Aslinda cekingen biri. Ve kendini o da begnmiyor. Ama iste kimse yogurdum eksi demez. O da istiyordur hos bir kadin bulmak. O diyor zaten ben olabilcegini hissediyorum diye. Hemem yarin gel desem yarin da gelicek de ben erteleyip durdum. Ama bulusulcak artik kararlastirdik.Erkeklere göre bütün güzel kadınlar onları beğenir, onlara hasta :) öyle sansınlar onlar da...
2 günlük plan yaptığına göre o olurunu hissetmiş. Zerre duygusu olmayan adam yol çekip gelmez. Ama yine onun karşısında özgüvensiz durma!
Haklisin sanirim. Ya da fotolarimi gorunce bir gers cekilebilirdi. Konusmamiz soguklasabilirdi. Ben hemen gorusemezdim. Biraz telden de olsa tanimam gerekliydi. Ki bu amacla yola cikmamistimHiç kasma kendini, özgüvenin yüksek olsun. Adam fotoğraflarını görmüş zaten. Beğenmese fotodan da beğenmezdi öyle değil mi? Ayrıca iki ay çok fazla bi süre.
Böyle internetten tanışmalı ilişkilerde hemen buluşulup görüşülmesinden yanayım. Ona göre uzatmadan kararını verirsin.
Internette daha dusunulerek davranilmali. Ama iyi insan nette de gercek hayatta da iyidir, kotu insan da kötüdür.netten tanisip evlenen de var.. dikkatli olun.Kafam allak bullak
hangi birini soracagimi bilmiyorum
bir forumda biriyle tanistim. Yaklasik 2 bucuk aydir gece gunduz konusuyoruz nerdeyse. Frekanslar tuttu. O bircok foto gonderdi. Bense birkac tane. Icimde asamadigim sorular var
ilki internetten tanismayi kendime yakistiramiyorum. Arkadaslarim gercek hayatlarini yasarken ben bu yasimda cok sacma seylerle ugrasiyorum gibi geliyor. Cok ezikce geliyor. Sanki reelde kimse bulamamis da kis oyle bu seviyeye gelmis gibi hissediyorum. Ama bu kisiylr bir sey olsun diye de konusmamistim. Sadece bir vesileyle muhabbet acildi ve sardi. Ote yandan kim nedir gercek anlamda bilemiyorsun. Nasil guvenicem bilmiyorum.
Diger cekincem ise benim ic dunyamla ilgili. Defalarca bulusalim demesine ragmen hep erteliyorum. Bulusmak istedigim halde. Cunku begenilmeme kaygim var. Iyi giden muhabbet sonrasinda begenilmedigim durumla bu isin sonlandirilmasindan felaket korkuyorum. Ve sanki o benim sorunsuz kabulum de kendimi begendirme telasindayim gibi. Ki o bircok foto gonderdi bense yine kendime guvenemedigim icin birkac tane. O da mukemmel degil. Bu kadar ozguvensizim ama ben. Belki sen onu canli gordugunde begenmiyceksin diyemiyorum kendime. Cunku biliyorum ki begenmesem de o beni begenmese bile beni begenmedi noktasina takilip kalicam. Normal hayatta da insanlarin dusuncelerini cok onemseyen biriyim.
Yakin zamanda bulusma karari aldik. Çünkü önümü gormek istiyorum galiba. Ama deli gibi korkuyorum beni begenmeyecek, cirkin bulacak diye. Napicagimi bilmez haldeyim. Bir yanim bosver gorusmeyi kes bunlari yasama diyor. Bir yanim telefonda da olsa sohbet guzel belki guzel seyler olur, kim bilir seni begenecek belki diyor.
Fikirlerinize ihtiyacim var. Mantikli dusunemiyorum sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?