- Konu Sahibi Latinachica
-
Olabilir, sabretmek lazım. İlk buluşmada olmadıysa ikinci buluşmaya kendimi zorlamak benim için çok zor. aynı insanla ilk buluşma ile ikinci buluşma çok farklı oluyor. insanlar rahatlıyor, daha kendi gibi davranıyor. sabırlı olmak lazım yani. ama ben sabırsız taraftayım ne yazık ki. mesela benim için temizlik çok önemli, bu konuda hoşuma gitmediyse dünya iyisi olsun sabredemiyorum bir daha görüşmek istemiyorum.Konuya dalmış gibi olacağım ama zamanla o sevgi artar mı bu durumda fikrinizi merak ettim de
Merak edenler olursa guncelleme yapayim dedim.
Biz bulustuk arkadaslar. Hem de birkac gun ust uste görme sansim oldu.
Ilk bulusmada heyecanlandim tabii ama o benden cok daha fazla heyecanliydi. Kendimi biraktim ona uzuldum:)) epey terledi fln.
Biz 3 ay boyunca telden konustuk her gun. Ben cekingen o benden daha cekingen idi yuzyuze. Telefondaki gibi muhabbet akmadi ya. Akamadi. Bilmiyorum belki o ilk anda o enerjiyi yakalayamadim. Bi modum dustu. Asik olmak istiyordum sanirim olmadi. Olmadigi ve olmayacagini anladığım icin de modum dusuktu hep. Konu bulamadim konuscak. Ne sorsam diye dusunuyorum aklima merak ettigim bir sey de gelmiyor. Zaten bircok seyi de biliyordum.
Hala yazisiyoruz. Ama niye ben de bilmiyorum. O sevgili olabiliriz dedi. Cekingen oldugu icin girisken olamiyor. Biraz garantici. Belki ben geri durdugum icin o da oyle. Mutsuzum ama heyecanim gitmis, asik olamamanin uzuntusunu yasiyor gibiyim.
Korkarak yasayamazsin. Hepimiz ölecegimizi bildigimiz halde yasiyoruz oyle degil mi? Begenilmemeyi de normal karsilamak lazim. Onun seni begenmemesi guzel olmadigin anlamina gelmez ki? Yuz yuze gorusunce belki bir huyunu sevmeyeceksin. Belki de mukemmel bir uyum bulacaksiniz, bunu bilemezsin. Oldugun gibi gorun. Olursa olur olmazsa olmaz diye dusun. Forumda tanismak da eziklik gelmesin. Internette tanisip evlenenler var. Bir film izlemistim: Kitap Kulubu idi filmin adi. Tavsiye ederim.Sanirim bunu yapicam ama bulusma sonrasi yasayacaklarimdan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?