• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma ve sonrası

Sizce sorun bende mi çocukda mı

• Sende

OY: 1 20,0%
  • Çocukta

OY: 4 80,0%

• Ankete Katılan
    5

gizemligorlmusum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
9
1
1
30
Hepinize iyi günler kızlar ben cok yeni bir üyeyim ve kafamı kurcalayan bir sorunum var. Ben üniversite 2. sınıf ögrencisiyim ve gecen hafta okulda bir çocukla tanıştık. Başlarda herşey rüya gibi gidiyordu sonrasında buluşmaya karar verdik. Buluşmamız diğer günlerimiz gibi cok parlak geçmese de güzeldi nihayetinde.. Buluşmamızda saçmaladığım anlaroldu mesela ben astım hastasıyım ve bazen nefesimcok gittiğinde derinden bir of çekiyorum ve bunu çocuğun yanında bir kaç kez yaptım. Hattasonuncusunda sıkıldın mı Dedi ben de senlik yapmıyorum falan dedim. Eve döndüğümde çocuğa mesaj attım kafam bugün cok dalgındı kusura bakma yeterince kafamı sana veremedim dedim o da önemli degil gibisinden bisiler Dedi. Konuşması bana kadar soğuk geldi ki 2 gündür hic konuşmuyoruz. Sizce ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun okulda yanına gidiyim mi ne yapiyim selam mı vereyim? Şimdiden cok teşekkür ederim hepinize

Canım haklısın ama acaba sorun bende mi kendimden soğuttum mu bu olay benlik mi diye düşündüm. Eğer öyleyse olayı bırakmıcam ama o kendisi yapıyosa da silcem tümden[/QUOT
yani senin de tam olarak ne yaptığına bağlı oh demekle soğuk davranması çok saçma

Hastalığın nedeniyle istem dışı yaptığın o hareketi bahane edip saguyacaksa zaten hiç sana isinamammitir

Sogumasi gereken bi durum göremedim sende hata da adım atmiyorsa kendisi bilir

Yapacak bise yok zorlama olmasin oluyorsa sevgiyle olsun yerinde ben adım atmazdim mesaj falan yani

Hastalığın nedeniyle istem dışı yaptığın o hareketi bahane edip saguyacaksa zaten hiç sana isinamammitir

Sogumasi gereken bi durum göremedim sende hata da adım atmiyorsa kendisi bilir

Yapacak bise yok zorlama olmasin oluyorsa sevgiyle olsun yerinde ben adım atmazdim mesaj falan yani
Ben orda astımım olduğu icin yapıyorum demedim ona sadece dedim ki senin icin yapmıyorum dedim. Orda tam belirtseydim şimdi tam kestirebilirdim :(

Back
X