ilk buluşma

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
Merhaba. yaklaşik 2 hafta önce kuzenim bir arkadaşi ile beni tanistirmak istedi. ilk once cocugun fotosunu atti, begendim. benim fotografi da arkadasina atti. arkadasi da begenince biz ilk once telefonda gorusmeye basladik. cunku farkli sehirlerdeyiz ve 4 saat sürüyor mesafe. telefonda gorusurken konusmalarindan ve üslubundan etkilendim. 1 hafta telefonla gorustukten sonra o benim bulundugun sehire geldi ve buluştuk. ben onu gardan aldim. gardan aldiktan sonra bir alişveriş merkezine gittik. saat 14 00 du yani ogle yemegi vakti. sordum ne yapalim diye sen bilirsin dedi ben de pastaneye gidelim dedim. şık bir pastaneye gittik alisveris merkezinin icinde. 2 saat boyunca oturduk cay ictik. ordan sıkılıp çiktik.alisveris merkezine ait teras gibi bi yer vardi orda oturduk derken ben "ne yapalim dedim. o da bilmem dedi. o an ben ondan "yemek yiyelim" demesini bekliyorum. cunku gercekten cok aciktim saat 16 olmustu. ben ona sabah kacta kahvalti yaptin dedim. o da "aslinda ben kahvalti yapmadim" dedi. (pastaneye gitmeden önce "ne yapalim" diye sordugumda da "aç degilim" demisti.) tabi hala yemek yiyelim demiyor. ben de peki ac misin dedim. "yani bilmem falan " deyip gecistirdikten sonra sen ac misin ? diye sordu. ben de açim dedim. (normalde bu sekilde cevap vermek tarzim degil ama gercekten cok acikmistim) ben oyle dedikten sonra yemek yiyelim dedi. restoranta geldik. en ucuz menuyu secip yemegimizi yedik. takilmayayim diyorum ama bu tarz davranan insanlardan acayip soguyorum. "yemeğe gidelim" veya burda yemek yenilecek hoş bir restoran var mi" demesini beklerdim. aslinda bu incelik bile degil;olmasi gereken. kaba ve cimri geldi o an ki tavri. cok mu inceliyorum takiyorum bilmiyorum. yemeden içmeden kısmayan kibarliga ve ayni zamanda hayat kalitesine onem veren biriyim. onun da guzel bir meslegi var benim de. o 33 ben 32 yasindayim. onun yuzyuze gorusmemizle ilgili dusunceleri olumlu hatta her firsatta olumlu oldugunu dile getiriyor. ben de olumluymus gibi hissettirdim ona. ama bilemedim 2. gorusmeyi yapsammi? yorum bekliyorum sizden:)

Şindi bu adam sevgilin değil. İlk tanışma için yaşadığın şehre gelmiş. Burda sen ev sahibisin. Yoldan gelmiş insanı kahvaltıya götürmeyi senin düşünmen gerekirdi. Onu ağırlamak senin görevindi, aranızdaki durum netleşince bakardın tavrına sonraki buluşmalarda.Çocuk hala olumlu bakıyorsa öp de başına koy 😂

Şindi bu adam sevgilin değil. İlk tanışma için yaşadığın şehre gelmiş. Burda sen ev sahibisin. Yoldan gelmiş insanı kahvaltıya götürmeyi senin düşünmen gerekirdi. Onu ağırlamak senin görevindi, aranızdaki durum netleşince bakardın tavrına sonraki buluşmalarda.Çocuk hala olumlu bakıyorsa öp de başına koy 😂
oylesine bir arkadas degil sonucta ciddi niyetli, birbirimizi tanima amacli bir araya gelmis insanlariz. ben mi gidecektim onun yasadigi sehire? bu durumda sizde bilirsiniz erkek kizla tanismaya gelir. kahvalti vakti degildi. 14 diye saati belirttim mesajimda. tabiki ben yonlendiririm ama yemek teklifinin ondan gelmesi gerekirdi diye dusundum. ayrica neden opup basima koyayim ?

daha ilk buluşma sakin olun. adam yoldan gelmiş yorgun ve ilk defa bulaşacağı için de şaşkın olabilir. sizin için o kadar yol tepmiş daha ne istiyorsunuz.
şaşkinlik hali yoktu uzerinde. konusurken baya cekingen degildi. sus pus biri degil aksine gayet sosyal biriydi

oylesine bir arkadas degil sonucta ciddi niyetli, birbirimizi tanima amacli bir araya gelmis insanlariz. ben mi gidecektim onun yasadigi sehire? bu durumda sizde bilirsiniz erkek kizla tanismaya gelir. kahvalti vakti degildi. 14 diye saati belirttim mesajimda. tabiki ben yonlendiririm ama yemek teklifinin ondan gelmesi gerekirdi diye dusundum. ayrica neden opup basima koyayim ?
Yeterince düşünceli bulmadım sizi de o yüzden öp de başına koy dedim. İlk buluşma işte, o da ilk defa ortada olmuş bir ilişki yokken dört saatlik yola düşmüş. Tamam siz gitmeyecektiniz ama o da fedakarlık yapmış hakkını yemeyin

Yani heyecanlanmış olabilir. Sizin ilk geldiğinde “kahvaltı ettin mi kahvaltı yapalım” demeniz gerekirdi. Kimse cimri ve düşüncesiz erkeklerden hoşlanmaz ama bence bu konuda siz biraz düşüncesiz davranmışsınız gibi geldi. Ayrıca bence sizde ödeyebilirdiniz şehrinize gelmiş misafiriniz. 2. Buluşmada siz giderseniz daha net fikirler oluşur.

Yeterince düşünceli bulmadım sizi de o yüzden öp de başına koy dedim. İlk buluşma işte, o da ilk defa ortada olmuş bir ilişki yokken dört saatlik yola düşmüş. Tamam siz gitmeyecektiniz ama o da fedakarlık yapmış hakkını yemeyin
ilişki yasandiktan sonra zaten yollara dusulmez. ilk etapta elbette tanisma icin gelinir. benim icin geldi olarak gormuyorum ki o da evlenmeyi dusundugu icin ve ben de onun kriterlerine uydugum icin gorusmeye geldi.

Sizin yerinizde olsam ,ikinizde iş güç sahibi insanlarmışsınız, onca saat onun açım demesini bekleyeceğime , acıktığımda bir restorana gitmeyi teklif eder, istediğimi yer, parasınıda ben karşılar, tavrı hoş gelmediysede bir daha görüşmezdim. Sizin tek hatanız adamın bütün gün birşey yememesine rağmen, size açım dedirtene kadar, restorana gitmeyi teklif etmemesine rağmen, o yemeği yiyip hesabı ona ödetmeniz olmuş; orada yapılacak en güzel hareket en pahalı şeyi şeyi söyleyip surat ifadesine bakar, çıkarkende hesabı ödeyip geçmek olurdı sanırım; ayrıca kadın hesap ödemez tavrına sinir olduğum kadar cebinde akrep olan adama da sinir olurum.

ilişki yasandiktan sonra zaten yollara dusulmez. ilk etapta elbette tanisma icin gelinir. benim icin geldi olarak gormuyorum ki o da evlenmeyi dusundugu icin ve ben de onun kriterlerine uydugum icin gorusmeye geldi.
İlişki yaşandıktan sonra yollara düşülmez mi... bir yaşıma daha girdim.

Ya aslında o sizin yanınıza kalkıp gelmiş normalde ben biri benim yanıma başka yerden gelince yemek ısmarlarım ki (tabi arkadaş vs olduğu icin durum farklı) ilk başta sanki sizin yoldan geldin hadi önce yemek yiyelim demeniz gerekir gibi geldi ödemeyi zaten (not : ilk görüşme olduğu icin , yoksa erkek öder kafasına karşıyım ) o yapar diye düşündüm ama bilemedim daha tecrübeli ablaların yorumlarını merak ediyorum :)

Back
X