ilk buluşma

Eşim benim bulunduğum şehre her geldiğinde bütün hesapları ben ödemiştim. Baştan da şart koşmuştum sen o kadar yol geleceksin ben ödeyeceğim diye. İlk tanıştığımız gün dahil.:KK69: Onun ilk geldiğindeki şaşkınlığını ve tedirginliği hala hatırlıyorum. Mekanları ben seçip planları da ben yapmıştım. Çok da iyi yapmışım. Şimdi evlendik bütün hesapları o ödüyor. :KK53:

Belki de ben kerizim bilmiyorum ama bu durumda ben olsam hic sormadan yoldan gelmis insan ac olur ben ev sahibi sayilirim diye düşünür direk yemege götürürdüm, burdan da o benim karakterimi az buçuk çözerdi... Ben ona gittiğimde yaptığımdan fazlasini ya da aynısını gormedigimde de biterdi... ama konu ne olursa olsun sizinki de güzel bir yol... sana gelen misafir ben açım sana ne pisireyim diyecek, vallahi güzel:)

aylarca telefonda konustuktan sonra yola dusmek sacma manasinda dedim. tanismaya gelen bi insan bu. ne iliskisinden bahsediyorsunuz:KK70:
Evet tanışmaya grlmiş işte olay orda ama siz sanki her halinizle muhteşemmişsiniz, adamı zaten kendinize hayran bırakmışsınız da düğün tarihi almaya geliniyormuşçasına bir tavır içindesiniz😂 Allah rast getirsin hayırlısı

Eşim benim bulunduğum şehre her geldiğinde bütün hesapları ben ödemiştim. Baştan da şart koşmuştum sen o kadar yol geleceksin ben ödeyeceğim diye. İlk tanıştığımız gün dahil.:KK69: Onun ilk geldiğindeki şaşkınlığını ve tedirginliği hala hatırlıyorum. Mekanları ben seçip planları da ben yapmıştım. Çok da iyi yapmışım. Şimdi evlendik bütün hesapları o ödüyor. :KK53:
bu konularla ilhili kotu anilarim oldugundan algida secicilik oldu sanirim bende:) mevzu hesap degil inanin. sadece onun yemek yiyelim mi demesini bekledim

Evet tanışmaya grlmiş işte olay orda ama siz sanki her halinizle muhteşemmişsiniz, adamı zaten kendinize hayran bırakmışsınız da düğün tarihi almaya geliniyormuşçasına bir tavır içindesiniz😂 Allah rast getirsin hayırlısı
nasil anliyorsunuz bilemedim:) yazilarimdan bunu mu cikardiniz:) neyse madem okudugunu yorumlama yetisine sahip degilsiniz gule gule size ;)

onun disinda bi sknti yoksa 2. kere görüsün derim, ufak detaylarda bogulmak pek iyi bi sey degil, diger görüsmedeki tavirlarini da degerlendirmis olursunuz.

bu konularla ilhili kotu anilarim oldugundan algida secicilik oldu sanirim bende:) mevzu hesap degil inanin. sadece onun yemek yiyelim mi demesini bekledim
Ben sizi anladım. Ama beyefendi deplasmanda. Belki de duygusal olarak etkilendi, çekindi. Ortamı ısındırmak cinsiyet hesap vs fark etmeksizin ev sahibinin görevidir bana göre.
Belki de acıktı söyleyemedi. Şimdi hatır hutur yemek yersem bu kadın yemek yemeye gelmişim de onu unutmuşum gibi düşünür dedi? Belki de hiç bir şey düşünemedi. Malumunuz... Erkekler biraz şey... :deli:

Ben sizi anladım. Ama beyefendi deplasmanda. Belki de duygusal olarak etkilendi, çekindi. Ortamı ısındırmak cinsiyet hesap vs fark etmeksizin ev sahibinin görevidir bana göre.
Belki de acıktı söyleyemedi. Şimdi hatır hutur yemek yersem bu kadın yemek yemeye gelmişim de onu unutmuşum gibi düşünür dedi? Belki de hiç bir şey düşünemedi. Malumunuz... Erkekler biraz şey... :deli:
olabilir tabi. :)

mevzu neden hesap odemeye dondu anlamadim? butun hesaplari erkek oder mantiginda degilim. sadece teklif bekledim.
Hesaptan bahsetmiyorum zaten yemek teklifinden bahsediyorum bence gidip pastanede 2 saat oturacaginiza direk yemeğe gitseydiniz siz teklif edip 4 saat yolda kahvaltı yapmış olsa bile acıkmıştır adam.

Ya benim böyle bi tanısma dönemim oldu biriyle her buluşmada karşımda kırıtıp duruyodu ve bu yolla hesabı kaç kez ben ödettim.bir kere demeye gelmiyordu ben vereyim diye.anında peki diyordu.kız gibiydi.bundada öyle bişey hissediyosan kaççç

Hahaha son kısma bayıldım 😂

Evinize gelen misafirin hadi yemek yiyelim demesini mi beklersiniz yoksa hadi yemek yiyelim mi dersiniz? Burda siz ayıp etmişsiniz ne amaçla olursa olsun şehrinize gelen insanı musafir görüp ev sahipliği yapmanız gerekirdi

Merhaba. yaklaşik 2 hafta önce kuzenim bir arkadaşi ile beni tanistirmak istedi. ilk once cocugun fotosunu atti, begendim. benim fotografi da arkadasina atti. arkadasi da begenince biz ilk once telefonda gorusmeye basladik. cunku farkli sehirlerdeyiz ve 4 saat sürüyor mesafe. telefonda gorusurken konusmalarindan ve üslubundan etkilendim. 1 hafta telefonla gorustukten sonra o benim bulundugun sehire geldi ve buluştuk. ben onu gardan aldim. gardan aldiktan sonra bir alişveriş merkezine gittik. saat 14 00 du yani ogle yemegi vakti. sordum ne yapalim diye sen bilirsin dedi ben de pastaneye gidelim dedim. şık bir pastaneye gittik alisveris merkezinin icinde. 2 saat boyunca oturduk cay ictik. ordan sıkılıp çiktik.alisveris merkezine ait teras gibi bi yer vardi orda oturduk derken ben "ne yapalim dedim. o da bilmem dedi. o an ben ondan "yemek yiyelim" demesini bekliyorum. cunku gercekten cok aciktim saat 16 olmustu. ben ona sabah kacta kahvalti yaptin dedim. o da "aslinda ben kahvalti yapmadim" dedi. (pastaneye gitmeden önce "ne yapalim" diye sordugumda da "aç degilim" demisti.) tabi hala yemek yiyelim demiyor. ben de peki ac misin dedim. "yani bilmem falan " deyip gecistirdikten sonra sen ac misin ? diye sordu. ben de açim dedim. (normalde bu sekilde cevap vermek tarzim degil ama gercekten cok acikmistim) ben oyle dedikten sonra yemek yiyelim dedi. restoranta geldik. en ucuz menuyu secip yemegimizi yedik. takilmayayim diyorum ama bu tarz davranan insanlardan acayip soguyorum. "yemeğe gidelim" veya burda yemek yenilecek hoş bir restoran var mi" demesini beklerdim. aslinda bu incelik bile degil;olmasi gereken. kaba ve cimri geldi o an ki tavri. cok mu inceliyorum takiyorum bilmiyorum. yemeden içmeden kısmayan kibarliga ve ayni zamanda hayat kalitesine onem veren biriyim. onun da guzel bir meslegi var benim de. o 33 ben 32 yasindayim. onun yuzyuze gorusmemizle ilgili dusunceleri olumlu hatta her firsatta olumlu oldugunu dile getiriyor. ben de olumluymus gibi hissettirdim ona. ama bilemedim 2. gorusmeyi yapsammi? yorum bekliyorum sizden:)
Bende boyleydim karsimdakini ince eler sık dokurdum bence haklisiniz onun size bi seyler yapalim mi yiyelimmi falan demesi gerekiyordu hep siz yonlendirmişsiniz.Ama heyecani ve yabanci bi sehire geldigini hesaba katarsak ikinci bulusmayi bekleyin derim.

mevzu neden hesap odemeye dondu anlamadim? butun hesaplari erkek oder mantiginda degilim. sadece teklif bekledim.
Ben kesinlikle sizi destekliyorum.
Eşitlik meşitlik derken iyice dengeler değişti. Erkek, ortamın yönlendirmesini kibarca ele almalı. Anlayışlı olmaya gerek yok.

Hesaptan bahsetmiyorum zaten yemek teklifinden bahsediyorum bence gidip pastanede 2 saat oturacaginiza direk yemeğe gitseydiniz siz teklif edip 4 saat yolda kahvaltı yapmış olsa bile acıkmıştır adam.
ben alisveris merkezine girdigimizde ne yapalim simdi diye sordum ve hatta guzel restoranlar oldugunu soyledim ama direkt aç degilim dedigi icin pastaneye goturdum. net bir sekilde ac degilim dedi.

Back
X