43 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Adamın maddi durumuna kapılıp, hareket etmezsiniz umarım.Sevgili arkadaşlar burda kötü evliliğimi bitirdiğimi paylaşmıştım internetten tanışma diye bir konu açtım
Şimdi bir bey efendi ben le tanışmak istiyor hiç konuyu cinselliğe getirmedi hafta hafta sonu için plan yaptık sizce ne yapmalıyım görülmeli miyim? Durumu iyi benden büyük 20 yaşında bir kızı var
Halka açık bir yerde olursa,neden olmasın?Sevgili arkadaşlar burda kötü evliliğimi bitirdiğimi paylaşmıştım internetten tanışma diye bir konu açtım
Şimdi bir bey efendi ben le tanışmak istiyor hiç konuyu cinselliğe getirmedi hafta hafta sonu için plan yaptık sizce ne yapmalıyım görülmeli miyim? Durumu iyi benden büyük 20 yaşında bir kızı var
İkiniz kaç yaşındasınız? Sizin çocuğunuz var mı? Boşanma sebebi hakkında konuştunuz mu? Aman dikkat edin ortalık kötü niyetli kişilerle kaynıyor. Görüşmek istiyorsanız açık ve kalabalık ortamda görüşün derim.Sevgili arkadaşlar burda kötü evliliğimi bitirdiğimi paylaşmıştım internetten tanışma diye bir konu açtım
Sizin önerdiğiniz sitedenGorusmek istiyorsaniz halka acik, kalabalik bir yerde, uygun saatlerde, gidis gelisi kendiniz hallederek gorusebilirsiniz. Sakin ev adresi, isyeri vs bilgisi vermeyin.
Evet Lyanna'nın yazdığı gibi kesinlikle ev , iş adresi bilginizi vermeyin dikkat edin lütfenGorusmek istiyorsaniz halka acik, kalabalik bir yerde, uygun saatlerde, gidis gelisi kendiniz hallederek gorusebilirsiniz. Sakin ev adresi, isyeri vs bilgisi vermeyin.
Dikkatli olun kurnaz olun buluşma esnasında tavırlarını iyi gözlemleyin. Elektrik alacak mısınız o da önemliYaşıtız 43
Yaşıtız 43
Ay olarak büyük ben 82 Ocak o 81Konuda benden büyük demiştiniz
Çocuğum yok dışarda görüşürümSizin çocuğunuz var mı, bu çok önemli? Buluşun buluşnasına ama asla çabucak güvenmeyin.
İşler ciddiye binerse çocuğu sizin için sorun olur mu? Bu çok önemli bir detay bence.Çocuğum yok dışarda görüşürüm
Yok 20 yaşında üniversite okuyor benim için sorun olmazİşler ciddiye binerse çocuğu sizin için sorun olur mu? Bu çok önemli bir detay bence.
anneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyiDikkatli olun kurnaz olun buluşma esnasında tavırlarını iyi gözlemleyin. Elektrik alacak mısınız o da önemli
Ne sormamı önerirsinizdikkatli ol, iyice ölc tart, senin icin önemli seyleri sor
ilk esinden neden bosanmis, cocuk kimde kaliyormus, aralari nasilmis ex ile, bir daha cocuk istiyormuymus, nafaka ödüyormuymus, bu iliskiden beklentisi neymis, hobileri neler vs. Bunlar ilk bulusma icin yeterli sorular olacaktir :)Ne sormamı önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?