İlk buluşma

basarmak

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
290
82
13
43
Sevgili arkadaşlar burda kötü evliliğimi bitirdiğimi paylaşmıştım internetten tanışma diye bir konu açtım
Şimdi bir bey efendi ben le tanışmak istiyor hiç konuyu cinselliğe getirmedi hafta hafta sonu için plan yaptık sizce ne yapmalıyım görüşmeli miyim? Durumu iyi benden büyük 20 yaşında bir kızı var.Haftaya pazar görüşeceğiz .

Son düzenleme:
43 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Adamın maddi durumuna kapılıp, hareket etmezsiniz umarım.

Halka açık bir yerde olursa,neden olmasın?
Mutluluk sizinle olsun

İkiniz kaç yaşındasınız? Sizin çocuğunuz var mı? Boşanma sebebi hakkında konuştunuz mu? Aman dikkat edin ortalık kötü niyetli kişilerle kaynıyor. Görüşmek istiyorsanız açık ve kalabalık ortamda görüşün derim.

Gorusmek istiyorsaniz halka acik, kalabalik bir yerde, uygun saatlerde, gidis gelisi kendiniz hallederek gorusebilirsiniz. Sakin ev adresi, isyeri vs bilgisi vermeyin.
Evet Lyanna'nın yazdığı gibi kesinlikle ev , iş adresi bilginizi vermeyin dikkat edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…