- 20 Kasım 2018
- 13.887
- 52.373
- 598
- 35
40 yasinda adam uygulamada tanisip hic gorusmedigi kadini annesine mi anlatmisanneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yasinda adam uygulamada tanisip hic gorusmedigi kadini annesine mi anlatmisanneme anlttım dedi annesi çok masum birine benziyor üzme kızı demiş ya ciddi kzanova ya cidden iyi
Evet dün annesiydeydi 83 yaşında annesi profil resmimi göstermiş kzanova mı dersin cihangirde oturuyor40 yasinda adam uygulamada tanisip hic gorusmedigi kadini annesine mi anlatmis![]()
Bunların hepsini anlattı eşi herşey de ailesini karıştıyormuş işine bileilk esinden neden bosanmis, cocuk kimde kaliyormus, aralari nasilmis ex ile, bir daha cocuk istiyormuymus, nafaka ödüyormuymus, bu iliskiden beklentisi neymis, hobileri neler vs. Bunlar ilk bulusma icin yeterli sorular olacaktir :)
Yani kazanova mi bilemem de annesine uygulamadan kadin gosteren adam asiri sacma bir sey.Evet dün annesiydeydi 83 yaşında annesi profil resmimi göstermiş kzanova mı dersin cihangirde oturuyor
İlk buluşmada eğer elektrik alırsanız sonlara doğru e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini göstersin. İyice emin olun bekar mı diye e-devlete bakın. Ben 40 yaş üstü erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum. Bekar da olmayabilir. Vukuatli nüfus kayıt örneğini göstersin.Sevgili arkadaşlar burda kötü evliliğimi bitirdiğimi paylaşmıştım internetten tanışma diye bir konu açtım
Şimdi bir bey efendi ben le tanışmak istiyor hiç konuyu cinselliğe getirmedi hafta hafta sonu için plan yaptık sizce ne yapmalıyım görüşmeli miyim? Durumu iyi benden büyük 20 yaşında bir kızı var.Haftaya pazar görüşeceğiz .
Allah korusunYani kazanova mi bilemem de annesine uygulamadan kadin gosteren adam asiri sacma bir sey.
Ben kadin olarak anneme göstermem yani. Daha tanismamisim bile, neden gostereyim, ne alaka.
Eger söylediği dogruysa hala annecigine kosan anasının kucuk kuzusudur bu adam.
Herşeyini anlattı bir UYAP kaldı taksim de yeri var oraya gidince bakalım cinsellik demezse 2. Buluşma olursa sorarımİlk buluşmada eğer elektrik alırsanız sonlara doğru e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini göstersin. İyice emin olun bekar mı diye e-devlete bakın. Ben 40 yaş üstü erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum. Bekar da olmayabilir. Vukuatli nüfus kayıt örneğini göstersin.
Eğer bana güvenmiyor musun diye manipulatif bir cumle kurarsa da "seni daha tanımıyorum bu benim için önemli, bende nüfus kayıt örneğimi sana gösteririm ama senin de vukuatli nüfus kayıt örneğini görmek istiyorum.' deyin.
En fazla bir iki saat kalın. Her şeyinizi hemen anlatmayın. Ama tabi 1 evlilik geçirdim diye bence söyleyin. İlk bulusmada bence boşanma söylenmeli. Sonraki buluşmada da size vatandaş uyap sisteminden neden boşandığını, boşanma aşamasındaki dilekçelerini göstersin. Karşı tarafın dilekçelerine de bakın. Kem küm ederse demek ki yalancı biri..eski eşi ile neden ayrılmış çok önemli. Eğer eski eşini aldatmış ise uzak durun. Eski eşini aldatan sizi de aldatır. Boşanma konusu önemli..
Ve sizden para vs isterse asla vermeyin. Maddi durumunuzu söylemeyin. İlk buluşmada size bunları soruyorsa amacı maaş karti için evlenmektir. Öyle bir evliliğe hiç gerek yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hemen sakın güvenmeyin. Güveni sıfırdan başlatın. O sizin güveninizi kazanmaya çalışsın.
İnstagramı da var orda eşi vs yok sürekli arıyor gerci ben de evliyken eşim sürekli telefondaydıİlk buluşmada eğer elektrik alırsanız sonlara doğru e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini göstersin. İyice emin olun bekar mı diye e-devlete bakın. Ben 40 yaş üstü erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum. Bekar da olmayabilir. Vukuatli nüfus kayıt örneğini göstersin.
Eğer bana güvenmiyor musun diye manipulatif bir cumle kurarsa da "seni daha tanımıyorum bu benim için önemli, bende nüfus kayıt örneğimi sana gösteririm ama senin de vukuatli nüfus kayıt örneğini görmek istiyorum.' deyin.
En fazla bir iki saat kalın. Her şeyinizi hemen anlatmayın. Ama tabi 1 evlilik geçirdim diye bence söyleyin. İlk bulusmada bence boşanma söylenmeli. Sonraki buluşmada da size vatandaş uyap sisteminden neden boşandığını, boşanma aşamasındaki dilekçelerini göstersin. Karşı tarafın dilekçelerine de bakın. Kem küm ederse demek ki yalancı biri..eski eşi ile neden ayrılmış çok önemli. Eğer eski eşini aldatmış ise uzak durun. Eski eşini aldatan sizi de aldatır. Boşanma konusu önemli..
Ve sizden para vs isterse asla vermeyin. Maddi durumunuzu söylemeyin. İlk buluşmada size bunları soruyorsa amacı maaş karti için evlenmektir. Öyle bir evliliğe hiç gerek yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hemen sakın güvenmeyin. Güveni sıfırdan başlatın. O sizin güveninizi kazanmaya çalışsın.
Dediğim gibi ya love bombing yapan bir kazanova ya oda sevilmeyi isteyen biri öpmek vs dedi bu ara konu cinselliğe gelirse kacarım43 yaşında olduğunuz için bence çocuğunun olması sorun değil. Görüşün kafa yapınız uyuşursa devam edin.
Siz garanti iş yapın. Anlatılana güvenmeyin. Eğer anlattığı gibiyse uyaptaki belgeler bunu destekler. Eğer o belgeler anlatilani desteklemezse bence uzatmadan noktayı koyarsınız. En azından zaman kaybı olmaz.Herşeyini anlattı bir UYAP kaldı taksim de yeri var oraya gidince bakalım cinsellik demezse 2. Buluşma olursa sorarım
Eski eşi sürekli arıyor mu? Neden eski eşi sürekli arıyor ki çocukları büyük 20 yaşında, 2 yaşında değil. Elzem bir şey olursa konuşmaları gerekmez mi?İnstagramı da var orda eşi vs yok sürekli arıyor gerci ben de evliyken eşim sürekli telefondaydı
Taksim'de yeri var derken restoran, kafe falan mi?P
Herşeyini anlattı bir UYAP kaldı taksim de yeri var oraya gidince bakalım cinsellik demezse 2. Buluşma olursa sorarım
Resturantı varTaksim'de yeri var derken restoran, kafe falan mi?
Benim eski eşim birilerini arıyordu anlam düşmesi olmuş daha buluşmadım adam beni arıyorEski eşi sürekli arıyor mu? Neden eski eşi sürekli arıyor ki çocukları büyük 20 yaşında, 2 yaşında değil. Elzem bir şey olursa konuşmaları gerekmez mi?
BenimProfil fotosundaki siz misiniz?
Onun mekanina gidiyorsaniz da gozunuz acik olsun. Gecenin sonunda teklif etse bile evinize birakmasini kabul etmeyin.Resturantı var
O da beni sınayacak sonuçta kabul etmem tabi kiOnun mekanina gidiyorsaniz da gozunuz acik olsun. Gecenin sonunda teklif etse bile evinize birakmasini kabul etmeyin.