İlk buluşmada eğer elektrik alırsanız sonlara doğru e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini göstersin. İyice emin olun bekar mı diye e-devlete bakın. Ben 40 yaş üstü erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum. Bekar da olmayabilir. Vukuatli nüfus kayıt örneğini göstersin.
Eğer bana güvenmiyor musun diye manipulatif bir cumle kurarsa da "seni daha tanımıyorum bu benim için önemli, bende nüfus kayıt örneğimi sana gösteririm ama senin de vukuatli nüfus kayıt örneğini görmek istiyorum.' deyin.
En fazla bir iki saat kalın. Her şeyinizi hemen anlatmayın. Ama tabi 1 evlilik geçirdim diye bence söyleyin. İlk bulusmada bence boşanma söylenmeli. Sonraki buluşmada da size vatandaş uyap sisteminden neden boşandığını, boşanma aşamasındaki dilekçelerini göstersin. Karşı tarafın dilekçelerine de bakın. Kem küm ederse demek ki yalancı biri..eski eşi ile neden ayrılmış çok önemli. Eğer eski eşini aldatmış ise uzak durun. Eski eşini aldatan sizi de aldatır. Boşanma konusu önemli..
Ve sizden para vs isterse asla vermeyin. Maddi durumunuzu söylemeyin. İlk buluşmada size bunları soruyorsa amacı maaş karti için evlenmektir. Öyle bir evliliğe hiç gerek yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hemen sakın güvenmeyin. Güveni sıfırdan başlatın. O sizin güveninizi kazanmaya çalışsın.