• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

İlk buluşmada eğer elektrik alırsanız sonlara doğru e-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğini göstersin. İyice emin olun bekar mı diye e-devlete bakın. Ben 40 yaş üstü erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum. Bekar da olmayabilir. Vukuatli nüfus kayıt örneğini göstersin.

Eğer bana güvenmiyor musun diye manipulatif bir cumle kurarsa da "seni daha tanımıyorum bu benim için önemli, bende nüfus kayıt örneğimi sana gösteririm ama senin de vukuatli nüfus kayıt örneğini görmek istiyorum.' deyin.

En fazla bir iki saat kalın. Her şeyinizi hemen anlatmayın. Ama tabi 1 evlilik geçirdim diye bence söyleyin. İlk bulusmada bence boşanma söylenmeli. Sonraki buluşmada da size vatandaş uyap sisteminden neden boşandığını, boşanma aşamasındaki dilekçelerini göstersin. Karşı tarafın dilekçelerine de bakın. Kem küm ederse demek ki yalancı biri..eski eşi ile neden ayrılmış çok önemli. Eğer eski eşini aldatmış ise uzak durun. Eski eşini aldatan sizi de aldatır. Boşanma konusu önemli..

Ve sizden para vs isterse asla vermeyin. Maddi durumunuzu söylemeyin. İlk buluşmada size bunları soruyorsa amacı maaş karti için evlenmektir. Öyle bir evliliğe hiç gerek yok.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Hemen sakın güvenmeyin. Güveni sıfırdan başlatın. O sizin güveninizi kazanmaya çalışsın.
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum bu yoruma. Ben aylar önce boşanmış olduğunu söyleyen biriyle sosyal medyada tanışmıştım ve kendisinden e devlette medeni halini gösteren belge istediğim gün mesajımı görüp beni engelledi ortadan kayboldu.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum bu yoruma. Ben aylar önce boşanmış olduğunu söyleyen biriyle sosyal medyada tanışmıştım ve kendisinden e devlette medeni halini gösteren belge istediğim gün mesajımı görüp beni engelledi ortadan kayboldu.
Çok akıllıca davranmışsınız. Gerçekten bekar olup güven vermek isteyen erkek hemen e- devleti yanınızda açar veya belgeyi gönderir iki saniyede gösterir. Yok t.c kimlik vs herkese veremem hikaye. Gerekirse onu kapatır öyle gönderir.

Zaten sizin örnekte olduğu gibi eğer karşınızdaki evli ise ya hemen ortadan toz olur ya da hemen size bana güvenmiyor musun der manipule etmeye çalışır. Bu en manipülatif cümledir. İnsanları kırmak istemediğimiz için bu cümlenin manipülasyon olduğu anlaşılmaz. Ama aslında amaç kendini sorduğun için kötü hissettirmektir. Kimse kimseye hemen güvenmemeli. O yüzden güveni sıfırdan başlatmak en garantisi.

Evli olduğunu ya da kız arkadaşı olduğunu düşünmüyorum bir resmimi atmıştım instadan beğendiği şarkıyı yapmak isterken duruma atmış safca bi saat falan kaldı karısı sevgilisi olsa parcalar

Aşkım kapışmak aklıma geldi s..pz.. diyesim geldi
Bende önceki konumda bir çavuştan bahsetmiştim miyim dedi karım öldü dedi çocuk bakıcısı ilanı vermiş

Aşkım kapışmak aklıma geldi s..pz.. diyesim geldi
Bende önceki konumda bir çavuştan bahsetmiştim miyim dedi karım öldü dedi çocuk bakıcısı ilanı vermiş
Evet eski konunuzu okumuştum zor şeyler yaşamışsınız ama çok şükür kendinizi kurtarmışsınız. Aşkım kapışmak'ı takip ediyorum. Favori cümlesi: s.ç ağzına ve onun gibi kapya biber yemeyi çok seviyorum :)

Bunların hepsini anlattı eşi herşey de ailesini karıştıyormuş işine bile
Daha tanımadığı bir kadına eski eşinden bahsediyor ve onu kötülüyorsa zaten o noktada ben bu adama şans vermezdim. Ayrıca hiç bir erkek haksız olsa bile benim yüzümden, ben suçluydum demez. Öncelikle eski evliliğine ne kadar saygı duyduğuna ve eski ilişkilerinden bahsedip bahsetmediğine bakın. Basit ama çok önemli noktalar bunlar.

Daha tanımadığı bir kadına eski eşinden bahsediyor ve onu kötülüyorsa zaten o noktada ben bu adama şans vermezdim. Ayrıca hiç bir erkek haksız olsa bile benim yüzümden, ben suçluydum demez. Öncelikle eski evliliğine ne kadar saygı duyduğuna ve eski ilişkilerinden bahsedip bahsetmediğine bakın. Basit ama çok önemli noktalar bunlar.
Kadına kötü demedi benim evliliğimde ailesi yüzünden bitti oda üstün körü dedi başka ülkeye gidelim demiş beni oraya götür demiş gidemezdim dedi bu konuyu kapalım temiz sayfalar açalım dedi

Sevgili arkadaşlar burda kötü evliliğimi bitirdiğimi paylaşmıştım internetten tanışma diye bir konu açtım
Şimdi bir bey efendi ben le tanışmak istiyor hiç konuyu cinselliğe getirmedi hafta hafta sonu için plan yaptık sizce ne yapmalıyım görüşmeli miyim? Durumu iyi benden büyük 20 yaşında bir kızı var.Haftaya pazar görüşeceğiz .
Ben de internetten biriyle konuşuyordum martın başından beri ve internet ortamına o kadar güvenmiyorum ki ve davranışlara da bakaraktan ne fotomu ne numaramı hiçbir şeyimi paylaşmadım ona rağmen takıntılı davrandı düşün. İnternetten biriyle konuşacaksanız bin kez düşünün. Gerçek yüzleri çok sonra ortaya çıkıyor çünkü

Ben de internetten biriyle konuşuyordum martın başından beri ve internet ortamına o kadar güvenmiyorum ki ve davranışlara da bakaraktan ne fotomu ne numaramı hiçbir şeyimi paylaşmadım ona rağmen takıntılı davrandı düşün. İnternetten biriyle konuşacaksanız bin kez düşünün. Gerçek yüzleri çok sonra ortaya çıkıyor çünkü
Yalancı ruh hastası çok herkesle konuşulmuyor

Back
X