• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

Görüşün ama dikkatli olun
Görüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedim

Görüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedim
tüm yorumları okumadım neyi yanlış anladığınızı söylüyor

herşeyi eski eşine mı bıraktın babanların tek evimi var dedi daha görüşmeden
hiç yormayın kendinizi yemeğe falan giderek, ona mı kalmış mal varlığınızı sorgulamak hadsiz herif, üstelik ne alaka niye sorguluyor ne çıkarı varmış sizin mal varlığınızdan.

hiç yormayın kendinizi yemeğe falan giderek, ona mı kalmış mal varlığınızı sorgulamak hadsiz herif, üstelik ne alaka niye sorguluyor ne çıkarı varmış sizin mal varlığınızdan.
çok özür diledi gitmeyim evet içime sinmiyor sonrası olsa bile bişeyin yok diye ezmeye kalkar yazdı işte

Bilemedim siz karar verin ama dikkatte edin

yok gitmeyeceğim baktı bende para yok birazda tombulum yatağa da atamayacak balık yedirmek istemedi parasına kıyamadı ben de gitmiyorum başka saf bulsun
Bence kendisi fakir, ona bakcak parasını yiyecek birini arıyor. Bide kadın çokmuş, hangi akıllı kadın para yedirir ya. Neyse eleye eleye düzgün biri buluncak artık.

Back
X