- 10 Mayıs 2025
- 284
- 77
- 13
- 43
neyse eledim başka birisi olursa olur olmazsa şu an gerek yokLaf lafı açınca da kadın paramı yedi derler şu rezilliğe bak ya. Daha buluşmadan bile evin mi var paran mı var muhabbetine giriyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse eledim başka birisi olursa olur olmazsa şu an gerek yokLaf lafı açınca da kadın paramı yedi derler şu rezilliğe bak ya. Daha buluşmadan bile evin mi var paran mı var muhabbetine giriyorlar![]()
artık erkekler prenses direk kadının parasına göz dikiyorlarLaf lafı açınca da kadın paramı yedi derler şu rezilliğe bak ya. Daha buluşmadan bile evin mi var paran mı var muhabbetine giriyorlar![]()
Görüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedimGörüşün ama dikkatli olun
tüm yorumları okumadım neyi yanlış anladığınızı söylüyorGörüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedim
herşeyi eski eşine mı bıraktın babanların tek evimi var dedi daha görüşmedentüm yorumları okumadım neyi yanlış anladığınızı söylüyor
hiç yormayın kendinizi yemeğe falan giderek, ona mı kalmış mal varlığınızı sorgulamak hadsiz herif, üstelik ne alaka niye sorguluyor ne çıkarı varmış sizin mal varlığınızdan.herşeyi eski eşine mı bıraktın babanların tek evimi var dedi daha görüşmeden
çok özür diledi gitmeyim evet içime sinmiyor sonrası olsa bile bişeyin yok diye ezmeye kalkar yazdı iştehiç yormayın kendinizi yemeğe falan giderek, ona mı kalmış mal varlığınızı sorgulamak hadsiz herif, üstelik ne alaka niye sorguluyor ne çıkarı varmış sizin mal varlığınızdan.
Bilemedim siz karar verin ama dikkatte edinGörüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedim
kıro biraz işteBilemedim siz karar verin ama dikkatte edin
İçine sinmediyse buluşmakıro biraz işte
bişey yapamaz da kıro kıro konuşup canımı sıkar anca ama mavi ıstakoz vs hazırlatacak bi bakıp dönesim var mekanı biliyorum kendim gider dönerimİçine sinmediyse buluşma
Sen bilirsinbişey yapamaz da kıro kıro konuşup canımı sıkar anca ama mavi ıstakoz vs hazırlatacak bi bakıp dönesim var mekanı biliyorum kendim gider dönerim
daha pazara çok var tutumuna bakar gidip oturup dönebilirim mekan bilindik anca konuşur işteSen bilirsin
aslında sinmiyor daİçine sinmediyse buluşma
Aaa yoksa bu adam oyle mi dedi? Pazar bulusma yok mu?monicatak
domdom12
Stemina
Lyanna Mormont bir de demezler mi istesek başka kadın yok mu diye bulsunlar madem bu kadar kolaysa
yok gitmeyeceğim baktı bende para yok birazda tombulum yatağa da atamayacak balık yedirmek istemedi parasına kıyamadı ben de gitmiyorum başka saf bulsunAaa yoksa bu adam oyle mi dedi? Pazar bulusma yok mu?
Para muhabbetini açtığı an konuşmayı kesmeliydinyok gitmeyeceğim baktı bende para yok birazda tombulum yatağa da atamayacak balık yedirmek istemedi parasına kıyamadı ben de gitmiyorum başka saf bulsun
Bence kendisi fakir, ona bakcak parasını yiyecek birini arıyor. Bide kadın çokmuş, hangi akıllı kadın para yedirir ya. Neyse eleye eleye düzgün biri buluncak artık.yok gitmeyeceğim baktı bende para yok birazda tombulum yatağa da atamayacak balık yedirmek istemedi parasına kıyamadı ben de gitmiyorum başka saf bulsun