Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman başlarım onlarin doğusuna da Avrupasina da. Yeni schengen üyesi olmus kalkmis benden doktor imzalı sağlık raporu istiyor. Napicam ulkenize hastalik mi yayacagim.
Zaten ben vize alirken bahar havasi olan ulkede ben gittim kar fırtınası oldu, -15te kıçım dondu kardan buzdan penguen gibi yurudum. Adamla da olmadi. Ayh ahshdhd
Aman başlarım onlarin doğusuna da Avrupasina da. Yeni schengen üyesi olmus kalkmis benden doktor imzalı sağlık raporu istiyor. Napicam ulkenize hastalik mi yayacagim.
Zaten ben vize alirken bahar havasi olan ulkede ben gittim kar fırtınası oldu, -15te kıçım dondu kardan buzdan penguen gibi yurudum. Adamla da olmadi. Ayh ahshdhd
Görücü usulü bu değil ya sadece bir akrabanız herhalde kuzeniniz vs. sizden bahsetmiş instagramdan ekleşmişsiniz. Görücü usulü çok başka bir şey ya. Ayrıca haftada bir ot içmek bağımlılığa giriyor, vitamin almıyor ot bu. Senin icin gerçekten sorun değilse Fas'a gelsin işte tanışın. Bütçesi hiç olmasa teklif etmez başkasının cebini bukadar düşünme.