İlk buluşma

görüşmeye?

• Gelsin 😍😜

OY: 5 55,6%
  • Gelmesinn 🫣🙄

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
Konuya gelecek olursak adam zaten sizin yanınıza gelmeyi teklif etmiş ama siz maddi açıdan dolayı reddetmişsiniz. Sizin düşündüğünüzü zaten eminim o da düşünmüştür ona yük olsa ya da zorlayacak bir miktar olsa gelmeyi teklif etmezdi gerçekten tanımak istiyorsanız keşke o sıra kabul etseydiniz.
yani laf arasında param yok vs bikac kere demisti önceden o yüzden kendini zora sokmasını istemedim

Size fotoğraf mı attı yoksa pantolon üzerinden mi baktınız djdjdjdjdh bu konu beni bir yükseltti ya. Flörtümle görüşürken üstüne atlamasam bari. Boy takıntısı sizin için ileride de sıkıntı olur gibi duruyor. O yüzden eğlenmeye bakın gerisini boşverin.
Hahahah e sıkkı hepsi. beni de yükseltiyo kendisi maalesef o da ayrı bi dert zaten 5 aylık bi birikmişliğim var akjfjdjsjjdfa
İsin kötüsü oldugumdan uzun durduğumu söyler herkes. gercekten benden uzun erkeklerin yanında bile yapılı duran biriyim minyon olsam hic takmazdım belki

Ya senin onceki konun habire yurtdisinda karsilastigin ama bir turlu sonuc alamadigin yabanci erkek arkadas hikayesiydi degil mi?

Cok civcivli konuydu hatirliyorum ben.

Yalniz 1.65 boyundaki bir erkegin big di*k enerjisi verdigini ben hic cozemedim simdi, nedir bu enerji, nasil aldin?

Ya senin onceki konun habire yurtdisinda karsilastigin ama bir turlu sonuc alamadigin yabanci erkek arkadas hikayesiydi degil mi?

Cok civcivli konuydu hatirliyorum ben.

Yalniz 1.65 boyundaki bir erkegin big di*k enerjisi verdigini ben hic cozemedim simdi, nedir bu enerji, nasil aldin?
tam olarak öyle degildi ama dogru hatırladınız. unutamıyorum diye acmıstım ama oluru yoktu zaten kabullendim artık. civcivli ne demek 🫣
Tavrı konusma tarzı erillik ve foto ile aldım 😬

merhaba
görücü usulü ile yurtdışında yaşayan bir çocukla konuşmaya başlamıştım. 1 yıl önce birkaç ay konuştuk video call vs yaptık. O sıra benim başka bi ülkeye 3-4 aylığına gitme durumum oldu. Dedi ki ben de oraya geleyim artık yüz yüze görüşelim duruma bakalım sevgili olalım vs. Ben de düşündüm ve istemedim gelmesini. çok masraflı olacaktı onun için, ya birbirimizden reelde çok hoşlanmazsak diye öyle büyük bi harcamaya girmesini istemedim. O ülkede geçireceğim zamanı, yaşayacağım deneyimleri feda etmek de istemedim.
Bu olaydan sonra konuşmayı kestim. Baya hoşlanmıştım aslında. Benimle aynı boymuş (165) ama Big dick energysi var (sadece enerjisi de değil sfjfjjs) Çekici geliyor kafalarımız uyuşuyor. sivri zekalı eğlenceli bi tip, ben bayık durgun erkek sevmiyorum. Bazı insanlarla hissedilir ya çok iyi seks yapacagınızı bilirsiniz yani ajfjd öyle bi çekim var ortada. Aile kurmak istiyor. Mimar tiny house filan tasarlıyor calıskan biri ama hayatını tam oturtmus degil gibi 2 mortgage ödüyomus. Müslümanım ama practice etmiyorum diyor akfjjd dövmeli piercingli, bazen alkol kullanıp ot icen biri. benim icin sorun degil ama ailemin pek makul bulacağı biri de degil.
Önceki konumda yazmıstım, ben gittigim ülkede biriyle görüstüm hatta dönünce onu unutamamıştım, kimseyle görüşesim gelmiyordu. Ama üstünden 5 ay geçmiş, artık bu düşünceleri bırakmanın zamanı gelmişti. oradaki çocuğa da bir daha yazmamaya karar vermiştim.
Neyse bu görücü tanıstıgım çocuk da yakın zamanda tekrar yazdı bana. Benimle konusmadıgın sürecte cok üzüldüm seni cok özledim hep düsündüm dedi. Ben türkiyeye gelicem görüşür müyüz dedi. Ben de olabilir dedim. Üstüme alınmadım ama “Sadece senin için gelicem akrabalarımı zaten önceki geldiğimde gördüm. istiyosan başka ülkede buluşalım”dedi. Ben de önümüzdeki ay fasa gidicem 2 haftalığına. Onu söylemiş bulundum. Oraya geleyim o zaman dedi (onun için de baya daha ucuz oluyor).
Niyetinin ciddi oldugunu diyor hep bu arada, “ben eğlenmeye gelmiyorum. eglenmek istesem burada birini bulurum, eminim sen de kolayca bulursun. Ciddi degilsen bosver” filan diyor. Önceki yaptıgın gibi son dakika gelme demeyeceksin dimi falan diyor. 😅
Ben fas’a da tek basıma gidecektim, genelde hostelde kalırım insanlarla tanışırım falan böyle gezmeyi seviyorum. Birini peşime takıp rahatımı da bozasım gelmiyor bir yandan. Ama bu çocukla da yüz yüze görüşüp olurumuz gerçekten var mı görmek de istiyorum. Bana latin amerikaya gel dedi ama bu sefer de benim için çok masraflı oluyor, o kadar bütçem yok maalesef. Fastan sonra uzun süre de tatile gidemem gibi gözüküyor.

Sizce ilk buluşma için 3. bir ülkede bu şekilde görüşmek mantıklı mı? Siz olsanız tatil planınıza dahil eder miydiniz? Yoksa başka ortak bi plan mı yapardınız? (bu ihtimal biraz zor görünüyor)
Bırak adam Türkiye’ye gelsin niye ısrarla başka ülkede buluşmaya çalışıyorsunuz orasını anlamadım. Adam zaten sizinle görüşmeyi çok istiyor ve nerde görüşeceğinin de pek önemi yok bunu önemseyen sizsiniz. Bu kadar önemsemeyin görüşün gitsin. Parası olmayan zaten illa ki görüşelim demez. Siz kendi bütçenizi düşünün, boş verin karşı tarafı

Ot içen birine bulaşmazdım. Ot partileri vs de yapıyordur eğer siz de içerim derseniz olur öbür türlü başınız çok ağrır
ben sigara bile icemeyen biriyim sjsj. Otu 1-2 defa denemisligim var o kadar. Alkol de kırk yılda bir. Bırakmalısın saglıgın icin diyorum bıraktım zaten sadece cumartesileri kullanıyorum diyoe 🫥

Hahahah e sıkkı hepsi. beni de yükseltiyo kendisi maalesef o da ayrı bi dert zaten 5 aylık bi birikmişliğim var akjfjdjsjjdfa
İsin kötüsü oldugumdan uzun durduğumu söyler herkes. gercekten benden uzun erkeklerin yanında bile yapılı duran biriyim minyon olsam hic takmazdım belki
Bu ilişkiden ciddi ilişki çıkmaz bence. Bağımlı olma ihtimali yüksek. İkiniz de ayrı ülkedesiniz. Ayrıca boy olarak da sıkıntı. Aşık olup sevseniz bile ,o büyü bozulunca boyuna takma olasılığınız da var. Bence Türkiye'ye ya da Fas'a gelsin, sizin planınıza uyum sağlasın , siz kendinizi masrafa sokmayın.

Yaaa cok güzel anılar 😍
İcim rahatladı yorumunuzu okuyunca. Ben genelde “ay çok ayıp olur” kafasında bi seyleri kendime zehir eden bi insanımdır 😅 eğer cocuktan hoslanmazsam da o kadar yol geldi diye kendimi zorlarım biliyorum. O yüzden karar verememistim. Ama simdi görüsmezsek de baska plan yapabilsek bile aylar sürecek uzaktan mesaja video calla devam filan… o da cazip gelmedi.
O zaman bastan anlasalım uyusamazsak ikimize de zehir olmasın ayrı devam ederiz gibisinden bi konusma yapayım. Cok geriliyorum ya 😬
niye ayip olsun ki?
ayip olmasin diye kimseyle sevişecek degilsin
bu bir risk, o da senin icin fasa gelerek kendi payina dusen riski alacak
onun seciminin derdi sana dusmez yani senlik birsey yok.
hic boyle düşünme bile.
görüş, baktin olmadi sehir degistir. sonra ne ayip olacak zaten konusmayi kesmis olacaksin. o da akillanir seyinin pesinden tanimadigi kiz icin sehir degistirmez bundan sonra:)
olay senlik degil.
dedigim gibi ben daha once defalarca bulustugum ve cidden cok etkilendigim adam icin düşünmüştüm olmazsa yunanistan biletk alirim ona diye (harem demisim, esenler otogariydi). yapacak bir sey yok yani velev ki adam geldi o elektrik yok neden 2 haftamı donunce konusmayi kesecegim adam icin heba edeyim ya da neden ayip olmasin diye artik cekim hissetmedigim bir adamla yakinlasayim ki?
adam beni parayla tutmadi ya tabii ki ilgim hissim yoksa kapi orada yani
artik otuzlarina geliyorsun, ona ayip olur buna ayip oluru falan birakmaya calis.
en onemli sey kendine ayip olmasin:)

*ha ben her hafta ot alan birisiyle gelecek kurma hayalinde olmazdim, o ayrı

ben sigara bile icemeyen biriyim sjsj. Otu 1-2 defa denemisligim var o kadar. Alkol de kırk yılda bir. Bırakmalısın saglıgın icin diyorum bıraktım zaten sadece cumartesileri kullanıyorum diyoe 🫥
Bırakmıyorlar bu net ne alkolü ne de otu bırakır. Benim sevgilim alkol alıyordu ben de sevmiyodum. Azaltmaya vs çalıştı sonra bir gün baktım sarhoş olmuş saçma sapan. Alkol büyük bir sorun değil benim için cozutmadıkça. Ama ot bence sorun. Yurtdışında çok yaygın.

Oooo siz de aynı benim gibi sigara içmeyen birisiniz. Kesinlikle olmaz bu iş. Bırakmaz o bırakırım ya da sadece haftada 1 dese bile. Sadece takılmalık olur bu ilişki.

Oooo siz de aynı benim gibi sigara içmeyen birisiniz. Kesinlikle olmaz bu iş. Bırakmaz o bırakırım ya da sadece haftada 1 dese bile. Sadece takılmalık olur bu ilişki.
Bana da öyle geliyor ama sen eğlenmeliksin evlenmelik değilsin dedim diye baya bozuldu akdjfjsj ben ciddiyim sen ciddi degilsen beni bosuna oralara getirme filan dedi

Bırakmıyorlar bu net ne alkolü ne de otu bırakır. Benim sevgilim alkol alıyordu ben de sevmiyodum. Azaltmaya vs çalıştı sonra bir gün baktım sarhoş olmuş saçma sapan. Alkol büyük bir sorun değil benim için cozutmadıkça. Ama ot bence sorun. Yurtdışında çok yaygın.
Evet bildigim kadarıyla legal bi de orada. Ben de düsündüm de ev ot kokacak falan hic cekilmez

Bana da öyle geliyor ama sen eğlenmeliksin evlenmelik değilsin dedim diye baya bozuldu akdjfjsj ben ciddiyim sen ciddi degilsen beni bosuna oralara getirme filan dedi

Evet bildigim kadarıyla legal bi de orada. Ben de düsündüm de ev ot kokacak falan hic cekilmez
Ot olayına çok masum bakıyorsunuz:) evin ot kokmasından ibaret değil tabiki olay. Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz peki karar verdiniz mi?

Ot olayına çok masum bakıyorsunuz:) evin ot kokmasından ibaret değil tabiki olay. Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz peki karar verdiniz mi?
evet ot cok yaygın, ünide arkadaslarımın hepsi kullanırdı. legal olan yerler var, tıbbi kullanımı da var ve bagımlılık yapıcı etkisi yok diye o konuya olumsuz bakmıyodum. gerci beyin gelisimine olumsuz etkisi var diye okumustum.
hatta ona da dedim bagımlılık yapmıyor ki bırakırsın diye. yapmıyo muu öyle bi yapıyo ki dedi :( kısır olursun bak bırak dedim en son skjfjs

niye ayip olsun ki?
ayip olmasin diye kimseyle sevişecek degilsin
bu bir risk, o da senin icin fasa gelerek kendi payina dusen riski alacak
onun seciminin derdi sana dusmez yani senlik birsey yok.
hic boyle düşünme bile.
görüş, baktin olmadi sehir degistir. sonra ne ayip olacak zaten konusmayi kesmis olacaksin. o da akillanir seyinin pesinden tanimadigi kiz icin sehir degistirmez bundan sonra:)
olay senlik degil.
dedigim gibi ben daha once defalarca bulustugum ve cidden cok etkilendigim adam icin düşünmüştüm olmazsa yunanistan biletk alirim ona diye (harem demisim, esenler otogariydi). yapacak bir sey yok yani velev ki adam geldi o elektrik yok neden 2 haftamı donunce konusmayi kesecegim adam icin heba edeyim ya da neden ayip olmasin diye artik cekim hissetmedigim bir adamla yakinlasayim ki?
adam beni parayla tutmadi ya tabii ki ilgim hissim yoksa kapi orada yani
artik otuzlarina geliyorsun, ona ayip olur buna ayip oluru falan birakmaya calis.
en onemli sey kendine ayip olmasin:)

*ha ben her hafta ot alan birisiyle gelecek kurma hayalinde olmazdim, o ayrı
“artik otuzlarina geliyorsun, ona ayip olur buna ayip oluru falan birakmaya calis. en onemli sey kendine ayip olmasin:)“
Aah ah. Bu benim biraz düzelmis halim iste, önceki halimi siz düşünün 😬 Daha son 1 yıldır filan bu kafa yapısına gelmeye, hayır diyebilmeye basladım. Duygusal manipülasyonla her seyi kabul edebilecek kıvama gelen salak biriydim. Hatta bi ara ciddi ciddi terapi almayı düşündüm. Son zamanlarda spora basladım kendime yöneldim o da iyi geldi.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için 💞🥰

Gelin ata binmiş ya nasip demiş yaşlarınız çok büyük değil baştan bu derece evlilik muhabbeti saçma. Bir sevgilim tanıştıktan kısa bir süre sonra bana tektaş filan atıyor. Daha tanımıyoruz birbirimizi 20 li yaşlardayım nasıl heyecanlandım ay dedim niyeti ciddi. Sonra beni aldatmıştı. Ve bence benden cinsel anlamda faydalanmak için yapmıştı. Bir erkek bunu sürekli dile getiriyosa bir sorun olabilir dikkat edin.

benim anlamadığım adamın bir şeyi mi büyük iri mi ne anlamadım o konuyu ingilizce yazıldığı için. bizim dilde anlatır mısın adamın nesi büyük?
şeyi büyük iste bacim.konu sahibi canli camli gormemis ama büyük olduguna emin. demek ki adam nude atmis
görücü usulü tanismalar icin ilginc bir adım
ustelik konu sahibi tesettürlü bir hanimefendiydi en son
🙄🙄🙄
yani bilmiyorum, sevişmeye okeyim ama netten ç.künu cekip yollayanlara karsi olumlu duygularim yok

Back
X