İlk buluşma

görüşmeye?

• Gelsin 😍😜

OY: 5 55,6%
  • Gelmesinn 🫣🙄

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
Ben sağ koltuktan sol koltuğa geçmeye üşeniyorum. Hey gidi gençlik hey. :olamaz:Mutfaktan su alacak mecalim yok sizin heveslere bak :skandal:

Skjfjdjs 🤫😅

Benim üstüne bi de yumurtlama dönemim. O yüzden sağlıklı düşünemiyo muyum acaba diye konu açtım 😂😂😂😂 hiç iyi değilim
Ben normalde de öyleyim ama reglken gerçekten libido daha da yükseliyor. Her kadında aynı değil tabi. Kimisi o kadar çok sancı çekiyor hatta hastanelik oluyor ki( cinsellik düşünecek halleri olmuyor) hormon dalgalanmaları ruh halini de çok fazla etkiliyor. Yumurtlama döneminde bedenimiz " hadi git seviş, rahatla, yap bir çocuk, çoğal" diye baskı uyguluyor gibi. Ama buna rağmen konuştuğum erkeğe karşı kendimi çok iyi gizleyebilirim. Kendimi hazır hissedince zaten isteğimin yüksek olduğunu belli ediyorum. Sınırları bilmek önemli. Neyi nasıl, ne kadar yaşamak istiyorsanız size kalmış ama dediğim gibi haftada 1 ot içen biriyle ömürlük ilişki olmaz.

ben olsam ben de öyle yapardim.
kendi nisanlimla da tanistik, sonraki tum bulusmalarimiz baska baska seyahatlerde oldu, türlü aksilikler yasadik çözdük falan birbirimizin sorun cozme bicimini , stres yonetimini ilk zamandan gormus olduk ve pek cok mutlu anı biriktirdik.
geldiginde de eger icine sinmezse yola tek devam edeceğini soylersin. Bu ayip zor birsey degil ki. hatir gönül icin ilgini cekmeyecek biriyle 7 gun gecirecek degilsin. biz de takildigimiz dönemde 5 ay kadar gorusmemistik sonra o 2 haftaligine tatili var diye gelmek istemisti. Ben de gel dedim ama öte yandan düşündüm 5 ay cok uzun bir zaman ya büyü bozulduysa, artik birsey hissetmezsem mecburiyetten iki hafta gecmez diye. soyle bir cozum buldum. geldiginde ilk 3 gun sehirde kalalım, o vakit anlayayim. baktim oluru yok haremden yunanistana kalkan otobusler var biletini alayim yunanistana gitsin tatiline orada devam etsin :) adami g.t gibi ortada birakmayayim diye düşündüm. ciddi ciddi biletleri arastirdim. ama sogumamisim, devam ettik🥰
ayni sekilde eskiden bir tatilde tanistigim sokak müzisyeni bir cocuk vardi, beraber sokak muzigi yapmistik sahilde sabahlamistik falan cok guzeldi. onunla ikinci kere görüşmek icin plan yapmistik, cocuk bir geldi tam bir mal degnegi. meger bi tatil illuzyonuyla onu kaliteli bir sey sanmisim. daha bir gun geçirmeden söyledim yani devam etmek istemeyecegimi, tek devam ettim.
o da mal olmasaymis 😅
bazen kiz arkadaşlarimla da tatil planlayip gerçekten artik zevk almaz sinir olur hale gelince onlardan ayrildigim olmustu gecmiste.
zorla degil ya:) sen de git eglen
baktın olmuyor baybay de sehir degistir:)
"son dakika iptal" secenekli oteller tut nolur nolmaz
Su kafa yapısına gelmek istiyorum ya nolur 777

Allah başka dert vermesin. Alt üstü adamla bir kere görüşüp duruma bakacaksınız. Yok o ülkede mi buluşalım yok bu ülkede mi buluşalım. Cevabı söylüyorum türkiyeye yanınıza gelsin bir kahve iç sonra karar ver. Neyi bu kadar dert ettin ?

Allah başka dert vermesin. Alt üstü adamla bir kere görüşüp duruma bakacaksınız. Yok o ülkede mi buluşalım yok bu ülkede mi buluşalım. Cevabı söylüyorum türkiyeye yanınıza gelsin bir kahve iç sonra karar ver. Neyi bu kadar dert ettin ?
amin hepimize. dogru aslında ama benim icin cok masrafa girecek olması düsüncesi beni geriyor. geldikten sonra da begenmedim geri git diyemeyecegime göre. maddi olarak cok rahat olmadıgını da biliyorum ve trye gelmesi epey masraf. tesekkürler yorumunuz icin

amin hepimize. dogru aslında ama benim icin cok masrafa girecek olması düsüncesi beni geriyor. geldikten sonra da begenmedim geri git diyemeyecegime göre. maddi olarak cok rahat olmadıgını da biliyorum ve trye gelmesi epey masraf. tesekkürler yorumunuz icin
neden? sen senin icin hicbir masrafa girilmeye layik olmayan bir kadin misin?
ustelik söz konusu ailesinin cep harcligiyla gecinen bir genc degil, döviz kazanan ve parasi kiymetli olan koca bir adam.
terapistten vazgectim spora basladim demissin ama bence sporu birak terapiye basla:)
valla bak uzaktan bakan bir göz olarak ihtiyacin var gibi görünüyor

*bunu yerme olarak düşünme, ben de terapiye gittim kac defa , maddi durumum duzelsin cok isterim duzenli gitmeyi

neden? sen senin icin hicbir masrafa girilmeye layik olmayan bir kadin misin?
ustelik söz konusu ailesinin cep harcligiyla gecinen bir genc degil, döviz kazanan ve parasi kiymetli olan koca bir adam.
terapistten vazgectim spora basladim demissin ama bence sporu birak terapiye basla:)
valla bak uzaktan bakan bir göz olarak ihtiyacin var gibi görünüyor

*bunu yerme olarak düşünme, ben de terapiye gittim kac defa , maddi durumum duzelsin cok isterim duzenli gitmeyi
estagfirullah bana da bazen öyle geliyor sonra ona hem üseniyorum hem bütçe ayırasım gelmiyor bi sekilde yuvarlanıp gidiyorum nasılsa diyorum. dısarıdan bakıs kıymetli tesekkür ederim. önceden asırı degersizlik hislerim basarı kaygım sınır koyamama hayır diyememe durumlarım vardı. hatta flört bagımlısı mıyım diye düsündügüm bile oldu. biraz daha iyi hissediyorum o konularda yasla da ilgili heralde. ama yine birinden cok hoslansam sevsem eskiye döner miyim diye korkmuyor da degilim. bekara es bosamak kolay dedikleri gibi 😬

Bu dil neyce arkadaşlar? Ayrıca görücü falan ama ülke ülke çok rahat geziliyor anlaşılan çok değişik bir konu

Türkiyeye tatile gelmicek misiniz, zamanları ayarlayın burda buluşun.

Big d**k energy nedir Allasen nerden anlaşılıyor mesela jgfghjk
hissi kablel vuku 🙊 ben trdeyim, o da yıllardır ilk kez gelmis. tekrar gelme planı yok ben istemezsem
Bu dil neyce arkadaşlar? Ayrıca görücü falan ama ülke ülke çok rahat geziliyor anlaşılan çok değişik bir konu
aracılık falan yazmalıydım heralde. aracı akraba yoluyla instadan eklestik aslında o kadar. 😅

Sigara kullanmayan kadın 🤝🏻 muptezel adam ilişkisi. Been there done that :D

Ben yurtdisinda bulusma riskine girmezdim acikcasi. Kafam uymazsa adami ekmeye calis, baska yer bul, tum programini degistir falan zor benim için (dedi ve adamla gorusmek icin 10 gun yurtdisinda adamda kaldi. Hakikaten yaptigimla soyledigim tutmuyor ahshd). Iyi ki de gitmişim ama. 10 gun ayni evde gecirince cok iyi tanidik birbirimizi.

Yani adam sarmasa programi degistirmek ve bunu ayip olmasin diye yapmaktan kaçırmamak zor gelmiyorsa gorusun gitsin.

Fas'tan once birkac gun Türkiye'ye gelme imkank var mi? Sararsa beraber gecersiniz Fas'a.

Back
X