- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi MissLavinia
-
Evt buluşmadan sonra yazıcam demiştim..:1hug:
Şöyleki buluştuk ben yine heyecanlıydım ama hiç bu kadarını beklemiyorum yaa akannehir
Şuanda şoktayım hala evt evt şoktayım ben akannehir
Buluştuk parkta sonra bi cafeye geçtik güzel güzel konuşuyoruz..İşte aradan biraz zaman geçti ben aslında emin olmadığımı,daha önceden yaşadığım şeylerden çok üzüldüğümü, bundan sonra üzülmek istemediğimi söyledim,ama seni reddetmek istemedim dedim, o da anlayışla dinledi beni..İlk gördüğü günden beri seviyomuş bilmiyorumkismile
Neyse elini uzattı tuttum öyle oturduk, yine konuşuyoruz öyle..
Sonra yanıma oturdu ve sarıldı..Biraz zaman sonrada yanağımdan öptü..Çok samimi davrandı ben tedirgin oldum tabi daha önce böyle şeyler yaşamadım pek..
Öyle bildiğin sarılarak oturduk müzik dinledik konuştuk arada..
Sonra öpecekti geri çekildim fln ama en sonunda öptü ve ben hiç bişey yapamadım kaydirigubbakcemile
Kendimi kötü hissediyorum ben yaa eyvahedigeldismile
Çok hızlı gidiyosun daha ne kadar oldu tanışalı dedim, ben seni tanıyalı 1 ay oldu dedi(beni ilk gördüğü günden beri yani a.s)
Sonra çıktık elele yürüdük fln, kulağıma şarkı fln söyledi, kötü biri değil ama çok samimi davranıyo hiç alışkın olmadığım şekilde gelişti :sm_confused:
Akşam mesajdada dedim çok şaşırttın beni aşırı samimisn fln dedim..Oda evt bende bu kadar beklemiyodum ama seni önceden beri tanıyo gibiym ne bilim öyle hissettim, üzdüysem özür dilerim dedi..Bende yok üzmedin tmm dedim....
Ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin şuanda bildiğin sevgiliyiz yani..Ama çok şaşkınım, bitirmek istemiyorum ama böylede kalamam konuşcam bi sonraki buluşmamızda ama nasıl anlatıyım ya
Çok uzun yazmışım ben yeni farkediyorum :kedi:
çapkının önde gideni :jeyyar:
ayrıldığın zamanda yaz olur mu merve
Lise sonda dershanaye gidiyorsan sanırım üniversite sınavına gireceksin. Ben asla bu tür şeyleri eleştiren filan bir insan değilim, yaşına uygun cici flörtler bunlar ve sağlıklı gelişimin için de gerekli. Ama keşke birkaç hafta sabretseydin. Bir ilişkinin ilk günleri nasıldır bilirim, şimdi sınava nasıl konsantre olacaksın?
rahatsiz oluyorsan davranislarindan acik acik soyle ve bidaha yapmam deyip yine ayni sekilde devam ederse o zaman belli olur niyeti yerimseniben
En çok düşündüğüm konulardan biride bu zaten..
Ama şöylede bişi var ona aşık değilim..
Uzun zaman birine takılı kaldm ve onu unuttum artık..Ve karşıma o çıktı, denemek istedim..Uzun zamandır reddediyodum bi şans vermek istedim ama çok şaşkınım akannehir
İlerki günlerde belli olucak, ama 1 yılım kaldı sınava, ve eğer böyle giderse erken biticek
Ha bir yılın kaldıysa tamam, ben bu sene yani birkaç gün sonra sınava gireceksin sandım.
Offf çok sakinleştim sayendee ohaoldumsmile
Öylemi diosun yani bırakmalımıym?
Bi sonraki buluşmamızda doğru dürüst konuşcam.
Eğer niyetin buysa ben böyle biri değilim sana güvenmemi istiyosan bidaha böyle davranma dicem..akannehir
çapkının önde gideni :jeyyar:
ayrıldığın zamanda yaz olur mu merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?