İlk buluşma :)

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
318
Ya kızlar ben uzun zamandır düzenli bi ilşki yaşamıyorum.Yani sürekli reddediyodum herkesi, çünkü birine takılmıştım.Ama olmadı ,onun için çok ağladım, ama artık onu fazla görmediğim için unutuyorum..
Neyse ben lise sondayım, dersanemde bi çocuk var sürekli bana bakıyodu farkediyodum, hiç konuşmadık ama..Bende bakıyorum ama aslında duygularımdan emin değilim..
Bugün ortak arkadaşımız olan biriyle telefonumu istedi bende verdim :kedi:
Mesajlaşıyoruz hala, o buluşmak istiyo, şuan dersane tatile girdiği için orda görüşemicez çünkü..
Ve ben ilk buluşmada ne yapıcam ne konuşcam bilmiyorum :kedi:
Herkes mi böyle olur yoksa ben mi böyleyim bilmiyorum..
Aslında yazışırken çok rahatım ama yüzyüze konuşurken...akannehir
Ne konuşulurki daha hiç tanımadığın biriyle ilk buluşmada yardım edin bana yaa?
Bide ne istediğimide bilmiyorumki şuan, ona çok umut verdiğim kesin, ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Evet biraz gereksiz bi konu gibi ama bu sefer danışmak istiyorum birilerine

Canım takma bu kadar kafana şöyle şöyle konuşurum falan die de plan yapma herşeyi akışına bırak.ılk görüşmeniz olacağı için birbirinizi tanımaya yönelik şeyler olur haralda sohbetiniz de ama hiç bişe bulamazsanız mesajlaşırkken yazdıklarınızdan bahsedersiniz.Merak etme konu konuyu açar zaten. Dediğim gibi oluruna bırak, kendin ol yeter... Hadi iyi şanslar... yerimseniben

Oluruna bırakıcam ama işte ilk buluşmada konuşacak konu bulamayınca sinir olurum ben kaydirigubbakcemile
Normalde çok konuşkan biriyimdir aslında ama işte karşı cinsle çok rahat olamıyosun ilk başta ..:kedi:
Neyse bakalım herşey olacağına varır zaten..
a.s.

canım ben de senin gbydim deli gibi heyecanlıydım ve o yüzden buluşmayı sürekli erteliyodum.bizi de ortak arkadaşımız vardı.bi gün okuldaydım ve o ortak arkadaşım okulun önüne geldiğini söyledi ben de koşa koşa gittim bi de baktım ki meğer benimki gelmiş akannehir o an saç baş dağınık formalarlayım makyaj yok,halim berbattı yani :gitme: benim ilk buluşmamda hazırlıksız yakalanmıştım kaydirigubbakcemile3 ama sana bi kaç öneri vereyim:
aynı dersanedeymişsiniz,önce derslerden muhabbet açılır büyük ihtimal,sonra en son izlediğin bi filmin konusunu açarsın,ya da vizyondaki filmlerden konuşursun,hem belki bi dahaki buluşma için sinemaya gidelim der yerimseniben,ortak arkadaşlarınızdan konuşursunuz.
canım böyle muhabbet ederken,heyecan doruktaysa ve eğer bu muhabbetlerin hep sürmesini istiyosan,bi kaç saat dolsa da artık eve gitsem diye düşünmüyosan bence ona karşı bi şeyler hissediyosundur boshayallersmile
baktın ki sıkıldın,ona karşı bişey hissetmiyosun o zaman da ''tatile girdik ama hala çalışmam lazım,tek düşündüğüm sınavlar''falan dersin.o alır zaten mesajı yerimseniben
onunla konuşurken arada bir gözlerine bak,heyecanlı olsan da rahatmış gibi görünmeni sağlar kaydirigubbakcemile3
eğer duygularından eminsen bunu ona belli et,bol bol konuş,hem kendini anlat,hem ona sorular sor,onu tanımaya çalışmak istediğini anlar böylece :1closedeyes:
haa bir de buluşmaya çiçekle gelirse teşekkür et. edersin zaten de ben heyecandan edememiştim kaydirigubbakcemile3 benimki gülle gelmiş,gülü bana uzatırken ''bu bana mı''demiştim akannehir o gün bugündür unutmaz,ona ne zaman bişey versem bu bana mı der güler :mymeka:
bir de canım bişey yerken,içerken eline aldığın şeyi sıkı sıkı tut.ellerin titrerse düşürme imkanın var.ben kola içiyodum,olduğu gibi eteğime dökmüştüm kaydirigubbakcemile3
benim yaşadıklarım ders olsun canım kaydirigubbakcemile3 inş buluşmanız harika geçer opuyorumnanaktan buluştuktan sonra nasıl geçtiğini de yaz :asigim:

Ayy çok teşekkürler cnm ya bu tavsiyeler işime yarar benim kaydirigubbakcemile3
Biraz biraz rahatlıyorum sanki, bendende heyecanlılar varmış meğer sengözlerimebaksanab
Yazıcam buraya gelişmeleri a.s.

genel olarak burcunu,en sevdiği sanatcıyı,şarkıyı,ne tür müzikler dinlediğini,ilgilendiği bir spor olp olmadıgını sorabilirsin ki bunlar klasik sorulardır
karsındakini dinlemek gibi bir hamleyi daha zekice bulurum çünkü sohbetin çoğunlugunda sen konusursan ilk bulusmadan geveze imajı çizebilirsin ya da konuşcam derken saçmalayabilirsin hata yapma oranını minimuma indirmek için fazla konuşma derim bırak o sana sorular sorup seni konusturmaya calıssın.arada bir suskunluklar olacaktır bunlar normaldir her ilk buluşmada olur :)
ilk buluşma ilk izlenim gibi olduğu için ben her zman cok önemserim.hele de daha once tanımadıgın biriyse orda kendini kötü ifade ettiğinde belki bunu telafi etmek adına ikinci bi şansın daha olmayabilir o yüzden dikkatli ol
giyinirken olsun makyajda olsun ne cok abartılı ol ne de çok sade ol ikisinin arasındaki ayarı tutturduğunda ne çok fazla önemsendiğini düşünür ne de kendini değersiz görür
mekan seçme imkanını sana bırakırsa eğer fazla kalabalık olmayan kafeleri tercih etmen senn yararına olur
genel itibariyle güler yüzlü olmaya çalış seni asık suratlı zannetmesin
göz teması kurmaya çalış.konusurken heycanlanıyorsa gözlerinde bir parlama varsa bil ki dogru yolda ilerliyorsun ama baktın sıkılıyor gözlerini kaçırıyor sokakta tanımadığı birine yol tarif eder gibi konusuyorsa o andan itibaren duruma müdahele edip bi bahaneyle kalk git
bir de duygularınızdan emin olmadıgnı söylemişsin ilk buluşmadan 2-3 gün sonra bile onu düşünüyorsan yaptıklarınız gözünde canlanıyorsa bu sana bir yol gösterebilir
son olarak buluşmadan ayrıldıktan sonra ilk erkeğin araması beklenir.ki çoğu söylenime göre ne kadar kısa sürede ararsa buna ters orantılı olarak o kadar çabuk etkilediğini gösterir
benm aklıma gelenler şimdilik bunlar
bol şans cnm a.s.

Evt buluşmadan sonra yazıcam demiştim..:1hug:
Şöyleki buluştuk ben yine heyecanlıydım ama hiç bu kadarını beklemiyorum yaa akannehir
Şuanda şoktayım hala evt evt şoktayım ben akannehir
Buluştuk parkta sonra bi cafeye geçtik güzel güzel konuşuyoruz..İşte aradan biraz zaman geçti ben aslında emin olmadığımı,daha önceden yaşadığım şeylerden çok üzüldüğümü, bundan sonra üzülmek istemediğimi söyledim,ama seni reddetmek istemedim dedim, o da anlayışla dinledi beni..İlk gördüğü günden beri seviyomuş bilmiyorumkismile
Neyse elini uzattı tuttum öyle oturduk, yine konuşuyoruz öyle..
Sonra yanıma oturdu ve sarıldı..Biraz zaman sonrada yanağımdan öptü..Çok samimi davrandı ben tedirgin oldum tabi daha önce böyle şeyler yaşamadım pek..
Öyle bildiğin sarılarak oturduk müzik dinledik konuştuk arada..
Sonra öpecekti geri çekildim fln ama en sonunda öptü ve ben hiç bişey yapamadım kaydirigubbakcemile
Kendimi kötü hissediyorum ben yaa eyvahedigeldismile
Çok hızlı gidiyosun daha ne kadar oldu tanışalı dedim, ben seni tanıyalı 1 ay oldu dedi(beni ilk gördüğü günden beri yani a.s)
Sonra çıktık elele yürüdük fln, kulağıma şarkı fln söyledi, kötü biri değil ama çok samimi davranıyo hiç alışkın olmadığım şekilde gelişti :sm_confused:
Akşam mesajdada dedim çok şaşırttın beni aşırı samimisn fln dedim..Oda evt bende bu kadar beklemiyodum ama seni önceden beri tanıyo gibiym ne bilim öyle hissettim, üzdüysem özür dilerim dedi..Bende yok üzmedin tmm dedim....
Ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin şuanda bildiğin sevgiliyiz yani..Ama çok şaşkınım, bitirmek istemiyorum ama böylede kalamam konuşcam bi sonraki buluşmamızda ama nasıl anlatıyım ya
Çok uzun yazmışım ben yeni farkediyorum :kedi:

çapkının önde gideni :jeyyar:

ayrıldığın zamanda yaz olur mu merve

Lise sonda dershanaye gidiyorsan sanırım üniversite sınavına gireceksin. Ben asla bu tür şeyleri eleştiren filan bir insan değilim, yaşına uygun cici flörtler bunlar ve sağlıklı gelişimin için de gerekli. Ama keşke birkaç hafta sabretseydin. Bir ilişkinin ilk günleri nasıldır bilirim, şimdi sınava nasıl konsantre olacaksın?

çapkının önde gideni :jeyyar:

ayrıldığın zamanda yaz olur mu merve

Offf çok sakinleştim sayendee ohaoldumsmile
Öylemi diosun yani bırakmalımıym?
Bi sonraki buluşmamızda doğru dürüst konuşcam.
Eğer niyetin buysa ben böyle biri değilim sana güvenmemi istiyosan bidaha böyle davranma dicem..akannehir

En çok düşündüğüm konulardan biride bu zaten..
Ama şöylede bişi var ona aşık değilim..
Uzun zaman birine takılı kaldm ve onu unuttum artık..Ve karşıma o çıktı, denemek istedim..Uzun zamandır reddediyodum bi şans vermek istedim ama çok şaşkınım akannehir
İlerki günlerde belli olucak, ama 1 yılım kaldı sınava, ve eğer böyle giderse erken biticek

rahatsiz oluyorsan davranislarindan acik acik soyle ve bidaha yapmam deyip yine ayni sekilde devam ederse o zaman belli olur niyeti yerimseniben

Öyle yapıcam, iyi bi konuşcam önce..eğer böyle yapıcaksa başlamadan bitsin..

---
Çok saolun kızlar ya görüşleriniz için a.s.

Ha bir yılın kaldıysa tamam, ben bu sene yani birkaç gün sonra sınava gireceksin sandım.

:roflol: o seni suya götürür susuz getirir.

çok safsın be güzelim baş edemezsin bu adamla

gerçek niyetini söyleyecek değil..söylerse elinden gidersin. salak mı bu adam

evet mervecim bana göre de hızlı davranmış :umursamaz:
gerekçe olarak da ben seni 1 aydır tanıyorum demiş. ama öpüşmek iki kişi arasında geçen bişey ve bu iki kişinin de buna hazır olması gerekir. tek taraf yetmez,seni de düşünmeliydi.
sen zaten istemediğini belli etmişsin,geri çekilmişsin, çok hızlı gidiyosun demişsin.
bunları bile bile öpmüş seni.. olmadı işte :umursamaz:
düşüncelerini,duygularını söyle ona. seni gerçekten seviyosa biraz daha bekler.
kızma canım ama bir şeylerin masumiyetini yitirmesine izin verme derim ben yerimseniben

cnm kendınden tavız verme ıstemedgıın bıseyıı sırf o ıstıor dıe yapma...çok hızlı davranmıs gercektenn genelde hızlı baslayan seyler tez bıter ama umarım bu ıstısnalar arasındadır ama yıne de agırlıgını koyy.sevgı aşk laflarına da pek ınanma senden once kaç kısıye sölemıstır aynsıınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…