İLK BULUŞMAAA?

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
198
18
MERHABA KIZLAR...
LİSEDEN BİR ARKADAŞIMLA KONUŞMAYA BAŞLADIK İŞTE MEZUN OLDUKTAN 1 SENE SONRA FELAN İKİMİZDE AYNI ŞEHİRDEYİZ VE ÖNCEDENDE ARAMIZDA BİŞEYLER VARDI AMA BELLİ ETMİYORDUK...

ŞUAN SEVGİLİYİZ GİBİ GİBİ AMA TABİKİ BULUŞMAK İSTİYOR..
VE ZATEN BENİM İÇİN SORUN BURDAN SONRA BAŞLIYOR.AŞIRI HEYECANLI BİR TİPİM VAR VE BEN ÇOK KORKUYORUM BİŞEYLERİN TERS GİTMESİNDEN DÜŞÜNDÜKÇE KALBİM SIKIŞIYOR ELLERİM TİTRİYOR.
CUMARTESİ BULUŞALIM DEDİ OLABİLİR FELAN DEDİM BİLİYORUM BÖYLE MESAJDAN YÜRÜMEZ BENDE GÖRMEK İSTİYORUM AMA BU HEYECANIMI NASIL YENECEM BEN LÜTFENN YARDIM EDİN...

O da benim gibi bir insan,niye heyecan yapıyorum ki diye düşünmen yeterli olur sanırım...
Bir de şu büyük harfi kullanmasak? Sanki bağırıyor gibi,okuyanlara hakaret ediyor gibi.

Bende ılk buluştuğumda çok heyecanlıydım zamanla gecıyor merak etme tadını çıkar. İlerde bunları hatırlayıp gulersınız inşallah :) Biz şuan hatırlayıp hatırlayıp sen söle yapmıştın ben böyle yapmıştım diye gülüyoruz:)

Evde sürekli provasını yapın oturun masaya alın önünüze kahvenizi karşınızda o varmış gibi :KK48:
Ne kadar rahat olursanız o kadar özgüvenli görünürsünüz, rahat olmaya çalışın.
Neler diyeceğinizi önceden belirleyin, ortak konular konuşun, siyaset konuşmayın ama :)
Sustukça daha çok gerilirsiniz, konuşun gülün güldürün sıcak bir ortam oluşur böylelikle.

O da benim gibi bir insan,niye heyecan yapıyorum ki diye düşünmen yeterli olur sanırım...
Bir de şu büyük harfi kullanmasak? Sanki bağırıyor gibi,okuyanlara hakaret ediyor gibi.
özür dilerim heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum ki sabah akşam nasıl gidecem felan diye düşünüyorum onu görsem belki geçecek ama 1 sene hiç görüşmemişiz o geriyor insanı

Evde sürekli provasını yapın oturun masaya alın önünüze kahvenizi karşınızda o varmış gibi :KK48:
Ne kadar rahat olursanız o kadar özgüvenli görünürsünüz, rahat olmaya çalışın.
Neler diyeceğinizi önceden belirleyin, ortak konular konuşun, siyaset konuşmayın ama :)
Sustukça daha çok gerilirsiniz, konuşun gülün güldürün sıcak bir ortam oluşur böylelikle.
benim ilk konuştuğum ilk defa böyle şeyler hissediğim erkek o yuzden nasıl davranacam bilmiyorum elim ayağım birbirine karışıyor bazen kendimi motive etmeye çalışıyorum ama ...

Bende ılk buluştuğumda çok heyecanlıydım zamanla gecıyor merak etme tadını çıkar. İlerde bunları hatırlayıp gulersınız inşallah :) Biz şuan hatırlayıp hatırlayıp sen söle yapmıştın ben böyle yapmıştım diye gülüyoruz:)
inşallah ya imkansız bişeydi bizim için ben onu görmediğim için inanamıyorum bazen şaka gibi geliyor o yuzden buluşmak istiyorum tabii ..

:KK54:heyecan iyi birşey abartmadıkça....buluştuğunda konuşmaya başladığında lise yıllarını falan anlatmaya başladığınızda iş çözülür merak etme

benim ilk konuştuğum ilk defa böyle şeyler hissediğim erkek o yuzden nasıl davranacam bilmiyorum elim ayağım birbirine karışıyor bazen kendimi motive etmeye çalışıyorum ama ...

Lisedeki sınıftan hocalardan bahsedin, iletişim kurmadığınız zamanlarda neler yaptığınızdan bahsedin maksat konu olsun sohbet uzasın :)
Böyle şeyler konuşun o suskun kalırsa ee hep ben konuştum sıra sende deyin, siz kahvenizi yudumlarken onu gözlemleyin o anlatsın biraz da :)
Buluşacağınız mekanı siz seçin rahat edebileceğiniz bir yer olsun. Bu kadar kasmayın her yeriniz tutulur valla :)

:KK54:heyecan iyi birşey abartmadıkça....buluştuğunda konuşmaya başladığında lise yıllarını falan anlatmaya başladığınızda iş çözülür merak etme
Tesekkur ederim :KK200: sorun su ki ben konusurum proglem degil ama o suskundur biraz

Lisedeki sınıftan hocalardan bahsedin, iletişim kurmadığınız zamanlarda neler yaptığınızdan bahsedin maksat konu olsun sohbet uzasın :)
Böyle şeyler konuşun o suskun kalırsa ee hep ben konuştum sıra sende deyin, siz kahvenizi yudumlarken onu gözlemleyin o anlatsın biraz da :)
Buluşacağınız mekanı siz seçin rahat edebileceğiniz bir yer olsun. Bu kadar kasmayın her yeriniz tutulur valla :)
Zaten benim stresten boynum tutuldu :confused:
Cook tesekkur ederim:KK200:

Birde bisey daha soracagim bana gezeriz eger hava soguk olursa biryerde otururuz yada istersen sinemaya felan gideriz dedi bende konusuruz onu dedim sinema sacma olur zatende karsilikli oturunca ben kendimi kasarim biliyorum..

Back
X