• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmada anlaşılır mı?

Begenmediysen yorum yapmak zorunda degildin
Begenmedimde yorum yapma geregi duydum bu kafa yapisina bakis acisina bisey demeden gecemezdim saka gibi yaa yas kac acaba yazdiklarindan 9 oldugunu dusundum bankada calismak gjnahmis hocaya sormus ey allahim yaa o hocalar sonra... neyse hem dini konu yasak ne desem anlayacak potansiyeli gormedim uzatmayayim

Kriterleri geçin bence.

Tüm kriterlere uygun çöpsüz üzümden hoşlanacağınızın bir garantisi yok.

Mesela ben yakışıllılığın y si olmayan birinden hoşlandım en son. Kafamdaki kriterlerle alakası yok, uzun boylu değil, sporla atletik vücutla alakası yok, tombiş göbeği var ama bana çok tatlı gelmişti. Orra boylu erkek asla derdim ama bu adam o kadar tatlıydı ki boyu posu hiç kafama takmadım.

Gönül kimi sevdiyse ona gidin. 1 numaraya yönelin derim.

valla bana da sevgilim lik bikac bulusmadan ne kadar soguktun olmayacak sandim dedi
simdi de ne kadar sicakanlisin hic senin kadar samimi iyi niyetli arkadasim bile yok diyor
ilk bulusmalarda cunku daha cok gozlemliyordum izliyordum bi de sonraki bulusmalarda heyecandan sacmalamamak icin de biraz soguk durum ondan oyle anlasilmis o da cekiniyorsa belki ondandir
bence biraz daha gorusmelisin kesinlikle

Belki o da beni sıcak bulmamistir. Tamam devam edeceğim görüşmeye teşekkür ederim yorum için.

Kriterleri geçin bence.

Tüm kriterlere uygun çöpsüz üzümden hoşlanacağınızın bir garantisi yok.

Mesela ben yakışıllılığın y si olmayan birinden hoşlandım en son. Kafamdaki kriterlerle alakası yok, uzun boylu değil, sporla atletik vücutla alakası yok, tombiş göbeği var ama bana çok tatlı gelmişti.

Gönül kimi sevdiyse ona gidin. 1 numaraya yönelin derim.

1 numara bana yonelmiyor ama 2 gün oldu nerdeyse. Cumartesi görülmüştür. Gerçi bana sormuştu bundan sonra görüşmek ister misin benimle diye ben de dusunecegim biraz demiştim

napak yani bankaya her gittiigimizde odun mu goturek cehennem icin. coksacma . simdi dersinsacmaysa yorum yapma. yorumum şu: cok sacmabi zihniyet yapisi.

kocanız nerede calışırsa calıssın parasını o haram dedıgınız bankaların bırınden alacak ustune yetmezmıs gıbı sızın maasınızı banka faıze yatıracak paranız uzerınden FAİZLE para kazanacaklar boyle bır suru ornek verırım

sanırım dindarlık ile cahıllık arasında ınce bır cızgı var rabbim cahıllık tarafına kaydırmasın amin

Banka konusundaki hassasiyetiniz bana gore cok hos. Herkesin kendi dusuncesi.
Ikinci adam yani soguk davranan, tekrar gorusmeyi kendi istediyse elbette ikinci kez bi gozlemleyin derim.

Begenmedimde yorum yapma geregi duydum bu kafa yapisina bakis acisina bisey demeden gecemezdim saka gibi yaa yas kac acaba yazdiklarindan 9 oldugunu dusundum bankada calismak gjnahmis hocaya sormus ey allahim yaa o hocalar sonra... neyse hem dini konu yasak ne desem anlayacak potansiyeli gormedim uzatmayayim

dini konuyla ne alakasi var..kiz kendi hayat standartlarina gore birisini ariyor ki bu cok normal
yas mas sormalar soylemeler neyin agresifligi bu
ne kadar itici ve sig bakis aciniz var
yazik..

1 numara bana yonelmiyor ama 2 gün oldu nerdeyse. Cumartesi görülmüştür. Gerçi bana sormuştu bundan sonra görüşmek ister misin benimle diye ben de dusunecegim biraz demiştim

Ama olmaz ki kardeş sen yarım ağız cevap verdiğin için o da senden soğudu belki. Ağzını yoklayacak kimse var mı?

Son düzenleme:
Banka konusundaki hassasiyetiniz bana gore cok hos. Herkesin kendi dusuncesi.
Ikinci adam yani soguk davranan, tekrar gorusmeyi kendi istediyse elbette ikinci kez bi gozlemleyin derim.

Evet dün gorusmustuk bugün de görüşmek istedi

Ama olmaz ki kardeş sen yarım sğız cevap verdiğin için o da senden soğudu belki. Ağzını yoklayacak kimse var mı?

Aracimiz eski bir komşu ama samimi değiliz pek. O bana geri donmediyse vardır bi hayir diyeceğim artık. Başka yapacağım bişey yok maalesef. Watsapta ekli ama o hiç yazmadı görüşmeden sonra bu yüzden ben de yazmadim

Ben de bilmiyordum ama bankada çalışmak dini açıdan uygun görünmüyormus. Isterseniz sorabilirsiniz bi hocaya

Şu tip hocaları şeyinden asip sallandirmak istiyorum ... insanların zihinlerini nasıl bulandirip saçma sapan şeyler dusunduruyorlar ... Sen bi kendi mantığını kullan az çok kuran okuduysan bilgin varsa böyle saçma sapan hoca lafları kale almazsin ... faizi banka çalışanı alıpta kendi cebine koymuyor ... Böyle örümcek beyinlilere inanıpta islami da yanlış tanıyıp yanlış tanıtmayin ... O hoca olacak adamlar böyle totolarindan günah uydurup insanın yuva kurmasını engelliyor en büyük günata budur ... Arkadaşım lütfen hocalara kanıp mutluluğunu elinin tersiyle itme ... gerçi tekrar görüşmek istememis adam ama ne biliyorsun sen istemeden de olsa saçma hurafeler yüzünden sıcaklık gösteremedin adam da senin olumsuz düşündüğünü sanıp tekrar aramadi

dini konuyla ne alakasi var..kiz kendi hayat standartlarina gore birisini ariyor ki bu cok normal
yas mas sormalar soylemeler neyin agresifligi bu
ne kadar itici ve sig bakis aciniz var
yazik..

Çok teşekkür ederim beni anladiginiz için

hani günah bankada çalışıyor faiz -günah vs deniyor ya bende inanın cahilliğimden soruyorum böyle görücü usulu erkeklerle tanışmak günah olur mu sorup soruştursunuz mu( kesinlikle ben böyle düşünmüyorum ) merak ettim sadece

Aracimiz eski bir komşu ama samimi değiliz pek. O bana geri donmediyse vardır bi hayir diyeceğim artık. Başka yapacağım bişey yok maalesef. Watsapta ekli ama o hiç yazmadı görüşmeden sonra bu yüzden ben de yazmadim

Kız bence sen yaz bir şeyler :)

1 kere yoklamaktan, hala ilgi duyduğunu göstermekten zarar gelmez:) O zaman da yazmazsa sal ipi gitsin.

Şu tip hocaları şeyinden asip sallandirmak istiyorum ... insanların zihinlerini nasıl bulandirip saçma sapan şeyler dusunduruyorlar ... Sen bi kendi mantığını kullan az çok kuran okuduysan bilgin varsa böyle saçma sapan hoca lafları kale almazsin ... faizi banka çalışanı alıpta kendi cebine koymuyor ... Böyle örümcek beyinlilere inanıpta islami da yanlış tanıyıp yanlış tanıtmayin ... O hoca olacak adamlar böyle totolarindan günah uydurup insanın yuva kurmasını engelliyor en büyük günata budur ... Arkadaşım lütfen hocalara kanıp mutluluğunu elinin tersiyle itme ... gerçi tekrar görüşmek istememis adam ama ne biliyorsun sen istemeden de olsa saçma hurafeler yüzünden sıcaklık gösteremedin adam da senin olumsuz düşündüğünü sanıp tekrar aramadi

Ben bir tane değil birçok hocaya sordum maalesef hepsi aynı şeyi dediler. Ama tamamiyle haram olduğunu söyleyemeyiz diyor bi kısmı. Kendisi faiz yemiyor ama faize aracılık ettiği için dine uygun değilmiş

Back
X