ilk buluşmada beğenilmemek

healerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
5
1
1
25
yaklaşık 8 aydır sürekli olmasa da konuştuğum tanıdığım başlarda kanka dediğim ama onun hiç kanka demediği biriyle bu cumartesi buluştum. buluşma boyunca samimiydi, kayalıklarda otururken bana sarıldı kokumu içine çekti saçlarımı kokladı fotoğraf çekilmek istedi çekildik bunu instagrama attı fotoğraf seçerken sen hepsinde çok güzelsin dedi. beni metroya kadar bıraktı hep çok kibardı iyiydi. metroya biner binmez eve gidince mesaj at diye mesaj attı. akşam biraz konuştuk ama gün hakkında ne güzel bir gündü dedi ne de tekrar görüşelim dedi. sizce beğenmedi mi? vize haftası bu hafta buluşamayız zaten de beğenen insan derdi gibime geliyor

beğenmemiş olsa böyle yakın davranmazdı ayrıca beğenip beğenmemesine değil iyi zaman geçirip geçirmediğini önemse sadece bence. çünkü eminim beğenilmeyecek birisi değilsindir kendin hakkında böyle şüphelere düşme olur mu? biraz zaman geçsin zaten bi şekilde konuşma ilerleyecek ya da bitecektir sabretmeni öneririm.

Beğenmezse öyle fotoğraflar çektirip ınstagram'a atmaz diye düşünüyorum Sana da elinden geldiğince kibar davranmış. Ama art niyetli de olabilir dikkatli ol derim. Binbir çeşit insan var güven olmuyor.

Canım çocuk seni beğenmese neden o kadar vakit geçirip instagrama fotoğraf atsın ki. Biraz ağırdan al olur mu birden böyle yanlış düşüncelere kapılma :)

fotograf atması göstericilikten olabilir
her sarılan open seviyo anlamına gelmez isteseydi arardı görüşmek isterdi şimdiye
bekle bakalım

Yavaşşşş

Ağır olun kızlar. Kaçan kovalanır. O düşünsün beni beğendimi diye. Biraz düşünüp tartın beğense ne olacak. Hemen sevgili sonra mutluyuz pozları. sen bağlanmaya dünden meraklısın.

Elini tutmuş yetmemiş sarılmış yetmemiş kokusunu içine çekmiş fotoğraf çekmiş yetmemiş güzelsin demiş yetmemiş bide fotoğrafı Instagram a atmış o da yetmemiş . Daha hala noter onaylı kanıt istiyor ablam.

Back
X