ilk buluşmada bu hareketler normal mi?

Daha ilk buluşmadan böyle yapıyorsa ilerisini sen düşün yani bence kesinlikle normal değil.

ancak sen istersen bu tarz hareketlerde bulunabilir bi kisi, ilk bulusma veya degil farketmez..sen istemedigin halde boyle davraniyorsa arkana bakmadan kac bana kalirsa. birde ne demek seni ortada birakmam? herhalde ilk bulusmadan seni yataga atmayi dusunuyordu.

Son düzenleme:
mrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim:(
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.
hayatım boyunca hep önyargılı olmuşumdur.ama yaptıklarını normal bulmadım

sen kaçınca o kovalamış işte
gözünde değerin artmış
sen ona karşılık verseydin sana karşı soğuyacaktı muhtemelen

Son düzenleme:
Kesinlikler normal değil,senden gerçekten hoşlanmış olsa seninle konuşmaya seni tanımaya çalışırdı
İlk buluşmada nasıl böyle davranabilir bir insan ya ancak bi sapık böyle davranır cnm
bi daha görüşme bence onun derdi belli baksana seni ortada bırakmıycam filan demiş yani bana güven birşeyler yaşayalım ortada kalmazsın demek istemiş terbiyesizlik bu.

lafa bakarsan hepsi ciddi düşünür sözüm ona.
sakın inanma sana gerçekten değer verse dokunmaya kıyamaz elini ayağını nereye koyacağını şaşırır ve üstelik sen onu uyarmışsın daha önce ciddi düşünmediği apacık ortada bnce

lanet olsun ya!!! nasıl güvenecez biz bu insanlara.
kaç kere de söyledim elim başka bi erkeğin eline değmedi bu zamana kadar hareketlerine dikkat et diye:(

bebeğim erkeklerdede güven sorunu var..inanmamıştır belki bu zamana kadar erkek elinin değmedine...oda seni denemek için ilk günden böyle davranmışta olabilir.yada demiştir yapmadıkları kalmıyo erkek eli değmedi diyolar bizi keriz sanıyolar diye..

Hatta bi tanıdığım kız vardı.kız cidden kimseyle görüşmüyodu bu konuda çok titizdi.ama görünüşü gayet bakımlı alımlı bi hatundu.doktor biriyle duygusal anlamda birbirinden hoşlanmışlar.adam buluşmada kızımızı öpmek istemiş oda daha önce kimseyle böyle bişey olmadı ve olmasınıda istemiyorum diye reddetmiş.evlenceğim kişiden başka kimseyle istemiyorum demiş..
adam s** git kaşar yapmadığınuz b*k kalmasın sonrada gel namusluyum ayakları yap beni evliliğe götür diye küfür etmiş.bu devirde namuslu derrrrt olmasan derttt anlamadım gittiiii

şu söylediğine inanamıyorum, tecavüze uğrayanlarda aynı abaza hormonların kurbanı sanıyorum, bir iki bakarken başına bi iş gelmesinde:27::27:

Ahahah :37: yok canım o kadar da abartmayalım. Tecavüzcülük apayrı bir şey. Öyleleri direk belli etmez de kendini çok tehlikeliler onlar. Yani çocuk eve filan götürmemiş ki kızı. Ya da eve gidelim falan dememiş ya. Öpmeye çalışmış sıkıştırmaya çalışmış, erkeklerin bir çoğu sırnaşık oluyor zaten. Bu yüzden normal dedim. Genç erkekler nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar. Yoksa kızın elini tutmuş sarılıp öpmek istemiş masumca, biraz da ısrarcı davranmış ne var ki bunda...

Çocuğun niyeti iyi değil ama bence bu da sana ders olsun bir daha yüzünü görmediğin insanla buluşma canım. Hiç korkmadın mı giderken yanına? Cesaretli kızmışsın :53::26:

Adamdaki cesarete bak hele.yaa aslında benim anlamadığım neden uyarma gereği duyduğun.Daha önceden bişey mi sezdin.Hiç kimse ilk buluşmada bana dokunmayacaksın şartını sunmaz.Çünkü böyle bişeyin zaten olma şansı yoktur.sen birşeyden rahatsız oldun ki bu şartı sundun yanılıyomuyum.

hayır daha önceki konuşmalarda bu anlamda en ufak bi terbiyesizliğini veya bişeyler ima edişi hiç olmadı.o yüzden de güvenmiştim biraz.normal muhabbet olarak samimiyetimiz çok fazla idi.o yüzden ben ne olur ne olmaz diye uyarayım dedim.

ancak sen istersen bu tarz hareketlerde bulunabilir bi kisi, ilk bulusma veya degil farketmez..sen istemedigin halde boyle davraniyorsa arkana bakmadan kac bana kalirsa. birde ne demek seni ortada birakmam? herhalde ilk bulusmadan seni yataga atmayi dusunuyordu.

çok pişman olduğunu bi anlık hatası oldugunu söylüyo
ama ben daha güvenemem.kaçacam..

mrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim:(
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.
Ne ekşi bir muhabbet :6:

Çocuğun niyeti iyi değil ama bence bu da sana ders olsun bir daha yüzünü görmediğin insanla buluşma canım. Hiç korkmadın mı giderken yanına? Cesaretli kızmışsın :53::26:

aslında çok korkak birisiyim.ama nasıl oldu bende anlamadım.hemde bi insanla ilk buluşmam idi.kendimi kirlenmiş gibi hissediyom iyi mi=/

Back
X