- Konu Sahibi calikusu60
bencede normal degıl ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım boyunca hep önyargılı olmuşumdur.ama yaptıklarını normal bulmadımmrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.
lanet olsun ya!!! nasıl güvenecez biz bu insanlara.
kaç kere de söyledim elim başka bi erkeğin eline değmedi bu zamana kadar hareketlerine dikkat et diye![]()
şu söylediğine inanamıyorum, tecavüze uğrayanlarda aynı abaza hormonların kurbanı sanıyorum, bir iki bakarken başına bi iş gelmesinde![]()
Adamdaki cesarete bak hele.yaa aslında benim anlamadığım neden uyarma gereği duyduğun.Daha önceden bişey mi sezdin.Hiç kimse ilk buluşmada bana dokunmayacaksın şartını sunmaz.Çünkü böyle bişeyin zaten olma şansı yoktur.sen birşeyden rahatsız oldun ki bu şartı sundun yanılıyomuyum.
ancak sen istersen bu tarz hareketlerde bulunabilir bi kisi, ilk bulusma veya degil farketmez..sen istemedigin halde boyle davraniyorsa arkana bakmadan kac bana kalirsa. birde ne demek seni ortada birakmam? herhalde ilk bulusmadan seni yataga atmayi dusunuyordu.
Ne ekşi bir muhabbetmrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.
Çocuğun niyeti iyi değil ama bence bu da sana ders olsun bir daha yüzünü görmediğin insanla buluşma canım. Hiç korkmadın mı giderken yanına? Cesaretli kızmışsın:26:
Ne ekşi bir muhabbet![]()
Oruç tutar mısın?pardon..............?