bu zamanda evlenmemek şans boşverin ..artık kendimi şanslı buluyorum . Devir menfaat devri , herkes kendi gelir grubuyla evleniyor . Ağırlık çıkar üzerine , hemen krediyle ev , krediyle araba !!! Kimse evliliğin tadını çıkarmıyor ki , kaybettiğiniz birşey olduğunu sanmıyorum . Hiç evliliği kafama takmadım .erkeklerin beklentileri çok fazla , güzel olsun , namuslu olsun , maaşı olsun , ev işinden anlasın , tasarruflu olsun . Offff . Gelemem o kadar sıkınıtıya .hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor
hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye cumlelik mesaj bile atanilirdi demek ki bulasmak bile istemiyor konuaya mesaj atmaya dahi ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor
Sizi begenmeyip ordan uzaklasmis olabilir arayip sormamasida bunu tetikliyor 2
hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor
o biri için üzülmüyorum,niye bişeyler yolunda gitmezki bu hayatta ?Mazeretini kendisi telefonla bildirebilirdi. Büyük kabalık etmiş. Muhtemelen o da birinin itelemesiyle oraya gelecekti. Boşver. Daha görmediğin bilmediğin biri için mi üzülüyorsun ?
YaptIgi ayip ho alar varmista isin bahanesi arayamasada bi kucuk mesaj atabilirdi zaten istekli degilmiş umursamamiş seninde hemen beklentiye girmemen gerekirdi gormedigin bi insanla bulusamadin sadece tek sansin gibi davranmamalisin :)hanımlar,bi yakınımız aracılıgı ile bugun biriyle tanışacaktım.saat 1 de bulusacagız diye ayarlanmıştı.buluşacagımız yere gittim.tam 50 dk bekledim.gelen giden yok.morelim bozuldu açıkçası.telefon numaramı almıştı beni görmedigi için oraya gelince arayacaktı.ama denilen gibi olmadı.bayram tatili dolayısıyla gelmiş izni kısaymış o yuzden görüşme bugune ayarlandı yakınlarımız aracılıgıyla.ama gelmedi.yakınımıza böyle böyle diye anlattıgımda onun yakın bi arkadaşına ulaşmış.çocuk sehır dısına çıkmıs acilen.yanında hocaları oldugu için haber verememiş seminer tarzı bişey sanırım.ben bozuldum tabi en azından bekleme böyle böyle oldu diye haber verebilirdi.saat öğlen 1 den beri halaa ne arayan var ne soran..daha önce görücü usulu vs hiç görüşmüşlügüm olmadı.böyle olunca da güvenim kalmıyor acıkcası feci morelım bozuldu.sitem etmiyorum hayatıma ama ne gunah işledim de hayatım bi türlü düzene girmedi bilmiyorum.neye elimi atsam batıyor,sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi.cevrem hep söyler içi dışı bir cok cana yakın bi kızsın seni alan yaşadı vs diye..böyle denildigi halde neden mutlu olamıyorum.yok neden bulamıyorum.nerde fesat ınsanlar var daha çok onlar mutlu oluyor
tek şansım gibi davranmıyorum.anlatamadım heralde ben kendimi neyseYaptIgi ayip ho alar varmista isin bahanesi arayamasada bi kucuk mesaj atabilirdi zaten istekli degilmiş umursamamiş seninde hemen beklentiye girmemen gerekirdi gormedigin bi insanla bulusamadin sadece tek sansin gibi davranmamalisin :)
Su tarz seylerden hep nefret etmisimdir. En azından biraz konusmuslugun olsaymıs keske...Böyle damdan düser gibi bir sey olmasa imiş.
Sonucta numaran var, seni arayabilirdi direk. İyi ki de gelmemis ama. Böyle biriyle olsan ne olmasan ne...Döl israfı, degersizin teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?