ilk buluşmada ekilmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrv10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o biri için üzülmüyorum,niye bişeyler yolunda gitmezki bu hayatta ?

İlk yenilgide böyle düşünürsen, hiç savaş kazanamazsın. Gözüne gözüne patlatacaksın problemlerinin. Kendiliğinden olmuyorsa, oldur. Evlenmek mi istiyorsun? En basitinden, kendine göre insanları bulabileceğin ortamlara karış.

bunun kötüsünü de yaşadım evet..deger verdigim biri tarafından umursanmadım ustelık onun da bana deger verdigini söyledigi halde.en kötüsü de bu.bu zamana kadar 2 kişiyle çıktım.2.çıktıgım bana bunu yapmıştı yalvaryakar yaptı görüştük,kendine aşık etti.umut bagladı.nişan tarihi bile koyduk.sonra adam vızzzz

Balık bastan kokarmıs, bunla bir sey olsa da bu hareketlerden cok yıpranacaktın.

Numarasını al, bunun üzerine sessiz kalma, agzına geleni say, terbiyeli sekilde, için rahatlasın. Böyle sen kendini kötü hissedersin cünkü. Bu dedigimi yapınca daha iyi hissedeceksin, nasılsa bir daha görmeyeceksin konusmayacaksın. Tüm kinini kus.

Ya kendide belki tipsizdi bilmem orasini sen bilirsinde bu konuda bildigim birsey varki bunu soyledim aramadiysa mesaj da atmadiysa 2. Bir sans daha verme istese bile 50dakika cok fazla ben esimi 5dakika beklemek zorunda kalsam bnm bekletmem gerekmezmi diyorum bir bayana bunu yakistirabilmek kabul edilemez birde diyorlar bir erkek kadini elinde tutmali bu erkekler yanlis mi anliyorlar parmagimda oynatiym diye mi bakiyorlar ay dovucem simdi bi tane karsimda bole tip olsa tokati patlatirim yaptigim seydir yani hmde beklettigim birine yapmisimdir bunu demek ki iyi yapmisim aman nese eskidi gitti en iyisi esim bnm artik

Benim başıma da geldi benzer birşey. Tam evlenecekken, ekildim. Bu site senin benim hikayelerimin benzerleriyle dolu. Pes etmeyeceksin hemen. Yaşın genç. 25 nedir ki?

Benim başıma da geldi benzer birşey. Tam evlenecekken, ekildim. Bu site senin benim hikayelerimin benzerleriyle dolu. Pes etmeyeceksin hemen. Yaşın genç. 25 nedir ki?

Dügün günü filan mı ekildin? Ciddi misin?

O derecede değil. İsteme falan olacaktı. Şu gün gelinsin, gidilsin derken bitti. Başkası için bitirmiş.

Çok üzülmüşsündür, masadan dönmemiş şükret ki, cehennem olmus gitmis hayatından böyle biri.

Çok üzülmüşsündür, masadan dönmemiş şükret ki, cehennem olmus gitmis hayatından böyle biri.

Üzülmek ne kelime. Bittim resmen. 6 ay ölüydüm. Ortada hiç bir şey yokken ayrıldı üstelik. Hani bir sebep olur ayrılıyorum dersin falan. Yok öyle bişey. Daha yağlı kuyruk bulmuş meğer. Alttan alttan işi götürmüş. Daha benden ayrılmadan söz kesmiş. Ama iyi ki diyorum şimdi. Sevdiğim için katlanıyordum çoğu aptallığına. Şimdi bakıyorum da, ona katlandığım için asıl aptal benmişim. Hayatım kararıcaktı az kalsın.

Kac yasinda bu adam? Cok terbiyesizmis!

Sahsen 50dakika bekleyerek hatayi sen yapmissin.

Tas catlasa 15 dakika bekler baktim telefonumda bi'hareket yok mu kalkip giderdim. Adam hem sorumsuz hem terbiyesiz insan vazgecse bile bi'haber verir.

Hic uzulme, Allah karsina daha iyisini cikarsin. Sen her sey guzel olacak de ki iyiyi cagirmis ol.

Zaten sacma bir tanistirilma olmus..onun seni daha once arayip bir kac kez konusmasi lazim ..ne oyle pat diye bulusuyorsun...hemen atlama bu islerde...cocuk saygisizligi basta yapmis haberin yok..

bi mesajdamı atamamış yani...
terbiyesiz işte...

Terbiyesiz,ahlaksız,odun,kalas,saygısız,nezaketsiz! !!!

Asla bir daha muhattap olma böyle öküzlerle. Benim de başıma geldi aynısı olmasa da. Bizim onları bekletmemiz gerekir bu erkekler kendini ne sanıyor canım

Her şeyden önce amip bikere bunlar ya

Ohoo senin kıymetini bilen daha kimler çıkar üzülme canım

tanıştırılmayla görüşmeyi çok saçma buluyorum artık. ben hiç ekilmedim ama şyşce soğudum bu işlerden. en iyisi kendin bulacaksın bu devirde

ne zaman içime bi ılıklık düşse,bişeye umutlansam olumsuzlukla sonuçlanıyor.gerçekten bu hayattan çok yoruldum.... :/

Ben de senin gibiydim kiminle gorustuysem hepsi bi mal cikti hatta bende buyu olduğunu düşünmeye baslamistim ama dua ettim hep hayirlisi olsun diye ve gerçekten doğru insani bulunca daha öncekilerin neden olmadigini snladim sen de anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…