- 3 Şubat 2018
- 25.755
- 110.821
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylan derken?Ceylan mısınız?...
Bu durumda zaten birbirinizi tanımıyorsunuz. Rahatsız olmakta haklısın. Love Bombing taktiği uygulamıyordur umarım.Görücü usulü sayılır.Bir komşumuz ısrar etti.
Olabilir.Bu durumda zaten birbirinizi tanımıyorsunuz. Rahatsız olmakta haklısın. Love Bombing taktiği uygulamıyordur umarım.
Tamam dedi.Yine aynı hareketleri yaptı.
Görücü usulü sayılır.Bir komşumuz ısrar etti.
Cekistirdi mi sürükleme falan oldu mu ? Yoksa haber değeri tasimiyo ne güzel elini tutmuş işte millet tanimiyomus gibi davraniyo artık dışarda senin haberin yok :dMerhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
Adam kendine dönük sadece kendini umursuyor sanırım. Normalde seni tanımak için sana soru sormasi gerekirdi, bunun yerine işinin reklamını yapmış.Olabilir.
Sürekli işinden bahsetti zaten.Hep ben konuşuyorum ,bşraz da sen anlat dedi.Yine kendine döndü.
Ben de işini sevmen güzel,biraz da kendini anlat dedim.
Anladığım kadarıyla bütün hayatı işi..
ben bişeyi çok merak ettim elinizi tutunca tam olarak neyi yanlış yaptığını düşündünüz,hani ben el değmemiş bir genç kızım tavrınızmı tam geçsin bu arkadaşa diye hissettirmekmiydi amacınız yoksa elinizi tutunca kendinizi kullanılmışmı hissettiniz anlamadım ben,o kafa yapısı bana bi tuhaf geliyor,hani adamın biriyle konuş mesajlaş,buluş,görüş,bişeyler hisset ama bana dokunma nasıl bir kafadır,saygı duyuyorum herkesin düşüncesine tmm ama accayip mantık hataları var bu tip durumlarda,msj atıyo darlıyo beni fln tripleride enteresan neden biliyomusun,bu tip orama dokunma,uzaktan konus, ay elimi tutma saçıma bakma, 3 adım öteden konuş,evlenmeden olmasın hiçbişey diyen tipler genellikle evlenip mutsuz oluyorlar,çünkü adam henüz ilişkinin o heyecanı yüzünden mantıklı düşünemiyor evleniyor,fiziksel ve duygusal paylaşım sonrası o hırs beklenti bitiyor,aslında böyle değerli olmuyorsun böyle hırs yaptırıyorsun bu sağlıklı bir ilişki biçimi değil,o eskidendi 1970 flndı yaşandı bitti,günümüze odaklanın...Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
izin almadan direk tuttu ama benim önerdiğim yerde olduğumuz için böyle bir şey yapacağını sanmıyorumCekistirdi mi sürükleme falan oldu mu ? Yoksa haber değeri tasimiyo ne güzel elini tutmuş işte millet tanimiyomus gibi davraniyo artık dışarda senin haberin yok :d
Yakın hissetmiştir kendine bence taciz boyutunda bir şey değil bir sevgi gosterisi gibi daha çok ki bu konularda hassasım ben rahatsız olmazdım eğer karşımdakinden hoslaniyorsamizin almadan direk tuttu ama benim önerdiğim yerde olduğumuz için böyle bir şey yapacağını sanmıyorum
Mesajımı tam olarak okudunuz mu bilmiyorum,hakkımda hiç bir fikri olmayan ve hakkında hiç bir fikrimin olmadığı ve ilk defa buluştuğum bir insandan bahsediyorum.ben bişeyi çok merak ettim elinizi tutunca tam olarak neyi yanlış yaptığını düşündünüz,hani ben el değmemiş bir genç kızım tavrınızmı tam geçsin bu arkadaşa diye hissettirmekmiydi amacınız yoksa elinizi tutunca kendinizi kullanılmışmı hissettiniz anlamadım ben,o kafa yapısı bana bi tuhaf geliyor,hani adamın biriyle konuş mesajlaş,buluş,görüş,bişeyler hisset ama bana dokunma nasıl bir kafadır,saygı duyuyorum herkesin düşüncesine tmm ama accayip mantık hataları var bu tip durumlarda,msj atıyo darlıyo beni fln tripleride enteresan neden biliyomusun,bu tip orama dokunma,uzaktan konus, ay elimi tutma saçıma bakma, 3 adım öteden konuş,evlenmeden olmasın hiçbişey diyen tipler genellikle evlenip mutsuz oluyorlar,çünkü adam henüz ilişkinin o heyecanı yüzünden mantıklı düşünemiyor evleniyor,fiziksel ve duygusal paylaşım sonrası o hırs beklenti bitiyor,aslında böyle değerli olmuyorsun böyle hırs yaptırıyorsun bu sağlıklı bir ilişki biçimi değil,o eskidendi 1970 flndı yaşandı bitti,günümüze odaklanın...
Hoşlanmadım işte.hoşlanamadım.Yakın hissetmiştir kendine bence taciz boyutunda bir şey değil bir sevgi gosterisi gibi daha çok ki bu konularda hassasım ben rahatsız olmazdım eğer karşımdakinden hoslaniyorsam
İlk buluşmada elini tutan ikinci buluşmada oovvv![]()
Tek artısı zengin olması.O da kalbimi doyurmaz.Adam kendine dönük sadece kendini umursuyor sanırım. Normalde seni tanımak için sana soru sormasi gerekirdi, bunun yerine işinin reklamını yapmış.
Bilemiyorum bana biraz cıvık geldi bu arkadaş.
Bir daha bulusmazsin olur biter o zaman kötü hissedecegin bişey yok bu kadar.Hoşlanmadım işte.hoşlanamadım.
Zenginse kendine zengin. Nice zenginler var eşine çocuğuna cimrilikte sınır tanımaz. Daha yeni tanismisdiniz, sen de zaten hoslanmamissin belli ki, kes at...Tek artısı zengin olması.O da kalbimi doyurmaz.
Haklısınız.Sıkıldım olmamalardan işte.Artık zorluyorum kendimi olsun diye.Bende mi bir sorun var diyorum.Hemen evlenmej değil ama bir sevgilim olsun diyorum.Bir daha bulusmazsin olur biter o zaman kötü hissedecegin bişey yok bu kadar.