İlk buluşmada elimi tuttu..

Vay terbiyesiz :KK55: Ben sizi haklı buldum öncesinde tanışıklığınız da yokmuş galiba. Demek ki hoşuna gitmişsiniz ya da samimiyetinize güvenmiş o an. Çok fazla tepkiye gerek yok. Nezaketlice söylemişsiniz. Ne diyelim, bir de kafasına çantayla vurmadın inşallah kız ?
Yok yaa,gülerek elimi geri alabilir miyim dedim.

Ben de kendimi çok zorladım vaktinde. Uzun ilişkim bittikten sonra. Ama hiç biri olmadı istemedim böyle biseyler buldum kendimce iletişimi kesip attım. Insanın içinden gelmeyince olmuyor malesef zorlamaya gerek yok bence. Demek ki enerjiniz tutmamış..
Haklısınız.Sıkıldım olmamalardan işte.Artık zorluyorum kendimi olsun diye.Bende mi bir sorun var diyorum.Hemen evlenmej değil ama bir sevgilim olsun diyorum.

Zenginse kendine zengin. Nice zenginler var eşine çocuğuna cimrilikte sınır tanımaz. Daha yeni tanismisdiniz, sen de zaten hoslanmamissin belli ki, kes at...
Ya da eşlerine maddi anlamda her şeyi veren ,ama sevgisiz bırakanlar var.
Var öyle bir arkadaşım ama mutsuz.

Mesajımı tam olarak okudunuz mu bilmiyorum,hakkımda hiç bir fikri olmayan ve hakkında hiç bir fikrimin olmadığı ve ilk defa buluştuğum bir insandan bahsediyorum.

Her duyguyu zamanında yaşamayı isterim ki güvenmediğim,tanımadığım bir insanla direk sevgili olup,elini tutamam,ya da yatamam.
bacım amacın ne fikrin ne ben anlamadım açıkçası,sana adamla ilk buluşmada yat flnmı dedik,yada sevgili dediğin şey için nasıl bir süreç işliyor senin dünyanda anlamadım,aşamaları kendi dünyana göre adlandırmışsın ama biz seni o şekilde anlayamayız,önce konuş,sonra uzaktan oturup tanı,sonra sevgili ol,sonra elini tutsun,sonra elini omuzuna atsın vs. artık nasıl bir süreçse biz nerden bilelimki senin sıralamanı,yada öyle bi saplantın varsa bize ne yani gider yapıyoaun bide,bize anlattığın gibi adama anlataydın o da tutmayaydı,soğudum fln demişsin bu sebeple,bence senin iç dünyanda bir karmasa var,aman yani neyse işte allah kolaylık versin ne diym

Açılın, görücü usulü görüşmeye daha geçen sene çıkmış biri olarak yorum yapiciğim. :KK53:
Önce numaralar tanıdıklar aracılığı ile veriliyor. Sonra Whatsapp'tan günlerce yazıştık biz. Yani bir haftaya yakın konuştuk gece gündüz. Ama ben diyene kadar sizli bizliydi konuşma. :KK53: Arada tanıdıklar olunca gevşeyip batıramıyorsun. :KK70:
Biz akşam yemeğine çıkmıştık. Orada da kibar ve mesafeliydik. Hatta bana çiçek almıştı. :) Değil el tutmak öyle aşırı konuşmalar şakalaşmalar vs. de olmadı. Yani elimi tutmasını istemezdim ben de. Sonra bir kere daha görüştük ama olmadı. Daha geleneksel, akrabalarla iç içe bir yaşam düşünüyordu şahıs. Ama hiç temas olmadı aramızda. İyi ki de olmadı, evlensem yapamazdım hiç içim almadı. İyi biriydi o ayrı.
Şimdiki sevgilimi de ilk buluşmada öptüm. Daha doğrusu o öptü ben de karşılık verdim. :KK70:
Sözün özü kiminle ilk buluşma olduğu önemli. :KK53:

Hoşlanmamışsınız.
Hoşlanma olsa dibiniz düşer ay aşık oldum galiba diye konu açardınız. İlk buluşma da olsa arada çekim hissedince minik temaslar güzel olur. Tabi öyle ele yapışıp abanmalı şekilde değil.

Komşu tavsiyeli ilk buluşmada hemen el tutulmaz, adam efendi olur komşu var çünkü arada. Şaşırdım açıkçası ama hak verdim size. henüz kalbim çarpmamışken bana dokunulması hoşuma gitmez. Bakalım senden hoşlandım mı yani, ne alaka hemen ilerliyorsun…

Komşu tavsiyeli ilk buluşmada hemen el tutulmaz, adam efendi olur komşu var çünkü arada. Şaşırdım açıkçası ama hak verdim size. henüz kalbim çarpmamışken bana dokunulması hoşuma gitmez. Bakalım senden hoşlandım mı yani, ne alaka hemen ilerliyorsun…
Hoşlanmadım ama birazcık ağırdan alsaydı hoşlanırdım.

Bence haklısınız ilk buluşmada olmamalıydı. Burada verilen absürd tepkilere anlam veremedim. Bir linçleme sevdası var tuhaf. İlk günden yatanlara nasıl anlayışlıysak bu şekildeki insanlara da anlayışlı olmak zorundayız. Ama nedense diğerine asla laf ettirmezler bu insanları linçlerler.

Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
Görücü usulü, ikiniz de birbirinizi tanımıyorsunuz. Bence de ilk buluşmada elinizi tutmasına lüzum yok.
Zaman geçtikçe samimiyet artabilirdi

aynı yaşadığınız durumu yaşadım. Görücü usulü tanıştığım biri ilk görüşmede eve bırakırken elimi tutmaya çalıştı çektim hemen. Eve gelince de mesaj atmış emojili kalpli falan. Ertesi günlerde de atmaya devam etti. O absürt hareketlerinden dolayı hoşlanmadım bence samimiyetsiz

Kimine göre erkendir Kimine göre değil. Sizin kararınız bu. Onun dışında , bu tavrınız iyice kıymete bindirir sizi, ki öyle olmuş. Erkenden musade etmedi kıza bak diye

Back
X