- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
Ben eşimle ilk öpüştüğüm günü hatırlıyorum daGecti artik bizden evlendim barklandim, zamaninda hizliydik.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimle ilk öpüştüğüm günü hatırlıyorum daGecti artik bizden evlendim barklandim, zamaninda hizliydik.![]()
Gerçek bu erkeklerin kafası böyle çalışıyor. Kız hoşlanmış çocuktan şuan neyi nasıl yapacağını ayırt edemiyor. Konuya objektif bakıp öyle yorum yaptım.
Şöyle kendini bilen insanın hastasıyız.Ben olsam gitmem. Cekici buldugum hoslandigim adamla ev ortamina girsem adamdan once kendime guvenmeyebilirdim.![]()
Pul koleksiyonu göstericekKonuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
Poffff. Her ilişkye evlenilmeye layık bulunur muyum böyle hareket edersem diye ölçe biçe mi devam etsin insanlar?Art niyetli değilse, belkide nabız yokluyor adam, evine giderse kesinlikle kız hakkında ciddi ileri dönük düşünmez. Bir kaç msja eve çağırdım koşa koşa geldi der. Yada şöyle söyleyim yani art niyetli olmasa evine çağırmaz, işe gidiyorsa bir kafeye de gide bilirler. Pandemi bahane!
Beni bir sağlıkçı sevgilim eve çağırmıştı gitmediğim için ayrıldıkKonuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
Bişiy yok durumda sevişesi var bunların. Çık aradan sen.Az önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
Art niyetli değilse, belkide nabız yokluyor adam, evine giderse kesinlikle kız hakkında ciddi ileri dönük düşünmez. Bir kaç msja eve çağırdım koşa koşa geldi der. Yada şöyle söyleyim yani art niyetli olmasa evine çağırmaz, işe gidiyorsa bir kafeye de gide bilirler. Pandemi bahane!
Konuyu arkadaşım adına açıyorum,
Bosverin erkekmi yok hem ayni işyeri tehlikeli adı cikar saçma sapan dedikodularla uğraşmak zorunda kalirAz önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
Arkadasinizin kendisine olan duygularini farketmis bir CAKAL var karsisinda! Kac yasindaki bu arkasiniz? Tanimadan etmeden bir erkege karsi heyecan duymak icin liseli falan olmali insan!! Kadina deger veren bir erkek ilk bulusmada şık bir yemege götürür onceden rezervasyon yapar hatta..Ilk bulusmada eve davet eden kisi ile birdaha merhaba merhaba olurum..Bu cakal arkadasiniza saygi da duymuyor. Cunku kiz yanlis anlar diye bile düşünmemiş..Bir erkek olsam düşünürüm yani " bu kiz beni yanlis anlar iliskimiz baslamadan bitebilir diye" endise ederim..Bence az da olsa bir kadina ilgi duyan erkek kaybetmekten korkar! Akli varsa gitmez bulusmaya..Ve iliskiye de baslamaz..En heyecanli donemde eve atmaya calismak nedir??Konuyu arkadaşım adına açıyorum,
Sevişecek adam kızı kıvama getirecek kız gelmesede iki karıştıracak kızı geçen bende böyle konu açtım ben gitmedim ama kankam gitti ve çocuk samimi davranıp sevişmeye çalıştı öpmeye çalışmış kız öpmemiş çocuğu hiç çocuk 3 kez yeltenmiş kurcalamış kızı işte ama sonra çocuk ne aradı ne sordu gitmeeeeeesiiiinn dışarda görüşsün
İnsanlar ölçe biçe devam etsin yazmadım yorumu konudaki kız için yazdım. ilk görüşmeye doğru düzgün tanımadığı birinin evine gitmesi eğer niyeti sevişmek değilse hoş değil. Geçen bir konu vardı 14 yaşındakı çocuk erkek arkadaşına çıplak foto atmış, ve çocuk da başkalarına göstermiş. 20 yaşında şuan ve o yaptığından çok pişman. Şu yorumu yaptım çocukmuşsunuz, geçmişi geçmişte bırakın. Ama konu sahibinin arkadaşı 30 küsür yaşında o evde herşey yaşana bilir. ileride çok pişman ola bilir evet ben olsam yerine ölçe biçe karar verirdim. Herkesin kendi hayatı size doğru gelenler bana ters gele bilir herkesin, yaşam tarzı ve imtihanı farklı.Poffff. Her ilişkye evlenilmeye layık bulunur muyum böyle hareket edersem diye ölçe biçe mi devam etsin insanlar?
Fazla kurcalayıp bozmamıştır umarımSevişecek adam kızı kıvama getirecek kız gelmesede iki karıştıracak kızı geçen bende böyle konu açtım ben gitmedim ama kankam gitti ve çocuk samimi davranıp sevişmeye çalıştı öpmeye çalışmış kız öpmemiş çocuğu hiç çocuk 3 kez yeltenmiş kurcalamış kızı işte ama sonra çocuk ne aradı ne sordu gitmeeeeeesiiiinn dışarda görüşsün
poff yapmayın ama artık lütfen!Art niyetli değilse, belkide nabız yokluyor adam, evine giderse kesinlikle kız hakkında ciddi ileri dönük düşünmez. Bir kaç msja eve çağırdım koşa koşa geldi der. Yada şöyle söyleyim yani art niyetli olmasa evine çağırmaz, işe gidiyorsa bir kafeye de gide bilirler. Pandemi bahane!
Fazla kurcalayıp bozmamıştır umarım