İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Dikkatinizden kaçtı sanırım pandemi gerekçesiyle dışarıda buluşmak istemeyen konu sahibinin arkadaşı. Adam da o zaman evde görüşelim demiş
Ha, pardon. 🤦🏻‍♀️ Tekrar okudum.
O zaman kullanıcının arkadaşı nerede buluşmayı hayal ediyormuş? Zira bu seçenek de elendiğinde, buluşulacak başka bir mekân görünmüyor.

Amaç belli. Arkadaşınız tabi ki gitmesin hatta bence iletişimini de kessin.

Eve çağıran erkek kek pasta yapıp ağırlayacak değil amacı seks olmasa da illa ki o yöne dönecektir. Yeni tanıdığının evine gitmesi bence hoş değil kafeler açıldı haftaiçi buluşsun

Eve çağıran erkek seks istiyor diye bir şey yok. Her erkek seks istiyor. Hatta en çılgınından en kezbanına her kadın seks istiyor. Belli bir yaştan sonra kimse beraber scrabble oynamak için ilişki aramıyor.

Ama bir usul, adap var. Tamam barda tanıştınız ya da internetten sırf seks için yazıştınız, ilk buluşmanız evde oldu bu normal. Ama normal hayatta tanışıp da ilk buluşma için eve çağırmak densizlik. İlk buluşmayı dışarda kahve içerek geçirip ev mevzuunu sonra açmayı bekleyemeyecek kadar da duvara tırmanıyor olamazsın ya.

İlk buluşmayı dışarda teklif eden erkek aseksüel değil, sadece ilk buluşmada ev teklif etmeyecek kadar karşısındaki saygısına var.

Mesaj hiç hoş değil....adam niyetini belli etmiş

Şimdi insanlara direkt potansiyel tecavüzcü gözüyle bakmak doğru değil tabi ki ama ilk buluşmalar bence dışarda olmalı. Önce hal ve hareketlerini bi gözlemlemeli sonra gitmek isterse gitmeli. Zaten şuan hastalık var eve gitmek biraz risk.

Az önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
Balik etli kelimesini biz de kullaniyoruz neden hemen sapik diye bir dusunce olustu. Hemen karar vermeyin bence yani arkadasiniz.

Bi de şu niyet okuma olayını bırakalım herkes rahibe teresa modunda takılıyor herkesin amacı zaten iliskide bellidir yani ama zamani vardir. Kimse pat diye kendini birakmaz biraz akli varsa once inceler ve degerlendirir sonra isterse bulusur. Niyet okumayi birakip kendisine sorsaniz biraz daha muhabbet etseniz zaten kimligi ortaya cikar zaten. Bulusunca tabi ki cekim olacagi icin disarda da evde de bir seyler hissedersin insaniz hormanlarimiz var. Etkilendiyseniz o an siz bile isteyebilirsiniz cunku hormonlarimiz daha aktif oluyor o zaman. Bu bilimsel bi sey sapiklik degil.

Parkta açık havada sosyal mesafeli bir buluşma mı düşündü acaba 🤔
Belki de, ama alfa bir erkeğin aklına bile bu teklifi yapmak gelmez. Fesat bir amacı olduğu için değil, cidden hatırlamaz park diye bir yerin olduğunu. Onları bizim yönlendirmemiz lâzım sanırım.

Belki de, ama alfa bir erkeğin aklına bile bu teklifi yapmak gelmez. Fesat bir amacı olduğu için değil, cidden hatırlamaz park diye bir yerin olduğunu. Onlara bizim yönlendirmemiz lâzım sanırım.

Dışarıda görüşmek istemiyoruma karşılık benim de aklıma ilk evde görüşelim gelirdi. Bu pandemi belasından insanlar flört etmeyi unuttu

Dışarıda görüşmek istemiyoruma karşılık benim de aklıma ilk evde görüşelim gelirdi. Bu pandemi belasından insanlar flört etmeyi unuttu
Tabii ki, ben ilk mesajı doğru okuyamadığım için dışarda buluşmak istemeyeni erkek kişisi sandım. Sizin yazdığınıza katılıyorum, dışarda görüşmek istemiyorsan başka nereye gidebilirsin? Buradaki söz konusu arkadaş ne istediğini bilmiyor sanırım. Görüştüğü insan zaten dandini.

Konuyu arkadaşım adına açıyorum,

müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/

şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım:)))))))
çok iyiymiş:)))

arkadaşınız o kişiyle cinsellik düşünüyorsa gitsin, asla düşünmüyorsa gitmesin! :)

Yani eskiden olsa ne var ki bunda derdim .
Ancak anne babalarımızın dediği gibi oldu artik

'devir kötü guzum etmen guzum'

Daha önce amacımızın başka şeyler olduğu kişilerle bile ilk buluşmayı evde yapmadım. Biz kadınlar çok duygusal düşünüyoruz ama erkekler öyle değil maalesef. Ben olsam önce dışarda buluşur adamı tanır ona göre bir yol çizerdim kendime.

Az önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
Siz erkeleri ne sanıyorsunuz anlamıyorum cidden. Erkeklerin %99,9'u bir kadının önce fiziğine sonra yüzüne bakar, yaşı kaç olursa olsun, evli olsun olmasın... O sebeple bu şekilde cevap vermesinde bir anormallik göremedim. Ayrıca arkadaşınız dışarıda görüşmek istemiyorsa evden başka da bir seçenek kalmıyor... Ben bu çocukta bir sapık ruhluluk göremedim açıkçası. Ha covidi bahane edip dışarıda görüşmek istemeyen erkek olsaydı o zaman hak verirdim size. Şu anlattıklarınızdan bir art niyet göremedim çocukta...

İlk buluşmadan direk eve çağırması antipatik. Amaç seks bile olsa bir emek harcasın. Önceden sinemaya, konsere gidilirdi. Şimdi onlarda kapalı. Ama en azından yemeğe ya da cafeye götürebilir. Aralarında bir yakınlık olursa ilerleyen zamanlarda eve gidilebilir.

Konuyu arkadaşım adına açıyorum,

müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/

şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
Tabiki altında farklı düşünceler yatar sakın gitmesinnnn

Back
X