İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Cinsellik ihtiyaç değil diyelim evlendikten sonra birden ihtiyaca binmesi nedir o zaman?
İnsanların hayat tarzları farklı olabilir fakat hakaret etmeden saygılı bir şekilde hayat tarzım bu değil denilebilir

fakat cinsellik evlenmeden önce de evlendikten sonra da ihtiyaçtır
Hayat tarzından kaynaklı evlenmeden önce seks yapmak istemeyebilirsiniz ama bu ihtiyaç olduğu gerçeğini değiştirmez

sadece ihtiyaçlar ertelenir bu.
Bana cinselliğe ihtiyacın var belli ki azmışsın imasında bulunan insanlar yazınca terbiyesiz olmuyor, ben cevap verince mi problem oluyor? ne güzel çifte standart.

Neyse tartışmayacağım. Cinsellik ihtiyaç filan değildir, önüne gelenle yatıp kalkan kadınların kendileri için uydurduğu ve vicdanlarını rahatlattığı bahanelerdir. İnsan hayvan değildir

Evet sizin gibi kucaktan kucağa gezmektense, bu şekilde namusumla evlenmeyi tercih ediyorum hanımefendi.

Sizi namuslu yapan tek kucakta oturmanız mı olacak? Kocanız ölürse mesela ikinci kucağa geçerseniz daha az namuslu mu olacaksınız? Ya da boşandınız diyelim. Ikinci kocanız "öncekinin kucağına kaç kere oturdun?" deyip kucak hesabı mı yapacak? Umarım öyle olur.

Sizi namuslu yapan tek kucakta oturmanız mı olacak? Kocanız ölürse mesela ikinci kucağa geçerseniz daha az namuslu mu olacaksınız? Ya da boşandınız diyelim. Ikinci kocanız "öncekinin kucağına kaç kere oturdun?" deyip kucak hesabı mı yapacak? Umarım öyle olur.
Espri mi yaptın? Komik değilsin, zeki ve akıllı hiç değilsin. Yazdıklarının ne kadar ahmakça olduğunun bence sen de farkındasın ama işte bir şeyler yazmış olmak için yazıyorsunuz. Çünkü gerçeği siz de biliyorsunuz ama zorunuza gittiği için bu şekilde saldırıyorsunuz. Konu nereden nereye geldi. Kim ne yapıyorsa yapsın, benden uzak durun. Vaktimi harcamayacağım sizler için.

Eğer bu kafa yapısıyla yaşasaydık, evlenmeden önce kaç kişiyle birlikte olmuştuk? Bana normalleştirdiği şey direkt bu kapıya çıkıyor. Benim için kabul edilebilir bir şey değil bu kafa yapısı. Bence polemiğe girmeyelim, bana burada terbiye ve "ahlak" öğretebilecek birisini göremiyorum!

Ben de burada size terbiye öğretebilecek birini göremiyorum, muhtemelen dışarıda bir yerlerde de size terbiye öğretebilecek biri yok; öğrenmek istemeyene öğretilemeyeceğinden.

Espri mi yaptın? Komik değilsin, zeki ve akıllı hiç değilsin. Yazdıklarının ne kadar ahmakça olduğunun bence sen de farkındasın ama işte bir şeyler yazmış olmak için yazıyorsunuz. Çünkü gerçeği siz de biliyorsunuz ama zorunuza gittiği için bu şekilde saldırıyorsunuz. Konu nereden nereye geldi. Kim ne yapıyorsa yapsın, benden uzak durun. Vaktimi harcamayacağım sizler için.

Sakin ol şampiyon güzel de değilim onu eklemeyi unutmuşsun ajsjsj. Boyum da kısa üstelik. Keşke espri olsaydı hep beraber gülerdik, bilakis tiksinerek bakıyordum ekrana. Gerçek nedir? Ben ne bildiğimi bilmiyorum şu an. Gerçek oturulan kucak sayısının namusu temsil etmesi midir? Çünkü konuda diğer yazılanları okumadım. Okuduğum ve cevap verdiğim mevzu belli. Kucakta oturma kısmına cevap verdim ben. Bu durumda gerçek, tek kucağa oturan kadının namuslu olması oluyor. Ben de bu muhteşem gerçek ışığında ya boşanırsanız dedim ki espri değildi.

Evet sizin gibi kucaktan kucağa gezmektense, bu şekilde namusumla evlenmeyi tercih ediyorum hanımefendi.
Ahlak bekçiliğiyle ilgili çok güzel bir söz var tam size uyuyor da, o kadar çok söylendi ki artık tekrar tekrar yazasım yok. Siz bir ara araştırın.
ayrıca birileri sizden farklı düşünüyor diye hemen kendinizce "bel altı" vurmaya çalışmak (ki bence bel altı değil) sizin gibilere yakışıyor kanımca. çünkü hepiniz aynı muhabbete giriyorsunuz. :)

iki insanın rızasıyla yaptığı herhangi bir şey sizi ilgilendirmediği gibi sizin ne yaptığınız da bizi ilgilendirmiyor. sadece ısrarlı cahilliğiniz yüzünden böylesine tepkilere maruz kalıyorsunuz. çünkü söyledikleriniz yanlış ve asılsız.

bilimsel, toplumsal konularda üst düzey bilgiye sahip kadına bakın hele azıcık düşüncesi çürüyünce hemen varoşa bağlıyor :D
böyle dökerler boyanı işte ;)

evliliğinde mutsuz kadınların buralarda mutlu kadınlara saldırması yeni değil bizim için hoşt...

Eğer bu kafa yapısıyla yaşasaydık, evlenmeden önce kaç kişiyle birlikte olmuştuk? Bana normalleştirdiği şey direkt bu kapıya çıkıyor. Benim için kabul edilebilir bir şey değil bu kafa yapısı. Bence polemiğe girmeyelim, bana burada terbiye ve "ahlak" öğretebilecek birisini göremiyorum!
kocanın evlenmeden önce kaç kişiyle olduğunu biliyor musun?
saydın mı?
yoksa erkeğe gelince ahlak ve terbiye devre dışı mı?

böyle kafalarla ülkenin düştüğü hal şaşırtıcı değil...

bilimsel, toplumsal konularda üst düzey bilgiye sahip kadına bakın hele azıcık düşüncesi çürüyünce hemen varoşa bağlıyor :KK70:
böyle dökerler boyanı işte :KK66:

evliliğinde mutsuz kadınların buralarda mutlu kadınlara saldırması yeni değil bizim için hoşt...
Evli değil 😂 mutsuzluk ve saldırganlık sebebi de bu muhtemelen.

30'lu yaşlarda ergenler gibi sürekli masa tepesinde lak lak yapmak olmaz uzun süre. o yaşlarda hayatında cinsellik olmayan insanlar ciddi ruhsal sorunlar da yaşarlar çabuk sinirlenirler, dikkat eksikliği başlar, depresyon ihtimali yükselir...
bakın ilk mesajımda yazmışım. bilim şaşmaz :)))

Bana cinselliğe ihtiyacın var belli ki azmışsın imasında bulunan insanlar yazınca terbiyesiz olmuyor, ben cevap verince mi problem oluyor? ne güzel çifte standart.

Neyse tartışmayacağım. Cinsellik ihtiyaç filan değildir, önüne gelenle yatıp kalkan kadınların kendileri için uydurduğu ve vicdanlarını rahatlattığı bahanelerdir. İnsan hayvan değildir
bu kızcağız biraz serbest kalsa önüne gelenle yatıp kalkacak gibi düşünüyor kendini belli ki ben öyle düşünürsem herkes ilk gördüğü erkeğin boynuna atlıyor zannediyor zaar.
okul dönemi doğru cinsellik eğitimi çok önemli yoksa sonra mühiiim bir müyendiz de olsanız kurtarmıyor...

böyle müyendislere işimiz düşmez umarım :D

Of ne abartmışsınız , seks istiyorsa gitsin vs. Ya arkadaşlar her erkek elbette direkt cinsellik düşünüyor , kaşınıza , gözünüze mi düşüyorlar sanıyorsunuz . Hem cinsellik iki tarafından istemesiyle oluşacak durum ki kız da etkilenmiş red etmeyecektir . Cinsellik aradaki mesafeyi kaldırır , yakınlaşmanın önünü açar , fazla korkulacak durum yok . Hem aynı hastanedelermiş , olumsuz bir durum olacağını pek sanmıyorum ..

Mesajlarınızda ahlak terbiyeden bahsedip şu tabirleri nasıl kullanabiliyorsunuz anlamıyorum valla.

Terbiye ve ahlak gibi değerleri zaten bu yaşa kadar öğrenmiş olmanız gerekirdi. Bu saatten sonra size biz öğretemeyiz

Konuyu arkadaşım adına açıyorum,

müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/

şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
İlk buluşma da birbirini hiç tanımayan iki insanın buluşması değilki bu.Ben bir sakınca görmedim ,tecavüz edecek değil ya.Dışarda buluşmak istemeyince evine davet etmiş bana gayet makul geldi.

Back
X