bilmem, ben ilk bulusmalarda genelde uzun uzun yürüyorum, biryere oturup konusmak bana sacma geliyor
hic oturmali ilk bulusmam olmadi
yürürken de kim ne gorurse alir. misal nisanlimla tanıştığımız gün suleymaniyede benim sevdigim bir teras var oraya götürdüm cay ictik, ben aldim mekani kendim seçip oraya götürdüğüm icin. sonra gulhane parkinda mola verdik, cimen piknigi yaptik sandvic aldim onu da ben:)))
sonra vapurla uskudara gectik, kiz kulesinin karşısında otururken gelen saticilardan cay cekirdek falan aldik. onu da hatirlamiyorum ama bes on liradır bir onemi yok:)))
genelde bulusmalarim boyle gecer.
ikinci bulusmada is cikisimda balata gitmistik, gazoz icmistik ama onu da hatırlamıyorum kim odemisti ama alt tarafi gazoz. ertesi gun de kano seansi aldim:)))
yani sanirim ben daha cok para harcamisim.
ama dedigim gibi hepsi uc lira hes lira yani hic onemi yok.
acikcasi kafede bulusmak vs bana cok kasinti geliyor. yuzune bak kendini anlat falan. iyy cok sıkıcı. en azindan yürürken, bir aktivite yaparken falan o sıkıcı bosluklar olmuyor.
bulusup yiyip icmek de sacma çünkü belki ikinciye cikmayacaksin bile, adam ac mi doyuruyor her bulusmada yemek hesabi odesin
hem adamin kaliteisni de bilmiyorsun. belki kiza latte aldi diye arkasindan "paraci kizlar" diye konusan malın tekidir. oylelerini de cok görüyorum sosyal medyada.