- 5 Aralık 2022
- 1.238
- 2.760
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk buluşma için karşıyım.Hazır olmadığım bir durumdu.Ben sizi anlamadım karşı değilseniz neden tavır gösterip adamı sildiniz? Hem hoşunuza gittiğini yazmışsınız hem tavır göstermişsiniz. Bize göre normal olup olmaması mı değiştirecek bakış açınızı? Sizin kendi görüşünüz nedir orası anlaşılmıyor zaten çelişkilerle dolu bir konu olmuş.
Çekim hissetti.Ama her şey anlık gelişti.Bence cinsellik de istedi.Bu durum biraz kişisel bence. Bende ilk buluşmada bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum ama bazen insan gerçekten öyle bir çekim hissediyor ki karşı tarafa ilk buluşma falan dinlemeden öpmek isteyebiliyor. Ha ama sizin bundan rahatsız olmanız da çok doğal. Sizin rahatsızlığınız üstüne ısrar etmeye devam etmesi itici. Saygı duyması gerekiyordu.
Bir de insan bence hisseder ya sizden beklentisi direk ilk etapta cinsellik miydi yoksa gerçekten size karşı bir çekim hissetti de öpmek mi istedi?
İlk buluşma için karşıyım.Hazır olmadığım bir durumdu.
Noooo..Yeterli etkilenme güven ortamı oluşmuş ise ilk yada 15. buluşma ne fark eder çokta sorun değil bence abartılacak kadar zaten hoşuna da gitmiş neye takıldın ama 2, buluşma da kendin opersin gibi![]()
Noooo..Ya etkilendim etkilenmesine ama ilk buluşma için çok erken buldum.bir de bayanın tavrına bakarsın işk etapta.Sinyal vermedim hiç.
Uzak dur ilk buluşmada öpmek nedirBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
Ten çekimi bazı durumlarda her iki tarafta da yüksek olursa olabilir ama yinede bu kadar çabuk davranmasi uckursuzluk göstergesi.Birde her kıza ilk defa diyentıp gibi geldiBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
Tabii ki cinsellik kötü birşey değil. Ama bir taraf istemiyorsa saygı duymadan yoklamak hiç hoş birşey değil bence.Ya arkadaşlar cinsellik kötü bişey mi ya.Ya da sadece erkekler mi istiyo.Kadinlar istemiyo mu.Hey Allah'ım ya
Kimmm kadınlar sevişmek ister mi hiçYa arkadaşlar cinsellik kötü bişey mi ya.Ya da sadece erkekler mi istiyo.Kadinlar istemiyo mu.Hey Allah'ım ya
Cinsellik kötü bisey diye söyleyen biri var mı?? Konu sahibi rahatsız olmuş belirtmiş ve adam sürekli yoklamısYa arkadaşlar cinsellik kötü bişey mi ya.Ya da sadece erkekler mi istiyo.Kadinlar istemiyo mu.Hey Allah'ım ya