- 15 Mart 2022
- 86
- 107
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi pat diye öpen adamın İLK DEFA BİR ŞEY HİSSETTİM demesi MİLLİ YALANIN BABASI. Abaza resmenBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
Ama kız hoşuma gitti cinsel çekim vardı aramızda diyorCinsellik kötü bisey diye söyleyen biri var mı?? Konu sahibi rahatsız olmuş belirtmiş ve adam sürekli yoklamıs
Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
Düzen konusunda haklısınız fakat ondan bahsetmiyoruz.Ama kız hoşuma gitti cinsel çekim vardı aramızda diyor
Bir adamın istediği bir kadına bu kadar cüretkar olup kadının kendini geri çekmesi hep sosyal kültürel baskıdan
Erkeğe herşey serbest kadınların etrafında sınırlar daha doğmadan çizilmiş
Erkek ilk deneyiminde milli
Kadın basit kadın oluyor
Lanet olsun böyle düzene
Çekim hissettiği halde konu sahibini alı koyan neyDüzen konusunda haklısınız fakat ondan bahsetmiyoruz.
Konu sahibi nasıl düşünüyorsa ona saygı duymasını bilmeli. Özel sınırlari aşmak çok saygısızca ve abazaca.
Lanet olsun bu düzene diyip öpse miydi zorla ki zaten sürekli yoklamıs
Konu sahibi bir şeylerin zamanla ilerlemesini istiyor, bir başka konusunda da bahsetmiş. önce güven istemesi gayet normal bence, benim bedenim benim kararım. Cinsellik güzel bir şey diye hemen kabul etmek zorunda değilimÇekim hissettiği halde konu sahibini alı koyan ney
sevişmek dokunmak hoş bişey kötü birşey değil
Ki herkese insan bir çekim hissetmez
Ülkedeki erkekler görmemiş ve abaza kadınlar ise korkak ve fazla muhafazakar
Tüm namus olgusu kadının üzerine kurulu
Buradaki adam ve kadın sadece bir örnek
Ülkenin geneli böyle
Cinsellik bedensel temas güzel şeyler ama ben bunu ilk buluştuğum eekekle yaşamak istemedim.Namus vs..Bunlar kişisel mesele.Böyle bir takımtım yok.Ama henüz tanımadığım,değerinden olmadığım ,ne istediğini anlamadığım bir kişiye bedenimi sunmak istemedim sadece.Çekim hissettiği halde konu sahibini alı koyan ney
sevişmek dokunmak hoş bişey kötü birşey değil
Ki herkese insan bir çekim hissetmez
Ülkedeki erkekler görmemiş ve abaza kadınlar ise korkak ve fazla muhafazakar
Tüm namus olgusu kadının üzerine kurulu
Buradaki adam ve kadın sadece bir örnek
Ülkenin geneli böyle
Ben internetten tanışmadım ki.Kaç kere dedim internet tanışmalarıyla aradığını bulamazsın.
Böyle pervasızlıklar genelde sanal alemde tanışılan erkeklerden çıkıyor ya, sen de yaşamıştın hatta, yine öyle sandımBen internetten tanışmadım ki.
Ayrıca internetten tanışsam nolcak.İnsan dibindekini tanıyamıyor.Kaç kere dedim internet tanışmalarıyla aradığını bulamazsın.
Bilmem. Dibimdekilerden böyle hareketler görmedimAyrıca internetten tanışsam nolcak.İnsan dibindekini tanıyamıyor.
Yalanİlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor